Cautare

2099 de rezultate pentru "cerere redobandire permis" (8.00 secunde)
Onur de 21 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Jeep Grand Cherokee, pe Calea Victoriei, sectorul 1, fara a poseda permis de conducere. ... Stefan cel Mare, sectorul 2, fara a poseda permis de conducere.
Halelor, sectorul 3, fara a poseda permis de conducere. ... Cetatea Veche, sectorul 4, fara a poseda permis de conducere.
Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere. Cercetarile sunt continuate de politistii Brigazii Rutiere, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fara a poseda permis de conducere, cu cel in cauză
Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere. Cercetarile sunt continuate de politistii Brigazii Rutiere, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fara a poseda permis de conducere, cu cel in cauza in stare de libertate.
Oamenii legii au constatat ca soferul nu are permis de conducere, iar alcooltestul a indicat o alcoolemie de 1,06 miligrame alcool pur in aerul expirat. ... In urma anchetei am aflat ca persoana in cauza nu are permis de conducere.
Potrivit noilor reglementari, ce se vor aplica din data de 19 ianuarie 2013, mopedele sunt considerate autovehicule, ceea ce inseamna ca pentru a le conduce este nevoie de permis de conducere.
Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere. Ce greseala a facut Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere, pentru 30 de zile. ... Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere pentru ca a facut depasire incalcand linia continua.
Am plecat suparat din primarie si am facut o cerere in regim de urgenta sa ne elibereze in cinci zile o copie dupa PUZ, deoarece doream sa stim daca avem voie sa construim in zona respectiva", a mai spus Crinu Popescu.
Am observat ca exista o cerere de stanga din ce in ce mai mica, din cauza greselilor care s-au facut, a aliantelor in momente nepotrivite si ca este o cerere din ce in ce mai mare pentru un alt partid de dreapta.
Ieri, o cerere verbala din partea presei, vizand cheltuielile alesilor si salariatilor administratiei locale cu convorbirile telefonice, a fost tratata cu indiferenta de o angajata a municipalitatii, in ciuda ordinului primarului Antonie Solomon.
"Oricine poate depune o cerere sa intre in PD si, potrivit prevedererilor Statului, aceasta va fi analizata de organizatia unde a fost depusa. ... Potrivit acestuia, cererea depusa de Nati Meir va fi analizata la fel ca oricare cerere depusa de o persoana care vrea sa intre in PD.
a) cerere-tip - doua exemplare; ... a) cerere-tip - doua exemplare; ... a) cerere-tip - doua exemplare; b) dovada dreptului de proprietate al titularului asupra terenului - un exemplar in copie;
Oprea a depus cerere de solicitare in temeiul Legii 1/2000, avand numarul 209/19.01.1998. ... Prin aceasta cerere, Boia Oprea solicita aceasta suprafata de teren extravilan, pe care a mostenit-o de la mama sa Tarachiu Stana", a declarat secretarul Primariei Nicolae Balcescu, Viorica Codru.
Reprezentantii siderurgistilor de la Otelarii si Turnare Continua au depus o cerere de interventie in dosar in favoarea Sindicatului Solidaritatea, care ceruse neacordarea personalitatii juridice pentru noul sindicat. ... Alta cerere, alta distractie In noile conditii Tribunalul Galati nu are prea multe optiuni.
Pentru a beneficia de plati directe, fermierii bihoreni trebuie sa depuna, in perioada 1 martie-15 mai, o cerere in forma ceruta de APIA. ... efectivul de ovine/caprine pentru care se solicita prima sa fie mentinut in exploatatie in perioada de control 1 iunie-31 august, la adresa mentionata in cerere;
Potrivit Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), termenul limita pentru depunerea cererilor si data de referinta in functie de care se acorda subventia au fost modificate, iar fermierii trebuie sa depuna o noua cerere."APIA solicita crescatorilor de bovine sa se prezinte la sediile locale si judetene ale agentiei pentru a depune o noua cerere de sprijin pentru plata nationala directa complementara pentru sectorul zootehnic.
Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, considera ca industria de aparare trebuie sa fie unul din pilonii pe care economia romaneasca trebuie sa se bazeze pentru depasirea crizei economice, investitiile in acest sector fiind capabile sa creeze cerere si locuri de munca.
"O cerere crescuta din partea comerciantilor care achizitioneaza cantitati semnificative de pe piata si le directioneaza catre zonele portuare, in vederea exportului; ... Ministerul de resort mai spune ca preturile se stabilesc liber pe piata, in functie de cerere si oferta si ca statul nu poate interveni.
29/2011 privind reglementarea procedurii esalonarii la plata pe o perioada de pana la cinci ani a datoriilor firmelor, in Dolj a fost depusa o singura cerere de esalonare, dar si aceea incompleta.
Daca nu faceti cerere, nu vi se inchide contul Dupa ce achitati banii luati in avans de pe card, trebuie sa faceți o cerere catre banca, pentru inchiderea contului.
google-analytics.com