Cautare

213 de rezultate pentru "christian ciocan" (3.19 secunde)
Printre cei prezenti, s-au aflat Adina Buzatu, Christian Ciocan, Giulia Anghelescu, Delia Matache si Zoli de la Sistem. ... Cu privire la Christian Ciocan, ne cunoastem de multi ani deja si da, ma viziteaza din cand in cand la magazin.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca.
Daca nu-i cunosti si ti se par a fi persoane dubioase, e bine sa anunti imediat politia", a precizat comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei si sef Birou Informare si Relatii Publice. Da, comisarul Christian Ciocan are dreptate.
Christian Tour a pregatit pentru finalul sezonului estival o surpriza de amploare, destinata in principiu turistilor care au implinit varsta de 55 de ani.
Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.
Cea mai grava acuzatie la adresa politistului Teofil Parasca priveste activitatile de politie politica realizate de acesta la Satu Mare impotriva principalilor reprezentanti locali ai PSD, inclusiv declansarea abuziva de cercetari la adresa parlamentarilor PSD din judetul Satu Mare, senatorul Valer Marian si deputatul Gheorghe Ciocan, in conditiile in care parlamentarii pot fi cercetati penal doar de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Ionut Ciocan a venit la targul de cristale de la Muzeul de Geologie cu cristale de Romania facute de el, dar si cu piramide facute cu rasina (care se numesc orgoniti) dar si care au cristale adunate care au si cristale adunate.
Ioan Ciocan, asociat unic si administrator al SC Lescaci Com SRL Negresti Oas, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de cumparare de influenta si Szepessy Szabolcs, consilier personal al ministrului Mediului si Padurilor, in sarcina caruia s-a retinut complicitate la infractiunea de cumparare de influenta.
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca incidentul a avut loc dupa ce contragreutatile unei macarale s-au rupt si au cazut langa cladirea unde isi are sediul Ministerul Transporturilor, distrugand o masina parcata in zona.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca hotii, inarmati cu rangi, i-au agresat pe paznici si i-au legat, dupa care au taiat bancomatul si au furat cutiile de valori.
* Christian Mititelu: ... * Christian Mititelu: Argumentele pe care Dan Capatos le-a adus aici i-a infundat si mai mult (...) * Christian Mititelu: Nu am auzit ca ceea ce i s-a intamplat lui Emil Boc sa se fi intamplat intr-o alta tara.
Emisiunea lui Christian Sabbagh a fost scoasa din grila de programe a postului Kanal D. ... Christian Sabbagh a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin intermediul caruia anunta faptul ca emisiunea lui, Sabbagh in actiune, a fost scoasa de pe post.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Christian, te iau la Stockolm sa reeduci medicii de acolo”. Era vorba de Karolinska Institutet, unde se decide cine obtine premiul Nobel in Medicina, va dati seama, ca mai sus nu poti ajunge.
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit zilele trecute de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax. ... Christian Obodo, a fost rapit, sambata dimineata, de patru barbati inarmati, neidentificati, din fata unei biserici din localitatea Effurun, Warri.
Christian, insa curand a devenit evident ca nu acesta era numele lui real. ... Christian sau numele celor pe care el ii reprezenta. ... Christian.
Desi locuieste in doar 24 de metri patrati, Christian Schallert a amenajat totul cu multa creativitate. ... Cand a vizionat pentru prima data spatiul unde urma sa-si amenajeze locuinta, Christian a mers impreuna cu parintii lui.
Au incercat sa-l faca sa se trateze la medici, insa nu vrea in ruptul capului, fiindca este membrul sectei religioase Christian Science, care nu accepta decat sa lupti cu boala prin rugaciuni.
Ion-Christian Chiricuta, despre tratamentul complex oferit de Clinica Amethyst. ... Ion-Christian Chiricuta, directorul medical al centrului Amethyst, avand o experienta de peste 30 de ani in oncologie, este un medic atipic, apropait de pacienti si ceea ce este cel mai important, acesta comunica cu pacientii sai in mod real.
La eveniment au fost prezenti, de asemenea, alaturi de membrii BEC nr.32, prefectul Valer Marian, vicepresedintii Consiliului Judetean, Paula Mare si Gheorghe Ciocan, precum si vicepresedintele organizatiei judetene a PSD, Mircea Govor.
google-analytics.com