Cautare

1088 de rezultate pentru "carei" (3.37 secunde)
Fibroza pulmonara idiopatica (FPI) este o boala cronica rara, a carei cauza nu se cunoaste, ce afecteaza plamanii si determina in timp cicatrizarea acestora.
Cunosc o familie al carei baiat a vrut sa treaca Dunarea inot la Drobeta Turnu Severin. ... Suntem ultimii in Europa la produsul intern brut pe locuitor - aici exclud Bulgaria, ale carei cifre sunt foarte apropiate de ale noastre, de altfel.
La data de 15.01.2011, un barbat de 40 de ani, s-a deplasat la apartamentul mentionat pentru a intretine relatii sexuale, contracost, cu o femeie a carei fotografie era prezentată
In masina se mai afla Bogdan Dragomirescu, director la Editura "Nemira", al carei actionar majoritar este antrenorul de la Sahtior Donetk. ... Soferinta a carei masina a fost acrosata de autorismul condus de Lucescu nu a fost ranita.
Nicolae Titulescu, membrii acestei organizatii neguvernamentale, al carei presedinte onorific este chiar seful statului, Ion Iliescu, riscand in curand sa-si desfasoare activitatea in strada.
In plus, Coalitia a fost citata la adresa din Strada Petöfi Sandor, unde de fapt se afla Societatea Academica Romana, al carei presedinte este Alina Mungiu Pippidi.
Uniunea PSD+PUR Galati, al carei presedinte este Dan Nica, a fost somata sa indeparteze de pe panourile electorale din municipiu toate afisele a caror dimensiune este mai mare decat cea stabilita de lege.
Un caz paradoxal il reprezenta Bucurestiul - organizatia care a adoptat, nu de mult, o rezolutie de sprijin pentru Iliescu dar si ai carei multi membri, luati en-detail, strambau ieri din nas atunci cand venea vorba de votat in favoarea venerabilului.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna.
APD, al carei presedinte este Cristian Parvulescu, a anuntat ieri ca a depus la Biroul Electoral Central (BEC) o sesizare referitoare la incalcarea legii si Constitutiei de catre presedintele Iliescu si UN PSD+PUR.
Din comisia a carei presedintie revine PSD conform algoritmului politic convenit fac parte social-democratii George Liviu Maior si Mihail Popescu.
Ciocan a mai declarat ca concernul german Phoenix a informat conducerea judetului, printr-o scrisoare trimisa saptamina trecuta, ca a decis sa mareasca capacitatea fabricii de la Carei, ceea ce va duce automat la crearea de noi locuri de munca.
106.804 din acestea sint in municipiul Satu Mare, 21.637 in municipiul Carei, 13.047 in orasul Negresti Oas, 7.957 in orasul Tasnad, diferenta reprezentind populatia cu drept de vot din sate si comune.
ADA a fost o constructie al carei scop a fost scaparea de partidul-stat si eliberarea substantiala a spectrului politic din Romania, a explicat Pacuraru.
Una, apartinand Aliantei D.A., ai carei reprezentanti solicitau renumararea voturilor nule la nivelul Capitalei, a fost trimisa Biroului Electoral Central.
Adrian Nastase a cistigat in Carei, Tasnad, Moftin, Prilog, Doba, Ardud sau Sanislau, in timp ce Traian Basescu a cistigat in Negresti-Oas sau Crucisor.
In municipiul Carei, cele 165 de persoane aflate in tranzit au votat la sectia nr.68. Din aceasta cauza, specialistii Directiei Generale de Statistica nu au putut departaja voturile.
- Viorel Hrebenciuc (fosta eminenta cenusie a carei revenire in fruntea partidului arata clar gravitatea crizei prin care trece PSD).
La acest eveniment au participat conducerea IJP, sefii unitatilor de politie din Satu Mare, Carei, Negresti Oas si Tasnad si serviciilor din cadrul Inspectoratului, iar printre invitati s-au numarat prefectul judetului, Valer Marian, presedintele Consiliului judetean, stefan Szabo, vicepresedintele Consiliului judetean si presedinte al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, Gheorghe Ciocan, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, presedintele Tribunalului Satu Mare, judecatorul Mihai Coman Gelu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, Radu Gal, comandantii Grupului de Pompieri "Somes” si Comandamentului Judetean de Jandarmi, coloneii Gheorghe Stramb si Gheorghe Avram, si seful Sectiei Satu Mare a Serviciului Roman de Informatii, colonelul Nicolae Pop.
Nu la fel a procedat si Vasilica Moisic, senator PRM aflat la primul mandat, care a acceptat sa conduca o sedinta a carei legalitate poate fi pusa sub semnul intrebarii.
google-analytics.com