Cautare

338 de rezultate pentru "ceai tuse" (2.52 secunde)
intreaba un consilier municipal newyorkez - Daca tutunul e asociat in mod traditional cu cancerul pulmonar si bolile cardio-vasculare, canabisul nu e strain de tuse si bronsita cronica, plus multe altele, printre care si schizofrenia, psihozele sau accidentele, spun cercetatorii.
Agitatia produsa de Opozitie in Parlament a mai subliniat, in tuse groase, hidosul ridicol al unei situatii: felul in care senatorii si deputatii aliantei proguvernamentale sunt consemnati in banci, ca niste scolari pedepsiti sa nu iasa in pauza.
Pentru ca asta incearca sa para astazi fostul consilier prezidential, pe hartie ministru al Muncii - in realitate, un ministru al sezatorilor si al chibitilor care isi dau cu parerea despre orice, oricand, oricum", zugraveste Nastase in tuse ironice portretul noului ministru al Muncii.
Intre doua sentimente oarbe (dragoste hipertrofiata si ura viscerala) va trage poduri de tuse groase peste prapastia nuantelor. Isi va desfigura adversarii, fara sa clipeasca - doar nu se lupta pentru sine, ci pentru Democratie, pentru independenta Justitiei...
Pe urma a devenit "intalnirea presedintelui cu sustinatorii sai din online" - ceea ce deja era alt tutun, alta aroma, alta tuse.
Dar Guvernul a avut grija sa puna niste tuse de culoare si sa-si creeze mecanisme de lucru prin care sa poata pune mana pe sectoarele sindicale.
Mallenco va fi ajutat la cele doua tuse de compatriotii sai Roberto Diaz Perez Del Palomar, Pau Cebrian Devis, arbitri asistenti, in timp ce Carlos Clos Gomez va fi al patrulea oficial (arbitru de rezerva).
In acelasi timp, din culegerea de cronici” se detaseaza, creionate in tuse sigure, sensibile, portretele unor fiinte dedicate, Carmen Sylva si Regina Maria.
Toate contururile sunt realizate prin tuse fine, prin umbre delicate care, in cazul sau, sunt mai expresive decat liniile ferme si culorile.
Cristi Mihailescu este un moralist autentic, dar neostentativ, un bonom ce mimeaza seriozitatea, fara malitie, tuse grotesti si distorsiuni inutile.
Elena Gabriela Zamora) In tuse vibrante, viguroase, alteori gingase au surprins pictorii femeia in diverse ipostaze. O regasim adesea in simplitatea lumii de la tara sau in tumultul orasului ce capata valente metafizice prin insasi prezenta ei acolo.
Intr- o structurare clara a compozitiei, de un echilibru cautat, adesea cu insertii de tuse ritmice, invaluite in picturalitate, artistul porneste de la formula vizuala figurativa, ajungand la notiuni abstracte in exprimarea plastica.
Aceasta aspra cronica sociala e traversata de tuse romantice, menite sa confere optimism, intr-o versiune a la Belle et la Bete (Beauty and the Beast).
- Picturile sunt executate in tehnica cutitului in tuse groase, care amintesc de tehnica impresionismului. Culorile puternice confera contrast si greutate picturilor.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua un triaj observational si de a nu permite accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree).
Tuse framantata, vibratie prin pensulatii ritmice ori pete de culoare susstinand armatura desenului peste care se pliaza subiectul, Jimmy Stanescu isi conecteaza propria ființa la energiile microcosmosului sau, relevat in fiecare lucrare si cu fiecare apariție expoziționala.
rinita (nas infundat, cu secretie apoasa), mancarimi in gat si tuse seaca. Pielea pleoapelor poate avea un aspect eczematos caracteristic.
In acest sens, se estimeaza ca, la nivel planetar, anual, intre 2 si 3 milioane de decese sunt evitate datorita administrarii vaccinurilor care ii protejeaza pe copii de difterie, rujeola, pneumonie, tuse convulsiva, poliomielita, diaree din cauza rotavirusului, rubeola, tetanos.
Astmul este o boala a cailor respiratorii, care provoaca crize repetate de respiratie suieratoare, insotite de senzatia de apasare in piept si de tuse.
Astmul este o boala cronica de plamani, caracterizara prin probleme recurente de respiratie si prin simptome ca lipsa de aer, respirarie suieratoare, senzatie de apasare in piept si tuse.
google-analytics.com