Cautare

338 de rezultate pentru "ceai tuse" (3.98 secunde)
infectie respiratorie acuta, care poate include febra (temperatura mai mare de 38°C) si tuse; suspiciune de boala pulmonara parenchimatoasa (de ex.
lipsa de aer, respiratie suieratoare, senzatie de apasare in piept si tuse. In timpul unei respiratii normale, aerul circula liber in si afara din plamani.
Dintre acestia, declarativ, 33% fumau, 30% prezentau dispnee de efort, 19% acuzau dispnee nocturna, 18% aveau wheezing, 17% aveau tuse cu expectoratie, minimum trei luni pe an, minimum 2 ani consecutiv, 15% acuzau sufocare, 10% faceau un tratament pentru probleme respiratorii si 9% au declarat un diagnostic anterior de boli respiratorii.
"Am adus miere, polen, fagure, dropsuri pentru tuse, laptisor de matca, siropuri, serbet (la 15 RON) - 10 sortimente din:
Inainte de a muri, actrita ar fi prezentat simptomele cuiva care ar fi fost otravit cu metale grele: dureri de cap, ameteala, crampe abdominale, frisoane, transpiratie, pierderea orientării, tuse, respiratie suieratoare, congestie si pneumonie.
tuse; sputa cu sange; dispnee; durere; pneumonii sau bronsite repetate; oboseala; lipsa poftei de mancare si scadere in greutate; raguseala;
De tuse putem scapa si fara medicamente, ci cu suc de ridiche neagra preparat acasa. Scobim o ridiche si punem putina zhar, iar sucul contribuie la calmarea tusei.
Destinul a imbracat insa dimensiuni halucinante pentru tanara careia i-a desenat viitorul in tuse sumbre, in culori de lut si ceara.
Daca apar simptomele specifice virozelor (febra, dureri de cap, articulatii si musculare, tuse seaca sau productiva, scurgeri nazale etc.), daca ele persista si se accentueaza trebuie consultat in cel mai scurt timp medicul de familie si chiar medicul specialist in cazul copiilor, femeilor gravide, bolnavilor cronici si varstnicilor pentru a evita complicatiile.
O tuse prelungita (care dureaza mai mult de o luna) nu trebuie ignorata. Ea poate fi provocata de iritatia produsa atat de o tumora maligna, dar poate fi si un semn de boala pulmonara, care nu e cancer.
febra inalta (39-40 grade Celsius), dureri de cap (cefalee), dureri la nivelul globilor oculari, dureri musculare (mialgii), dureri in gat (disfagii), secretii nazale abundente, tuse seaca sau productiva (tardiv), astenie marcata, curbatura (stare de om batut).
Alte utilizari includ tratamentul tractului respirator, inclusiv raceala, tuse, bronsita, febra si dureri de gat, tendinta de infectie, guta, tulburari hepatice, colita ulcerativa, dureri articulare si probleme cronice de piele.
Daca suferiti de tuse, dureri in gat sau de o congestie nazala, este vorba de gripa. Ebola nu este asociata cu aceste simptome.
* Simptomele sunt inselatoare - dispnee (senzatia de sufocare), tuse cronica, alte probleme respiratorii pe care suntem tentati sa le punem pe seama fumatului sau a...
In cazul virozelor respiratorii, tratamentul este simptomatic, adica se administreaza medicamente pentru febra, pentru tuse, eventual pentru cresterea imunitatii. Hidratarea buna a copilului, cu ceaiuri, apa, este foarte importanta pentru sustinerea organismului.
Pentru ca nu toti suntem cum se spune la televizor, cu tuse ingrosate: corupti si plini de bani furati de la stat, spagari, manjiti de toate relele posibile si imposibile.
Aceasta boala se manifesta prin respiratie suieratoare (wheezing), lipsa de aer (dispnee), apasare in piept si tuse. De asemenea, se observa spasme la nivelul bronhiolelor.
Astmul este o boala cronica de plamanim, caracterizata prin probleme recurente de respiratie si prin simptome ca lipsa de aer, respiratie suieratoare, senzatie de apasare in piept si tuse.
Obstructia unei artere pulmonare (embolism pulmonar) poate da, de asemenea, durere toracica, dar, spre deosebire de cea aparuta in infarct, ea devine mai intensa atunci cand tragem aer in piept sau la tuse.
Semnele clinice frecvente sunt febra, tuse si tulburari respiratorii, pneumonie, simptome gastro-intestinale (diaree). Formele grave ale bolii pot ajunge la insuficienta respiratorie, care necesita ventilare mecanice si asistenta medicala in sectii de terapie intensiva.
google-analytics.com