Cautare

689 de rezultate pentru "calarasi" (4.01 secunde)
Observartor de Calarasi informeaza: ... Circulatia bacului a fost reluata Pana la ora 10:25 , din cauza conditiilor meteorologice, circulatia bacului pe ruta Calarasi -Ostrova fost oprita.
CONSTANTA (VIA GIURGIU-CALARASI-CERNAVODA). ... (Poetul a facut o escala la Calarasi, orasul de la Cotul Borcei, deoarece nu exista cursa directa Giurgiu-Cernavoda. De la Calarasi, Eminescu s-a imbarcat pe un alt vapor pana la Cernavoda - NOTA REDACTIEI ESTIRI).
Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe Radu-Ion Fotino, pentru ca, folosindu-se de certificate fictive de mostenitor, pe care le-a prezentat autoritatilor locale din Calarasi, Ilfov si Teleorman, a obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra a peste 200 de hectare de teren.
Potrivit comunicatului, liberala era atunci procuror la Procuratura locala Oltenita, judetul Calarasi.
Este vorba despre Ion Solcanu si Doru Ioan Taracila, fosti senatori PSD si lideri ai organizatiilor Iasi, respectiv Calarasi, din 1990 pana 2008. ... Functia de prefect al judetului Calarasi il impiedica pe Taracila insa sa-l sustina public.
• Un exemplu similar poate fi regasit si la nivelul judetului Calarasi.
Bogdan Tiberiu Iacob) Deputatul PSD si, totodata, presedintele organizatiei judetene Calarasi, Oana Niculescu Mizil, socheaza lumea politica printr-o declaratie care pune zdravan sub semnul intrebarii criteriile de promovare in partid.
Potrivit unui comunicat al Executivului, beneficiarii finali ai Programului SAMTID, faza I, sunt societatile comerciale pe actiuni din judetele Alba, Botosani, Calarasi si Hunedoara, prestatoare de servicii publice, care vor incheia contracte de delegare a gestiunii activitatii de alimentare cu apa cu orasele mici si mijlocii.
Grupul Pic din Pitesti, controlat de Ilie si Cornel Penescu, deschide marti, la Calarasi, al cincilea hipermarket al retelei, in cadrul unui parc de retail dezvoltat in regie proprie in urma unei investitii de 60 milioane de euro.
Evenimentul a fost organizat in colaborare cu Biroul Regional de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria din Calarasi. ... Aria eligibila cuprinde sapte judete din Romania (Dolj, Mehedinti, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Constanta) si noua districte din Bulgaria (Vidin, Montana, Vrata, Pleven, Veliko-Tarnovo, Ruse, Razgrad, Silistra, Dobrich).
Dintre salile de sport receptionate, trei sunt structuri preluate, cu o capacitate de 4.000 de locuri (inaugurate la Onesti, Calarasi si Piatra Neamt).
Traderul mai detine doua silozuri de cate 9.000 de tone in Corabia, judetul Olt, si in Oltenita, judetul Calarasi, potrivit datelor Ministerului Agriculturii (MADR).
Ambasadorul Frantei in Romania, prezent la Calarasi la inaugurarea unei noii linii de productie Saint-Gobain Glass Romania Ambasadorul Frantei in Romania, prezent la inaugurarea unei noii linii de productie Saint-Gobain Glass Romania Excelenta sa Philippe GUSTIN, Ambasadorul Frantei in Romania, va participa, joi, 5 septembrie, la inaugurarea unei noi linii de productie de sticla laminata din cadrul fabricii Saint-Gobain Glass Romania de la Calarasi.
Oresarski a aratat ca noile poduri peste Dunare, la Silistra-Calarasi, Oriahovo-Bechet si Nikopol-Turnu Magurele, au fost incluse in planul de actiune al Comisiei Europene pentru implementarea Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii, el adaugand ca proiectele sunt esentiale pentru regiune, relateaza Novinite.
Rodica Zaharia) Miercuri, 3 februarie 2016, are loc in Sala Polivalenta Dinamo, meciul de handbal dintre Dinamo Bucuresti si AHC Dunarea Calarasi.
Meciul FCSB-Dunarea se joaca sambata, 23 septembrie, la ora 21.00 Cel mai asteptat meci al momentului, partida dintre FCSB si Dunarea Calarasi din cadrul etapei a 9-a a ligii I Betano, se va desfasura la Voluntari pe arena Anghel Iordanescu.
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi.
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de situatia echipei de fotbal Dunarea Calarasi in Liga 1. ... Dan Alexa Dunarea Calarasi este la un pas de revenirea in Liga a 2-a.
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
Observator de Calarasi informeaza: ... Aceasta este realizata de Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi, in colaborare cu Directia de Patrimoniu Cultural Universitar din cadrul Universitatii Babes Bolyai Cluj-Napoca.
google-analytics.com