Cautare

775 de rezultate pentru "cezar preda" (3.33 secunde)
Cezar Preda a si enuntat targul pe care il propune PDL romanilor: ... Consilieri prezidentiali cu ciocul mare, gen Preda, fac jonctiunea intre ofiterii de la Cotroceni si catanele batrane din partid.
In alb s-au imbracat cei mai multi dintre membrii Colegiului Director, in frunte cu Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Cezar Preda, Cristian Preda, Roberta Anastase.
In alb s-au imbracat cei mai multi dintre membrii Colegiului Director, in frunte cu Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Cezar Preda, Cristian Preda, Roberta Anastase.
"Eu cred ca este un alt succes al actualei conduceri a PDL.Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Cezar Preda stiu cum este sa castigi alegeri cu oameni de la PSD. ... Nu pot decat sa ii felicit", a fost ironic europarlamentarul Cristi Preda.
Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential la Departamentul de Educatie si Cercetare a lui Cristian Preda, care in 7 iunie a obtinut un mandat de europarlamentar din partea PDL.
Ma refer in speta la declaratia domnului Cristian Preda, ca Guvernul ar trebui s-asculte si ce spun partidele de opozitie, ca ar trebui sa nu mai existe abordari adolescentine de tipul "e vina ta!
Ati cam maturat cu Monica Macovei si Cristian Preda la ultima intalnire a greilor PDL...
"De ce as preda eu anticoruptia?! ... Inspectorul general Zainea acuza parintii ca isi indeamna odraslele sa fure "Nu stiu ce li se va preda liceenilor la aceste cursuri, dar stiu ca fenomenul coruptie este peste tot la noi.
Le astept in continuare pe cele semnate de Gabriela Adamesteanu, Mircea Nedelciu, Vasile Andru, Eugen Mihaescu, Sorin Preda. ... Una dintre ultimele carti pe care Marin Preda si-a pus B.T.-ul a fost se pare a mea.
In liceu chiar m-am certat cu profesorul de fizica, pentru ca el imi preda dupa manual si eu voiam o altfel de fizica. ... un om pasionat, care iubeste atat materia pe care o preda, cat si copiii.
Preda se intoarce la Cotroceni Alt membru marcant al societatii civile a fost inclus in echipa lui Basescu. Este vorba de Cristian Preda, care a preluat sefia Departamentul Educatiei si Cercetarii.
Mircea Iustian a depus ieri juramantul de subprefect al judetului Constanta in prezenta secretarului de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, constanteanul Valentin Preda, a prefectului Liviu Brailoiu si a mai multor membri ai organizatiei PD-L Constanta.
Conform unor surse din PSD, el ar urma sa il inlocuiasca astfel pe actualul consilier prezidential Cristian Preda. Preda se afla pe un loc eligibil pe lista PD-L pentru europarlamentare, iar dupa alegeri va trebui sa renunte la postul de la Cotroceni.
Presedintele Traian Basescu a acceptat, ieri, demisia consilierului prezidential din Departamentul de Educatie si Cercetare, Cristian Preda, care a candidat la alegerile din 7 iunie din partea PD-L, obtinand un mandat de europarlamentar.
Conflictul izbucnit pe marginea proiectului de Ordin al Ministrului Transporturilor si Infrastructurii pentru aprobarea Metodologiei de atestare a instructorilor auto si a profesorilor de legislatie rutiera, a Normelor de autorizare a scolilor de conducatori auto, a Programei de scolarizare si a Metodologiei de organizare si desfasurare a cursurilor de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere a fost stins, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
'Este posibil ca recentele critici ale europarlamentarului Cristian Preda la adresa sefului sau pe linie de partid, premierul Emil Boc, sa transmita indirect punctul de vedere al Cotrocenilor dar, totodata, sa ascunda si o serie de aspiratii individuale de acaparare a unor functii la varful PDL, explica presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Europarlamentarul Cristian Preda (foto) nu mai are unde sa-si expuna pozitiile critice la adresa PDL. ... Intrebat in legatura cu ceea ce s-a intamplat blogului sau, Cristian Preda ne-a declarat ca accesul la el a fost distrus cu buna stiinta si intentie de un autor ramas necunoscut.
Eurodeputatul PDL Cristian Preda (foto) a declarat vineri seara ca asteapta de la cei care il critica pe premierul Emil Boc solutii economice concrete, nu doar sa rada de el. ... Asta e problema, nu sa facem misto de Boc", a declarat Preda la Realitatea TV.
Desi, la inceput, ideea unui grup de intelectuali disidenti a fost pe placul lui Traian Basescu, tocmai fiindca asta ar fi putut acredita scenariul ca seful statului nu ar conduce autoritor PDL, dupa ce criticile au luat amploare, presedintele a mandatat conducerea pedelista, prin declaratiile de ieri, sa-i puna la punct pe intelectualii Sever Voinescu, Cristian Preda si Radu F.
Inpolitics afirma ca declaratiile lui Traian Basescu privitoare la faptul ca pedelistii Sever Voinescu, Cristian Preda si Radu F. ... "Asta-i stilul lui Basescu" "Tot ce a spus Traian Basescu referitor la Sever Voinescu, Cristian Preda si Radu F.
google-analytics.com