Cautare

338 de rezultate pentru "ceai tuse" (3.76 secunde)
febra, dureri de cap si musculare, tuse seaca, probleme de respiratie. Pacientul trebuie spitalizat intrucat boala poate fi letala in 10%-15% dintre cazuri.
Infectia se transmite prin sarut, tuse sau orice alt contact cu saliva persoanei infectate cu virusul Epstein-Barr. Profesorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase MATEI BALS, ne avertizeaza:
Cu un program de munca aglomerat, nu va permiteti sa luati o pauza de cateva zile doar pentru a trata o tuse timida si o raguseala;
Decompensarea astmului se manifesta prin dificultati de respiratie, senzatie de sufocare, tuse. - Care este situatia in privinta varicelei, mai ales ca, recent, o femeie tanara a murit din aceasta cauza?
afectare vertebrala - durere la nivel lombar, caracter violent, continuu, care se accentueaza la mers, la schimbarea pozitiei, efort, tuse, stranut etc.
Astmul este o boala cronica de plamani, caracteriata prin probleme recurente de respiratie si prin simptome ca lipsa de aer, respiratie suieratoare, senzatie de apasare in piept si tuse.
Durerea cauzata de nevralgia intercostala se poate intensifica la efort, cum ar fi ridicarea de obiecte grele, rasucirea sau aplecarea trunchiului, tuse, stranut sau ras.
Aproape jumatate dintre pacienti nici nu stiu ca au boala, mai ales dat fiind faptul ca simptomele timpurii ale bolii sunt usor de confundat cu efectele fumatului excesiv sau cu cele ale inaintarii in varsta (tuse, senzatie de sufocare, oboseala).
Cand intr-o raceala incapatanata sau imediat dupa va chinuie o tuse extrem de sacaitoare, va mai doare si pieptul, iar gatul nu e nici el fericit, atunci luati o ceapa marisoara si fierbeti-o bine.
Vedra International este, incepand cu 1 Decembrie 2016, reprezentant exclusiv in Romania al companiei Engelhard Arzneimittel din Germania, ce are in portofoliu produsul Prospan, sirop pentru tuse pe baza de extract uscat de frunze de iedera.
Aceasta faciliteaza aparitia unor episoade recurente de tuse, dispnee, anxietate, in special noaptea si dimineata devreme. Afectiunea nu poate fi vindecata, dar cei diagnosticati cu astm pot duce o viata normala, activa, daca respecta cateva reguli simple.
In plus, unii pacienti pot prezenta manifestari de astm (dificultati in respiratie, tuse, respiratie suieratoare). - La pacientii cu sensibilizare la polenul de Ambrosia artemisifolia (iarba parloagelor) domina simptomatologia oculara, avertizeaza dr.
Alte manifestari ale bolii pot fi oculare (astigmatism cornean neregulat, hemoragii conjunctivale, obstructie vizuala etc.) pulmonare (tuse, dispnee, leziuni pulmonare, pleurezie) sau gastrointestinale (odinofagie, obstructie intestinala, disfagie, greata, varsaturi, durere abdominala) Sarcomul Kaposi - Diagnostic Diagnosticul bolii se pune in urma efectuarii unor studii imagistice (tomografie computerizata abdominala, angiografie selectiva, radiografie toracica) si a unor studii de laborator.
Medicii spun ca aceasta boala poate induce pacientul in eroare foarte usor, tocmai din cauza faptului ca simptomele nu sunt specifice puttnd fi confundate, extrem de usor, fie cu efectele fumatului - tuse, expectoratie, fie cu cele ale inaintarii in varsta - oboseala sau senzațtie de sufocare.
Durerea cauzata de nevralgia intercostala se poate intensifica la efort, cum ar fi ridicarea de obiecte grele, rasucirea sau aplecarea trunchiului, tuse, stranut sau ras.
Tuse cronica si durere de piept Uneori, simptomele unor forme de cancer cum ar fi leucemia si tumorile pulmonare, le pot imita pe cele determinate de o raceala sau o bronsita.
- miere de mana (care este mai rara) - miere de salcam (benefica pentru tuse, pentru plamani si pentru stomac) - miere de rapita si de salcam (buna pentru copii) - crema de marul lupului - propolis brut - la 10 RON / 35 ml si la 15 RON - miere cu ghimbir si catina - sirop de muguri de pin - 20 RON/ 200 ml - tinctura de propolis - 10 RON - perle cu miere si ghimbir - 10 RON - sapun cu miere si scortisoara - 10 RON - faguri - 12 RON / 300 de grame - capaceala - 20 RON / 300 de grame (benefica pentru sinusuri si dureri provocate de ulcer si gastrita) - propolis - pastura - miere de tei - miere de coriandru - miere poliflora
diaree, infectii gastro-intestinale, digestie lenta, colici intestinale, enterocolite, dureri de stomac ce apar pe fond nervos, meteorism (balonare), afectiuni respiratorii (bronsita, laringita, traheo-bronsita, tuse convulsiva, gripa), halena (miros urat al gurii), rau de miscare (se administreaza sub forma de pulbere), stari de greata si voma, angoasa, nervozitate, oboseala mentala (se administreaza sub forma de pulbere).
Primele simptome ale bolii sunt cresterea temperaturii corporale, pana la 39 grade, depasind uneori stadiul febril ce se poate mentine chiar mai multe saptamani, urmata de migrene, cefalee, tuse, diaree.
- miere de mana (care este mai rara) - miere de salcam (benefica pentru tuse, pentru plamani si pentru stomac) - miere de rapita si de salcam (buna pentru copii) - crema de marul lupului - propolis brut - la 15 RON si la 20 RON / 20 de grame - sirop de muguri de pin - 20 RON/ 200 ml - tinctura de propolis - 10 RON - perle cu miere si ghimbir - 10 RON - faguri - 12 RON / 300 de grame - capaceala - 20 RON / 300 de grame (benefica pentru sinusuri si dureri provocate de ulcer si gastrita) - propolis - pastura - miere de tei - miere de coriandru - miere poliflora
google-analytics.com