Cautare

689 de rezultate pentru "calarasi" (2.68 secunde)
Asadar unul dintre principalele obiective este promovarea pescuitului ca si mod de relaxare si petrecere a timpului liber, dar si atragerea atentiei publicului spre principala atractie naturala a judetului Calarasi, bratul Borcea.
Adevarul de Calarasi : ... La Plaja mare din Calarasi, loc de distractie situat pe calalalt mal al Borcei, vara continua. Pana la sfarsitul saptamanii, cine alege sa meaga la relaxare la plaja are parte de surprize:
Jurnalul de Calarasi informeaza: ... In anul 2001, primarul de pe atunci, Daniel Mirel Tutuianu, a dorit demolarea acestui monument, dar Directia pentru Cultura Calarasi a interzis acest lucru. ... Primarul actual, Daniel Stefan Dragulin, a cuprins in bugetul din acest an al Primariei Calarasi reabilitarea acestui edificiu emblematic al Calarasiului!
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare.
Calarasi - Gropi si balti. ... Nelu Balasa) Primul cuvant care imi vine in minte cand vorbesc de Calarasi este dezordine.
Astfel, timp de cinci zile pragul Muzeului Dunarii de Jos a fost trecut de peste 3.500 de vizitatori, majoritatea fiind elevi de la unitati de invatamant din Calarasi si satele invecinate, dar si din Judetele Ialomita, Constanta sau municipiul Bucuresti.
Insula Pacuiul lui Soare, de pe Dunare, nu departe de municipiul Calarasi si localitatea Ostrov (jud.
O tanara din Calarasi a ales sa-si incheie socotelile cu viata intr-un mod tragic. ... Desi nimeni nu-si explica gestul fetei, o colega de serviciu de la o sala de jocuri mecanice din Calarasi povesteste ca auzise despre problemele tinerei.
In data de 7 octombrie, in jurul orelor 20:00, redactia Realitatea din Calarasi a fost contactata de catre un locuitor, al unui bloc situat in apropierea parcului Jirlau. ... Trist ce se intampla in Parcul Central din Calarasi.
La Calarasi a avut loc pe 9 cotombrie Festivalul Dunarii Calarasene, editia a III-a. ... Asadar unul dintre principalele obiective a fost promovarea pescuitului ca si mod de relaxare si petrecere a timpului liber dar si atragerea atentiei publicului calarasean catre principala atractie naturala a Judetului Calarasi, Bratul Borcea.
Iata ce spune Catalin Cojocaru, un tanar fotoreporter din Calarasi, referitor la participarea lui la acest miting, de sambata, de la Bucuresti:
Observator de Calarasi informeaza: Constantin Tudor s-a retras din PSD Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. ... A fost primul inspector scolar general numit prin ordin de ministru la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, in urma castigarii unui concurs, pana atunci numirile facandu-se prin delegatie.
Parcul Jirlau din Calarasi: ... Investitorul ar fi aburit atunci executivul Primariei Calarasi si pe consilierii care au votat transferul cu povesti cum ar fi:
Executivul Consiliului Judetean(CJ) Calarasi s-a intalnit, joi, 2 martie, cu cel al Primariei Municipiului intr-o sedinta de lucru privind asocierea celor doua institutii administrative in vederea derularii unui amplu proiect de regenerare urbana. ... La 26 septembrie 1910, marele istoric Nicolae Iorga, venit pentru prima data la Calarasi nota:
Silistra este un oras curat si linistit,cu 35.000 de locuitori, aflat la frontiera cu Romania (oras vecin cu Calarasi). Pentru a ajunge acolo se parcurg cu masina cei 10 km dintre Calarasi si Chiciu, unde Dunarea este traversata cu bacul.
Mezelurile produse la Aldis in Calarasi ajung pe mesele tuturor romanilor. ... Expertii financiari au apreciat cum a ajuns in ultimii 20 de ani aceasta companie sa fie o emblema pentru Calarasi: - Aldis Calarasi este reprezentarea unui concept care sintetizeaza succint ideea de forta-energie-echilibru.
Calarasiul prin ochii mei (4) Cum amintirile imi dau ghiont sa zic ceva si de aniversarea anul acesta a 105 ani de la infiintarea primului cinematograf in Calarasi-cinema Codrat Marinescu in Septembrie 1911, pe strada Stirbei Voda (actuala 1 Decembrie 1918), pentru mai multa pozitionare in memorie asezandu-ma mai bine pe banca cu ochii inchisi in trecut, parca ma vad privind peste portilor metalice unul in carca altuia la scene din filmul ce rula in gradina de vara a cinematografului.
Feribot-ul dintre Calarasi si Silistra a fost repus in functiune in anul 2014, dupa ce timp de 3 ani a stat la mal . ... Nici un cuvant despre Calarasi si imprejurimile sale in aceste note de calatorie.
Povestea unei statui din Calarasi: ... Bustul, cu acordul familiei raposatului, a fost amplasat in fata Clubului Sportiv Municipal Calarasi (fostul restaurant Perla, actualmente Hotel Sport), in centrul orasului.
In ultimii ani, au fost vazute dropii in zona judetelor Calarasi, Giurgiu si Constanta. ... Dropia a revenit in Romania De cativa ani, tot mai multe persoane povestesc ca au vazut pasari foarte mari pe campurile din sudul Baraganului, zona Calarasi si in Dobrogea.
google-analytics.com