Cautare

775 de rezultate pentru "cezar preda" (5.28 secunde)
Preda sa respecte disciplina de partid, nu sa scrie pe bloguri, ii transmite vicepresedintele Ioan Oltean. Intr-o postare pe blog, Preda raspunde criticilor directe formulate ieri de Boc pe tema observatiilor lansate de europarlamentarul PD-L pe tema necesitatii modernizarii partidului.
Cristian Preda este in situatia in care a fost Alina Mungiu, intelectuala respectata in cadrul PD-L, dar care nu a reusit niciodata sa o suporte si sa o accepte pe EBA, sustine analistul politic Dan Pavel.
Europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie pe blogul sau ca Guvernul Boc este sustinut de fotti peseditti stransi in UNPR, comentand declaraţiile de vineri ale liderului Partidului Social Democrat (PSD) Victor Ponta care ii numette "tradatori" pe acestia, potrivit Agerpres.
Preda ii cere lui Anastase sa-si asume eroarea numararii voturilor: ... O spune eurodeputatul PDL, Cristian Preda, care ii cere presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, sa-si "asume eroarea", transmitandu-i acesteia ca daca "te tii doar cu nasul pe sus, nu o sa devii credibil", informeaza Gandul.info;
Nu am putut sa nu observ interventiile domnului Cristian Preda care spunea ca blocul partidelor de dreapta este constituit din PD-L si UDMR si ca acestea trebuie sa ramana unite si sa continuie reforma ( adica distrugerea Romaniei in cuvinte mai simple), in timp ce pe partea cealalta se constituie un bloc de stanga din care va face parte, in mod evident si ACD alaturi de PSD.
Preda: Pana si PNL are mai multi membri decat PDL in Bucuresti Cristian Preda prezinta, pe blog, cifrele inregistrate la Tribunalul Bucuresti privind romanii inscrisi in partide si remarca cresterea sustinatorilor afiliati PSD si PNL. ... Descresterea afilierii are o traducere publica in stigmatizarea partidelor", arata Preda.
Preda:
Cristian Preda:
Potrivit surselor, decizia lui Silviu Prigoana a venit dupa ce Cristian Preda a fost numit prim-vicepresedinte al Aliantei de Centru-Dreapta. Silviu Prigoana si Cristian Preda au intrat in conflict inainte de alegerile locale din iunie.
Prim-vicepresedintele PDL, Cristian Preda, considera ca ARD ar avea o sansa la revendicarea pozitiei de prim-ministru in viitoarea legislatura, daca va fi reprezentata de un singur grup parlamentar.
Preda explica miza discutiilor intre premierul Ponta si PDL Europarlamentarul Cristian Preda comenteaza pe blogul personal in legatura cu declaratia premierului Victor Ponta, potrivit careia este dispus sa discute cu PDL despre propunerile economice pe care le-a lansat public fostul partid de guvernare.
PNL - PD Buzau, deputatul Cezar Preda, a lansat o serie de acuzatii la adresa consilierilor municipali buzoieni care la o sedinta ordinara a Consiliului Local de saptamana trecuta au votat alaturi de PSD, contrar indicatiilor primite.
Democratii constanteni vor fi luati la intrebari de Cezar Preda In schimb, surse din PD sustin ca nu acelasi lucru se poate spune despre alegerile desfasurate la nivelul Organizatiei Municipale Mangalia, acolo unde presedinte a fost ales Ion Negrea.
Deputatul PD Cezar Preda: "Gestul PSD este jenant" Ipocrizia a fost sesizata de vicepresedintele PD, Cezar Preda, care a catalogat gestul PSD ca drept jenant, fiind de parere ca restul partidelor ar trebui sa ceara informatii de la social-democrati in cazul lui Omar Hayssam, si nu invers.
Partidul Democrat va trebui sa participe la alegerile pentru Parlamentul European, a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa vicepresedintele PD, deputatul Cezar Preda.
O declaratie pe aceasta tema a venit insa prompt din partea democratului Cezar Preda, care a spus ca daca PD a decis ca va merge singur, va merge singur.
Pe lista lui Gusa sunt inclusi Vasile Blaga, Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Cezar Preda, Elena Udrea, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Monica Macovei. ... Pe Cezar Preda, Gusa l-a catalogat drept omul de incredere a lui Traian Basescu, incredere castigata prin "afacerile sale cu gunoi".
De la nivel national, au fost prezenti vicepresedintele PLD, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, membru al Biroului Executiv National al PLD, Valeriu Stoica, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Florin Popescu, vicepresedinte PLD, si Cezar Preda, vicepresedinte al PD.
Din partea PD, la protocol vor lucra Vasile Blaga, Cezar Preda si Radu Berceanu, iar din partea PLD Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Florin Popescu.
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
google-analytics.com