Fotbalistii de la CS Turnu Severin sunt constienti ca in Liga I meciurile vor fi cu totul si cu totul altfel decat in esalonul secund, dar sunt convinsi ca pot face fata acestui nivel si ca nu vor retrograda.
"In primul an nu ne gandim la cupele europene. Obiectivul este evitarea retrogradarii si sper sa-l indeplinim. Fiecare meci este greu, nu doar cel cu Dinamo. Indiferent ca jucam cu Pandurii Targu Jiu sau cu Steaua, va fi la fel de dificil, pentru ca avem in lot jucatori care n-au evoluat in prima liga, intalnesc fotbalisti mai experimentati... Noi asteptam suporterii in numar cat mai mare la stadion, va dati seama ca avem nevoie si de sprijinul lor, impreuna putem sa ne indeplinim obiectivul. Nu stiu ce jucatori ar trebui sa fie adusi, e treaba conducerii, a antrenorilor, nu a noastra. Noi trebuie sa ne pregatim si sa jucam cat mai bine. Indiferent de nume, cei care vom fi in echipa trebuie sa facem tot ce-i posibil sa ramanem in Liga I", a declarat mijlocasul Adrian Olah.
"Stim ca multi ne considera deja retrogradati, dar oltenii sunt ambitiosi si nu stau cu capul plecat. Au venit deja cativa jucatori importanti si cred ca vor mai aparea si altii, care sa ne ajute sa ramanem in prima liga si sa facem istorie pentru Severin. Cu Dinamo in prima etapa toata Oltenia, dar si Banatul, va fi alaturi de noi si toti suporterii vor dori sa invingem dusmanul lor de moarte", a declarat Silviu Balace.
Si capitanul Marius Balau este optimist, acesta afirmand ca echipa are valoare si un staff priceput: "Suntem gata sa demonstram ca avem valoare si ca putem juca de la egal la egal cu oricine. Avem jucatori si tineri, si maturi, impreuna formam un lot unit si omogen. In plus, avem un staff tehnic foarte bun si asta va conta mult. Sunt convins ca nu vom avea probleme cu retrogradarea, pentru ca asta e obiectivul nostru pentru acest an".