Cautare

15119 de rezultate pentru "cat" (5.84 secunde)
El a spus ca Romania are o productie autohtona de masini accesibile, atat la Dacia, cat si la Ford, care va porni cu mai multe tipuri de masini si ca mai sunt numerosi dealeri de autovehicule.
Dupa 5 ani de activitate, tIMOn sarbatoreste 20 de editii care au reunit mereu, cele mai bune oferte de locuinte atat din bucuresti cat si din tara. ... Dispusa pe o suprafata de 800 mp, MobiDeco este prima expozitie cu vanzare destinata atat clientilor finali cat si segmentului "businessto business".
Open Road este un demers comercial cu scopul de a duce la un trafic cat mai mare pe site-urile de internet proprii. ... Rezultate Chestionar - Romania 2013 - Scurt Bilant • In anul care a trecut, cat de sigur vi s-a parut locul dumneavoastra de munca?
Daca pana acum hit-urile Cat Music se auzeau in toata lumea si puteau fi cumparate in 63 de tari, de acum repertoriul casei de discuri este disponibil pentru download din magazinul iTunes in nu mai putin de 111 tari.
Emotiile au fost cu atat mai mari cu cat mama mea a fost acolo, langa mine, si m-a sustinut.
Cam cat castiga un pictor pe luna poate pune ce pret vrea la tablou? ... Normal ca poti cere cat vrei pe tablou! ... Poti pune ce pret vrei dar intrebarea e daca primesti cat ceri.
AVC reprezinta o problema grava atat in tara noastra, cat si in restul lumii.
Compania noastra a fost intotdeauna deschisa si ne face placere sa facem activitati de pionierat, asa cum este aceasta iniriativa prin care sustinem conceptul de fine living at work si, cand spun asta, nu ma gandesc la o viata de lux, ci la un mediu cat mai confortabil atat la nivel de spatiu, cat si in ceea ce priveste confortul emotional, in care angajatii sunt incurajati sa traiasca frumos, sa-si ofere mici momente de placere in pauze, sa mearga, poate, intr-una din cafenelele pe care le gazduim in interiorul cladirii, sa se bucure de muzica difuzata prin statiile noastre, sa mearga in pauza de pranz, o jumatate de ora, la sala pe care o avem tot in incinta cladirii.
Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care:
Iarna masinile au parte de cea mai mare uzura, atat din cauza inghetului si a diferentelor mari de temperatura, cat si din pricina solutiilor de deszapezire si a sarii care nu sunt deloc prietenoase cu automobilul.
Se demonstreaza, intr-un anumit fel, cat adevar exprima ilustrul poet austriac Rainer Maria Rilke atunci cand scria intr-una din elegiile sale ca "asta ne e viata, ne luam vesnic ramas bun".
- Spuneai mai demult ca, "din pacate, traim in era condusa de calculatoare, de violenta, de pornografie, atat pe ecrane, cat si pe sfanta scandura a scenei".
"De 15 ani se incearca, in mod primitiv si agresiv, impunerea in Republica Moldova a unor standarde romanesti, atat din exterior, cat si din interior", spune el, adaugand ca "Romania ar trebui intai sa implementeze acele standarde pe care le recomanda insistent Moldovei".
Si, ca sa fiu extrem de punctual in declaratia de fata, vreau sa va atrag atentia asupra a trei obiective pe care deopotriva le consider urgente, atat pentru reprezentantii sistemului de justitie din Romania, cat si pentru noi, parlamentarii Romaniei:
Pentru a implementa un stil de viata sanatos si a atrage cat mai multi romani catre miscare, trebuie sa incurajam sportul de masa.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental. ... Numarul casei determina in mare masura natura evenimentelor care au loc in viata noastra, atat in camin, cat si in afara acestuia.
Consult de specialitateSus Se recomanda consultul de specialitate cat mai precoce in cazul aparitiei unor simptome ale schizofreniei. ... Aceste antipsihotice mai noi sunt eficiente atat pe simptomele negative cat si pe cele pozitive.
Cel mai accesat dintre acestea are peste 6,7 milioane de vizualizari, dintre care aproximativ 300.000 facute in ultima luna, ceea ce inseamna ca exista cel putin cateva milioane de persoane care au inteles cat de usor iti pot intra in casa.
Jacques Vallee si multi altii dupa el au subliniat atat vechimea unor fenomene de tip OZN in vechile scrieri religioase, cat si o seama de paralele intre diverse aparitii recente ale Fecioarei Maria si intalnirile apropiate OZN.
Trebuie sa ramai o persoana cu o larga intelegere, constienta cat de important este pentru tine sa primesti o promovare. ... De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil.
google-analytics.com