Cautare

775 de rezultate pentru "cezar preda" (3.09 secunde)
Liderul PDL, Emil Boc, l-a parafrazat, vineri, pe Cezar, inainte de a intra la negocierile cu PSD, el anuntand ca "zarurile au fost aruncate" atunci cand a fost intrebat daca democrat-liberalii mai pot negocia cu liberalii privind formula viitorului Guvern. ... "Stiti ce a spus Cezar cand a trecut Rubiconul?
Senatorii Cezar Magureanu si Viorel Badea au anuntat in plen ca trec la PSD si, respectiv, PNL Senatorii Cezar Magureanu (neafiliat) si Viorel Riceard Badea (PDL) au anuntat marti, in plen, ca intra in grupurile PSD si, respectiv, PNL.
Confederatia Sindicala Cartel Alfa si Confederatia Patronala UGIR 1903 considera ca Guvernul a ignorat partenerii sociali in elaborarea si aplicarea politicilor fiscale si sociale de incoerenta, potrivit liderilor sindicali, Bogdan Iuliu Hossu, presedintele CNS Cartel Alfa si Ioan Cezar Corici, presedintel UGIR 1903.
Nu exista nimic care sa confirme un reviriment", a declarat Cezar Coraci, presedintele Confederatiei Patronale UGIR 1903 din Romania, la conferinta cu tema "Relansarea economica - intre oportunitati si riscuri pentru mediul de afaceri", organizata ieri la Craiova, in urma unei intalniri intre conducerea Camerei de Comert si Industrie (CCI), UGIR 1903 si o serie de reprezentanti ai mediului de afaceri din Dolj.
Despre arta gratarului perfect cu Chef Cezar Munteanu si Optigrill Chef Cezar Munteanu, cel care ne rasfata cu specialitatile sale rafinate la restaurantul Cezanne, dezvaluie secretul meniurilor fine dining - gratarul electric Optigrill, cea mai recenta inovatie de la Tefal.
Presedintele FABCR, Cezar Irimia, avertizeaza:
Termen pe care un dictionar il defineste drept "un regim politic inspirat din guvernarea lui Iuliu Cezar si a imparatilor romani, unde puterea este concentrata in mainile unui om puternic sprijinit de popor".
De altfel, la numai 24 de ore dupa afirmatiile facute de Basescu, unul dintre vicepresedintii PD - Cezar Preda - a confirmat derularea unor contacte intre liderii democrati si cei ai PPE, chiar daca a tinut sa adauge ca subiectul nu figureaza printre "prioritatileā€ PD-istilor in acest moment.
Vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, spunea ca PD-L nu ar trebui sa manifeste "solidaritate tiganeasca" fata de doamna ministru, asa cum PSD a manifestat in cazul Bivolaru.
Democratii se asteptau la "piedici" Referindu-se la motiunea de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece", vicepresedintele PD Cezar Preda a spus ca democratii stiau de la inceput ca vor intampina multe piedici. ... Vor trebui sa-si asume transparent o anumita pozitie", a spus Preda.
In replica, vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ca democratii nu au cum sa fraudeze alegerile deoarece, "in general, acesta este atributul puterii, iar PD nu este la putere si nu organizeaza alegeri". ... Atunci era bun, acum nu mai e", a spus Preda.
Deoarece "coruptia a ajuns pe masa Guvernului", iar Romania este condusa "in nesimtire", premierului Calin Popescu Tariceanu trebuie sa demisioneze din functie, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PD Cezar Preda. ... Primul-ministru trebuie sa demisioneze", a declarat Preda.
Secretarul Camerei Deputatilor, Cezar Preda (PD-L), a anuntat ca programul Camerelor este extins si pentru urmatoarele zile, intre orele 9 si 24.
Din tabara acestora fac parte nume ca Elena Udrea, Cristian Preda, Sever Voinescu, Roberta Anastase, Sulfina Barbu, Gheorghe Falca, toti apropiati si promovati mai mult sau mai putin de presedintele Traian Basescu.
De remarcat ca aceste reactii au venit din partea aripii din PDL care a fost numita de presa drept cea pro-Traian Basescu, fiind vorba de Monica Macovei, Elena Udrea, Raluca Turcan, Sever Voinescu, Cristian Preda sau Sulfina Barbu.
Preda (PDL):
In paralel, Cezar Preda sare direct la gatul premierului Ungureanu, intr-un interviu dat Mediafax, pe care il acuza ca a difuzat presei stirea privind plecarea nervoasa din sedinta coalitiei: ... Nici Emil Boc nu scapa de furia (usor dezlanata si agramata) a lui Preda:
Pe de alta parte, deputatul PDL Cezar Preda, seful comisiei SRI, spune ca in partid nu s-a discutat pina acum despre o posibila solicitare a sefiei celor doua servicii, in virtutea cutumei prezidentiale:
Toti sunt la fel in PD-L, o apa si-un pamant - Cristian Preda, ca Cezar Preda, Monica Macovei, ca Elena Udrea, Baconshi, ca Pinalti, TRU, ca Falca, fiindca daca nu s-ar fi asemanat, nici nu s-ar fi adunat -, doar taberele si interesele difera.
Cu Videanu, Berceanu, Cezar Preda, Ioan Oltean... ... Grupul Cristian Preda-Macovei-Cotoi a anuntat ca nu mai depune motiune, fiindca sunt compatibili cu Blaga, pe care il atacasera pana acum.
google-analytics.com