Cautare

775 de rezultate pentru "cezar preda" (3.53 secunde)
Acesta a acuzat si lasitatea celorlalti membri ai BPN, laudandu-i in schimb pe Ioan Oltean si Cezar Preda, cei care au votat impotriva excluderii sale. ... Doar Ioan Oltean si Cezar Preda au dovedit ca au coloana vertebrala, ca au ceva in pantaloni", a mai spus deputatul Stelian Dutu.
Vicepresedintele PD-L Cristian Boureanu a declarat joi, despre opinia lui Cezar Preda, potrivit careia PD-L ar trebui sa isi ceara scuze lui Traian Basescu, in contextul intelegerii cu PRM, ca, daca prietenii considera ca trebuie sa isi ceara scuze, acest lucru se face "in privat si nu in public".
Bogdan Diaconu este de parere ca Sebastian Lazaroiu si Cezar Preda confirma degringolada din PD-L si prabusirea partidului. ... Acest partid isi traieste ultimele zile de glorie, lucru confirmat si de Cezar Preda care a aratat cat de mult plateste formatiunea democrat-liberala pentru toti incompetentii din Guvern.
• Vicepresedintele PDL, Cezar Preda, le-a retezat-o scurt colegilor de partid, pentru gresita lor strategie de comunicare. ... Draga Preda, matale esti om serios, cu experienta si stii bine ca nu repozitionarea paturilor e problema, ci participantii, care trebuie inlocuiti cu neparticipanti.
Si vicepresedintele PDL Cezar Preda s-a exprimat impotriva variantei ca guvernul sa fie condus de un premier tehnocrat. Cezar Preda sustine ca "e o pacaleala cu premierul tehnocrat".
Cezar Preda, deputat PDL, saptamana trecuta intr-o conferinta de presa: ... Cezar Preda: "Veneau la noi cu nume. Cand vedeau ca nu tine, dadeau vina pe Traian Basescu.
Boc, criticat de colegi pentru lipsa de reacte din ultimele zile La sedinta de luni, mai multi democrat-liberali, intre care s-au remarcat in special William Branza, Cezar Preda, Valeriu Stoica, Constantin Ostaficiuc si Mihai Stanisoara, l-au asaltat pe Boc cu reprosuri privind proasta gestionare a situatiei.
PDL va cere Parlamentului o pozitie oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc PDL va cere Parlamentului sa elaboreze o declaratie de presa prin care sa exprime pozitia oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc, a anuntat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.
Firma RER Ecologic Service REBU SA este, potrivit mass-media, controlata de persoane importante ale PDL, in frunte cu deputatul Cezar Preda. De altfel, Preda a fost director in RER, coordonand filialele din Buzau, Galati si Tulcea.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ca dorinta presedintelui PC, Dan Voiculescu, si a chiar a premierului ca acesta sa faca parte din Guvern este "o eroare" pentru care Alianta D.A.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat la Buzau, ca PD nu a avut, nu are si nu va avea propuneri pentru functiile de conducere in cadrul serviciilor secrete si l-a atacat pe aceasta tema pe liberalul Eugen Nicolaescu.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri ca excluderea lui Theodor Stolojan nu este o problema exclusiva a PNL, in conditiile in care aceasta ar avea repercusiuni asupra credibilitatii Aliantei D.A. Preda a spus ca fostul co-presedinte al Aliantei D.A.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a exclus ieri posibilitatea "unui troc politic" PD-PSD. "Speculatiile care se fac despre relatia, despre trocul PD-PSD, nu au niciun suport", a spus Preda.
Blogul lui Cristian Preda: ... Cezar Preda, Radu Berceanu si Ioan Oltean sunt reprezentativi pentru dispretul cu care am fost tratati toti cei care am intrat in PDL in ultimii ani, pentru dispretul cu care vorbesc pedelistii "adevarati" despre oamenii liberi si independenti.
Cotidianul “Replica” de Constanta anunta in premiera, inca de acum o luna de zile, ca Valentin Preda (foto) este sustinut de PSD Constanta pentru un post de secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, si-a anuntat intentia de a se inscrie in cursa din interiorul partidului, pentru a fi desemnat candidat la alegerile locale.
Dinspre Putere, mai exact europarlamentarul Cristian Preda, a venit cu alta propunere: ... Domnul Preda nu cunoaste ce inseamna termenii politici si departatea de Bucuresti ii afecteaza exprimarea.
 Localnicii din comuna Colonesti au decis duminica in mainile cui vor lasa sefia administratiei locale, desemnandu-l pe fostul viceprimar, pedelistul Marian Radulescu, in timp ce la Ganeasa, candidatii Dumitru Costea (PD-L) si Nicolae Preda (PSD) au intrat in turul doi.
Lenuta Preda a fost demisa din postul de secretar al primariei, dupa ce un control care a demarat inca de anul trecut a constatat "grave si repetate abateri".
Europarlamentarul PD-L, Cristian Preda, a afirmat ca Monica Iacob Ridzi trebuie indepartata din Guvern, deoarece, in caz contrar, premierul Emil Boc si intregul Cabinet, precum si PD-L vor fi afectati de decredibilizare.
google-analytics.com