Cautare

1822 de rezultate pentru "centru de acupunctura visarion nr 4 6" (2.76 secunde)
Cladiri valoroase de patrimoniu demolate sau in pericol de disparitie. Istoricii si arhitectii au semnalat prin intermediul presei, ca in ultimul deceniu, capitala Romaniei, Bucurestiul, a pierdut multe cladiri de patrimoniu, care au fost demolate. ... - Casa de pe str.
Sfantul Cuvios Dimitrie Basarabov s-a nascut la sud de Dunare, in Bulgaria. A trait in secolul al XIII-lea, in timpul imperiului vlaho-bulgar de la Tarnovo, intemeiat de fratii Petru si Asan.
Preotul acuzat de agresiune sexuala de sase femei este din nou in fata procurorilor de la Parchetul General. Anchetatorii continua perchezitia informatica a telefonului sau.
Suntem MEREU CU TINE, fii si tu mereu cu noi! ? Aboneaza-te la canal https://goo.gl/UZdr7c ?Urmareste cele mai noi stiri pe https://observatornews.ro/ Descarca APLICATIA OBSERVATOR ?iOS:
Publicam in continuare cea de-a doua parte a unui extraordinar studiu scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META, studiu intitulat Centrul civic absolut: ... In secolul trecut, cutremurele si incendiile au distrus mai toate edificiile importante de dinainte, cu exceptia lacasurilor de cult.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ieri ca misiunea partidelor care l-au sustinut pe Traian Basescu la referendum, respectiv PLD, PD, PNG si UPSC, este de a actiona pentru formarea polului de centru-dreapta in Romania.
Noua formatiune se va numi Partidul Democrat Liberal si va fi de orientare centru-dreapta, afiliat la Partidul Popular European. Liderul interimar al noului partid va fi Emil Boc, secondat de doi prim-vicepresedinti, Theodor Stolojan si Vasile Blaga.
Toata lumea stie ca Basescu este motorul care anima manevra infiintarii noului partid de centru-stanga al parlamentarilor dezertori din PSD si PNL (asa-zisi independenti). ... Ba mai mult, indiferent de soarta acestei noi formatiuni, PSD ar iesi intarit, avand parte de competitie pe zona de stanga pe care o reprezinta.
"Magnatul Dan Voiculescu vrea ca marea alianta a Opozitiei sa fie de centru".
'Incercarea de eliminare a PDL de pe scena politica a inceput in forta chiar in primele zile ale acestui an. Solutia gasita de opozitie pare a fi, la o succinta trecere in revista, una elaborata in cele mai mici amanunte.
Mircea Geoana a vorbit de curand despre aparitia pe scena politica a unui nou partid de centru-dreapta, care isi va face loc in viata noastra dupa Congresul de pe 14 mai al PDL.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca si-ar oficializa intrarea in politica, nu intr-un "PDL asa cum este el acum", ci daca ar fi vorba de o miscare mult mai larga de centru-dreapta.
Ministrul Oprea are planuri mari cu viitoarea uniune de centru-stanga Liderii UNPR au lansat Platforma de centru-stanga, baza doctrinara pentru Uniunea Social Progresista, al carei "botez" e preconizat pentru sfarsitul lunii decembrie.
Compania UPC Astral a lansat ieri, la Galati, un Centru de Relatii cu Clientii care ar trebui saa satisfacaa toate exigentele actualilor sau potentialilor abonati.
Anul acesta, Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" ar putea sa primeasca o parte din banii necesari pentru infiintarea Centrului Expozitional Transfrontalier, un vis mai vechi al reprezentantilor Camerei.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia a gazduit lansarea proiectului "Centru de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria", finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC 2005.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, anunta apropierea de final a lucrarilor sale de constructie. Lansate cu aproape 1,5 ani in urma, lucrarile de constructie ale AFI Palace Cotroceni au depasit pana in acest moment cateva recorduri in domeniu stabilite la nivel European.
Recent, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, a avut loc lansarea proiectului Educatie continua orientata spre performanta, pentru specialistii in formarea profesionala a somerilor, unul din evenimentele importante anuntate pentru aceasta luna.
Vineri, 24 mai, la ora 11.00, va avea loc conferinta de presa prilejuita de deschiderea Noului Centru de Nefrologie si Dializa IHS Buzau, la adresa Bd. Stadionului nr.
Dr Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, a postat pe Facebook un text, despre deschiderea Centrului de senologie la Spitatlul Sf. ... La Spitalul Sfanta Maria din Capitala s-a deschis un nou Centru de senologie.
google-analytics.com