www.ele.ro informeaza: ine nu si-a pus macar o data intrebarea: cand va straluci soarele si pe strada mea? Ori, mai precis, cand ii va surade norocul asa incat sa nu-si mai faca griji pentru ziua de maine. Sansele difera de la persoana la persoana, insa astrologia ne arata ca zodiile au perioade relativ comune pentru momentul de celebritate.
Iata ce ti-e scris in stele cu privire la varsta la care vei avea parte de noroc:

Berbec

Va trebui sa astepti cam pana pe la 40 de ani ca sa obtii tot ceea ce iti doresti. Si pana atunci sa muncesti din greu pentru ca altfel nu reusesti mai nimic. Dupa ce ti-ai croit drumul in viata, poti sa stai linistita fiindca banii iti vor veni de la sine, fara ca tu sa mai depui mari eforturi.

Taur

Iti place sa copilaresti ceva mai mult si nu reusesti sa te mobilizezi pentru castig de la varste fragede. Cand dai insa de gustul banilor, devii lacoma si vei face tot posibilul sa ii obtii, prin orice mijloace. Varsta la care are sanse sa te umpli de bani: 37-38 de ani.

Rac

Greu cu banii in ce te priveste. Sunt sanse mari ca inclusiv pe la 30 de ani tu inca sa locuiesti cu parintii. Esti dependenta de ei si de familie si te dezlipesti cu greu de confortul dat de acestia. Abia pe la 45 de ani devii cu adevarat independenta si stabila financiar, ba chiar ai sanse de castiguri frumoase.

Leu

Seriozitatea ta caracteristica te ajuta sa nu pierzi prea mult vremea cu lucruri inutile, motiv pentru care iti vei lua viata in propriile maini de la varste fragede. Esti ambitios si capabil si consideri o obligatie de onoare sa fii independent financiar. Vei ajunge ajunge acolo unde iti doresti inca de la 30 de ani.

Fecioara

Batranetea este etapa vietii care te reprezinta cel mai bine. Acesta este si motivul pentru care abia dupa 55 de ani vei fi cu adevarat implinita financiar. Totusi, si pana atunci nu se poate spune ca nu traversezi perioade infloritoare, in care eforturile tale sunt incununate de succes.

Balanta

Anii 20 sunt cei in care vei pune bazele succesului tau, insa vei culege roadele abia dupa 35 de ani. Esti o persoana ambitioasa, motiv pentru care cauti sa castigi bani nu doar pentru subzistenta, ci pentru a avea mereu ceva pus deoparte. Tot ce iti propui reusesti destul de rapid.

Scorpion

Anii maturitatii sunt cei mai importanti pentru tine. Este perioada care te reprezinta cel mai bine. De aceea, perioada cea mai prolifica se situeaza in jurul varstei de 45 de ani. Abia atunci se poate spune cu adevarat ca esti o persoana implinita pe toate planurile.

Sagetator

Tu ai doua varste ale succesului, iar acestea sunt 30 si 45 de ani. Practic, iti construiesti cariera pe etape, insa abia in cea de-a doua vei deveni si implinita financiar. Va fi perioda de inceput a vietii tale lipsita de griji si in care te vei invarti prin cercuri bogate si influente.

Capricorn

Esti o persoana extrem de serioasa si pentru tine niciun efort nu este prea mare cand vine vorba despre cariera. Ai o iscusinta aparte de a face bani, mai ales ca stii cum sa iti prioritizezi actiunile. Cea mai benefica perioada a ta este intre 25 si 35 de ani.

Varsator

Cele mai importante decizii le vei lua pe la 20-25 de ani. De ele va depinde viitorul tau, dar va trebui sa muncesti din greu pentru a obtine veniturile mult-visate. Succes mare vei inregistra abia in jurul varstei de 40 de ani, cand banii vor incepe sa se lipeasca de tine ca prin minune.

Pesti

Intuitia este cea care te ajuta sa castigi. Si, vorba aceea, norocul si-l face omul cu mana lui, asa ca banii iti vin din afaceri, pentru ca esti un vanzator innascut, care e in stare sa le vanda gheata eschimosilor. Cam in jurul varstei de 35 de ani ai sanse sa te umpli de bani.