Cautare

1088 de rezultate pentru "carei" (3.67 secunde)
In 1932 se infiinteaza Sectia de radiologie si fizioterapie, al carei prim sef de sectie avea sa fie medicul radiolog Leonida Boca. In anul 1936 se infiinteza laboratorul complex de analize al carei sef de sectie, pentru aproape 40 de ani, a fost dr.
Bisectoarea acestui unghi, al carei varf este vechea biserica Sf. ... Premiul cel mare a fost acordat insa unei deconstruiri a zonei, a carei arhitectura urma sa fie din nou rupta de vechile strazi inguste.
xxx O cetate al carei mister l-a atras si pe vestitul explorator Jacques-Yves Cousteau, care si-a manifestat interesul pentru Insula Pacuiul lui Soare in decursul celor doua vizite ale sale in Romania - prima in anul 1966 si a doua in anul 1977, cand Jacques-Yves Cousteau si echipa sa au facut o expeditie in Marea Neagra si la gurile Dunarii.
Primaria Craiova recunoaste, dar nu-i pasa Intr-o adresa remisa societatii Selgros, al carei complex comercial fiinteaza pe pamantul comunei Malu Mare, Primaria Craiova respinge solicitarea unitatii de a fi exlusa din rolul fiscal al municipalitatii, intemeindu-si raspunsul tocmai pe legislatia pe care o incalca.
Dupa ce PNL Galati a infiintat o organizatie muncitoreasca al carei coordonator este fostul lider de sindicat al Combinatului, Maricel Oancea, consilierul local PC, Picu Apostol Roman, a anuntat ca va transmite o adresa scrisa lui Lakshmi Mittal prin care ii va atrage atentia ca siderurgistii au datorii din cauza salariilor mici pe care le primesc Nu mai este o noutate ca, o data la patru ani, in preajma alegerilor, politicienii incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a atrage voturile siderurgistilor, al caror numar nu este deloc neglijabil, mai ales daca tinem cont si de membrii familiilor lor.
Mihaela Geoana incaseaza alte cateva sute de milioane de lei vechi de la Fundatia "Renasterea", a carei presedinte este, fiind, pe deasupra, si sefa Organizatiei "Crucea Rosie" Romania.
Anchetatorii au surprins in actul de acuzare modalitatea prin care Aurel Bojenoiu, consilier local la acea vreme, a reusit sa faca rost, fara licitatia prevazuta de lege, de un teren apartinand municipalitatii, pentru firma SC TICSIM SRL, ai carei asociati sunt fiica si ginerele lui - sotii Elena Cristina si Stefan Razvan Tica.
"Doamna Elena Udrea poate sa formuleze cate plangeri penale vrea la adresa mea", a mai spus Orban, referitor la faptul ca ministrul Turismului a anuntat ca a decis sa formuleze plangere penala impotriva fiecarui participant la discutia din comisia parlamentara de ancheta, a carei inregistrare a aparut in presa.
Nu avem nici un fel de dubiu atunci cand spunem ca Romania a dovedit definitiv astazi ca este o tara pe deplin democratica, o tara ai carei cetateni inteleg sensul democratiei, o tara ai carei cetateni intr-o categorica majoritate, in realitate, inteleg sa-si exercite drepturile fundamentale si sa participe la ceea ce inseamna decizie democratica.
Deci ne-am intors de unde am plecat, desi Directia Industria de Aparare si Probleme Speciale din cadrul ministerului are ca obiectiv, in mod ironic, aplicarea politicii Guvernului in domeniul industriei de aparare. In aplicarea carei strategii? Pe baza carei legi? Pentru rezolvarea caror probleme speciale?
Astfel de stari produc o lista al carei singur principiu care a stat la baza formarii ei pare sa fi fost penalii vostri sunt mai penali decat ai nostri.
- Am remarcat in aceste zile o polemica in spatiul public, al carei obiect il reprezinta activitatea Serviciului de Protectie si Paza.
Gama de motoare diesel numara trei propulsoare, doua TDI de 1.4 de 70 CP, respectiv 80 CP si un 1.9 de 105 CP pentru cei care doresc un plus de putere.Mica, dar spatioasaSkoda a schimbat designul noii Fabia, a carei grila fata aminteste puternic de modelul Roomster, lansat anul trecut.
Spre exemplu salupa cu motor "Coast Runner Cabin" este o ambarcatiune cu capacitate mare de transport, a carei cabina poate adaposti peste noapte doua persoane.
Semrom dispune de patru soiuri de samânta de floarea-soarelui, al carei pret variaza între 22 lei/kg si 406 lei sacul care contine 150.000 de boabe.  Productie pâna la genunchiul broastei În afara de cei 50 de euro pe hectar, fermierii nu vor mai primi nici un leu pentru subventii complementare la culturi.
Durata lucrarilor nu poate fi mai mare de 18 luni.Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) a elaborat recent un Ghid Operational de implementare a Programului prioritar national pentru reabilitarea si modernizarea infrastructurii culturale, respectiv dotarea asezamintelor culturale din mediul mic urban si rural, a carei valoare maxima eligibila se ridica la suma de trei milioane de lei.
Proiectul "circuitul targurilor medievale din Transilvania de Nord - Castelul Károlyi din Carei, Castelul (Cetatea) Károlyi din Ardud", solicitant Consiliul Local al Municipiului Carei in parteneriat cu Consiliul Local al Orasului Ardud, depus pe axa 5, domeniul 5.1;
Compania nipona Panasonic, a carei situatie financiara a fost afectata de scaderea cererii, le-a cerut angajatilor sa achizitioneze produse ale marcii proprii in valoare de 1.500 de lire sterline, relateaza TimesOnline, citat de NewsIn.
Alte societati cu mari datorii la buget sunt Societatea de Investitii Financiare Oltenia SA (9.863.074 de lei), a carei cerere de compensare a datoriilor este in curs de solutionare, Societatea Nationala a Lignitului SA (371.687.339 de lei), fata de care s-a inceput executarea silita, CFR Marfa (326.252.578 de lei), careia i s-au acordat inlesniri la plata, precum si CFR Calatori (cu 74.334.887 de lei), a carei cerere de compensare a datoriilor este in curs de solutionare.
Vox News apartine societatii comerciale Sport Channel SRL, infiintata in iunie 2009, ai carei actionari sunt SC Roxman Investment SRL (80%), detinuta de Neculai Cretu - 45 % si Magdalena Cretu - 55%, si SC Global Alloys SRL (20%), detinuta de Neculai Cretu - 60% si Emil Marian - 40%, potrivit site-ului CNA.
google-analytics.com