Blogul Roxanei Iordache: BLAGA, IN PATRU LABE LA PAPUCUL LUI BASESCU

Ziceam undeva ca sper sincer ca Vasile Blaga sa nu fie santajabil. Apropo, unde este Marta? Blejnar e bine mersi, probabil ca primeste invitatie sa aclame candidatul unic Vasile Blaga, fost vames-sef la Bihor.
Au pus domesticul cu botul pe labe. Blaga a anuntat ca el il sustine pe Basescu si colaboreaza cu MRU.
Superb! Spre victoria finala.
Mitul gol al PD, vorba lui Crin, se gudura pe langa Basescu, care la conventia anterioara a venit ca sa-l bata Boc si a trecut pe langa el cand era vorba sa-i stranga mana. Care demnitate?
Blaga e un trist care nu-si da voie sa fie om. De dimineata a fost intrebat la Parlament despre Adrian Nastase si prima parte a fost umana, ca adica nu comenteaza hotararea judecatoreasca, dar ca e o tragedie ce s-a intamplat cu premierul anilor 2000-2004. Dupa care, imediat, si-a amintit ca n-are pentru cine candida, daca nu comite o abjectie. Prin declaratia imunda ca "e incalificabil" ca Ponta a fost aseara la spital. Aceeasi abjectie o sustine, de altfel si un psycho ca CTP. Nici nu-i de mirare pentru cineva care a declarat ca si-a dus copiii mici la morga ca sa vada morti.
Ponta e om, a fost imediat sa-l vada pe cel care l-a facut om politic, n-a stat sa le ceara aprobarea imunzilor care, daca nu mergea la spital, il acuzau ca e ingrat, ca nu e om, ca pune interesul politicianist mai presus de obligatiile morale si politice fata de Adrian Nastase.
Blaga se dovedeste subom, la fel ca toti basistii. De altfel, cu cine sa fi facut echipa? Cu Videanu, Berceanu, Cezar Preda, Ioan Oltean... O apa si-un pamant, cum spuneam. Grupul Cristian Preda-Macovei-Cotoi a anuntat ca nu mai depune motiune, fiindca sunt compatibili cu Blaga, pe care il atacasera pana acum.
Acum, insa, ii uneste devotiunea fata de Basescu, un nimic moral si politic, cu care PD-L alege sa moara de gat. Cu atat mai bine.
Deci, Blaga, aport! Patru cuburi de gheata. Gretos sa te declari sluga lui Basescu dupa ce aseara Adrian Nastase l-a pus la pamant!
Lighioane fara Dumnezeu.
P.S. Singurul care a ramas de papagal e Toader Paleologu.
UPDATE. Profit de ocazie ca sa-l felicit pe Liviu Dragnea, pentru declaratia perfecta (uau!) pe care a dat-o azi, de solidaritate a USL cu Adrian Nastase. Cu oameni ca teleormaneanul in cauza sunt sigura ca proiectul USL pentru Romania va reusi. Iar cand stanga si dreapta se vor desparti - poate dupa vreo 20 de ani - va fi amical. Si cu mandrie pentru Romania. Nu credeti acum, dar veti vedea ca asa va fi. Evident ca daca proiectul e aplicat cu succes accelerat, dreapta si stanga se pot desparti mai repede. Dar tot prieteni. Pariez pe Liviu Dragnea, de la voi, pentru asta.