Cautare

689 de rezultate pentru "calarasi" (3.23 secunde)
Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu Calarasi organizeaza, sambata, 30 septembrie, Nocturna Bibliotecii 2017, noaptea in care biblioteca prinde viata, editia a VII-a. ... Evenimentul se va desfasura la sediul bibliotecii, din demisolul Consiliului Judetean Calarasi.
Artisti plastici din Calarasi - Romania au expus recent, la Chisinau, la un secol de la Unirea Basarabiei cu Romania, pentru a sarbatori omagierea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania ce s-a desfasurat intre 25 - 27 martie, la Chisinau si in raionul Calarasi.
La Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, a avut loc sambata, 14 aprilie 2018, deschiderea Salonului de primavara. ... -Artisti plastici din Calarasi, Lehliu, Slobozia, Bucuresti, sunt prezenti pe simeze cu o serie de lucrari , reprezentand ultimele compozitii, iesite de sub incidenta sevaletului.
La Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, a avut loc sambata, 14 aprilie 2018, deschiderea Salonului de primavara. ... "Artisti plastici din Calarasi, Lehliu, Slobozia, Bucuresti, sunt prezenti pe simeze cu o serie de lucrari , reprezentand ultimele compozitii, iesite de sub incidenta sevaletului.
La Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor din Calarasi se fac cursuri care dureaza sase luni, de coafor, frizerie, manichiura clasica si pedichiura. ... Unele dintre fetele care urmeaza aceste cursuri raman la Calarasi, iar altele urmeaza sa se angajeze in straintate, in diverse saloane de beauty.
Astfel, si Nicolae Manescu, presedintele Comitetului permanent al judetului Ialomita (presedinte al Consiliului judetean de azi - nota ns.) si Mihai Gheorghescu, membru al Comitetului permanent (consilier judetean - nota ns.), ambii din Calarasi, ofereau, in folosul armatei romane, o treime din salariul lor.
Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi a organizat vineri, 20 iulie 2018, incepand cu ora 21.30, pe scena din Parcul Dumbrava, proiectul cultural NOAPTEA ALBA A MUZICII FOLK. ... Iubitorii muzicii folk din Calarasi au petrecut o noapte frumoasa de vara, din povestea fara de sfarsit a folkului.
Duminica â€" 12.08.2018 incepand cu ora 9.30 au loc spectacole stradale pe traseul Orizont, liceul Agricol, 5 Calarasi, piata mare, si parcul mare.
Jimmy Stanescu a fost membru al Cenaclului literar Marin Giurca, intre anii 2012 - 2014, apoi, din 2016, este membru al Cenaclului Phoenix din Calarasi. A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte. Iata una dintre poeziile semnate de Jimmy Stanescu, artist plastic talentat din Calarasi.
PALATUL ADMINISTRATIV CALARASI Construit in anul 1898 de arhitectul italian G.D. Ciconi si destinat, inca de pe atunci, Institutiei Prefectului, Palatul Administrativ Barbu Stirbei a devenit, peste timp, o cladire emblematica a judetului CALARASI.
Pe 22 decembrie, liberalii calaraseni si mai multe oficialitati locale au sarbatorit in avans Craciunul, in cadru festiv, la Restaurantul Intim din Calarasi. ... Cateva dintre lucrari au fost achizitionate de oficialitatile orasului Calarasi acestia facandu-si unii altora daruri de Craciun, constand in lucrari de arta plastica.
Recent, in Sectia Arheologie a Muzeului Dunarii de Jos (demisolul Consiliului Judetean Calarasi), poetul si cantaretul Ovidiu Scridon si-a promovat o carte de poezii. ... Evenimentul din Sectia Arheologie a Muzeului Dunarii de Jos Calarasi a fost organizat de Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu.
Recent, la pizzeria Bya din Calarasi, a avut loc vernisajul expozitiei de caricatura si grafica intitulata Once upon a time in Calarasi - portrete si roluri, la care au expus Jimmy Stanescu si Victor Grigore.
Membrii Choper Academy se reunesc timp de 2 zile la Calarasi. ... Festivalul are loc in perioada 2-4 august, pe malul Dunarii, in Calarasi, in apropierea Complexului Albatros Podul 4, situat pe Soseaua Chiciului nr.
Catalin Cojocaru, un talentat fotoreporter din Calarasi, a realizat un interviu cu pictorul calarasean Jimmy Stanescu. Reporterul l-a fotografiat pe artist in cabinetul viceprimarului Dragos Coman, in momentul in care pictorul i-a oferit doua tablouri in care a imortalizat peisaje reprezentative din Calarasi.
Recent, a avut loc vernisajul expoztiei de caricatura Zambete si grimase de iarna la Biblioteca Alexandru Odobescu din Calarasi. ... Au expus si cativa tineri talentati din Calarasi, care nu s-au lasat mai prejos:
Artistul plastic Artistii plastici Jimmy Stanescu si Victor Grigore au organizat o expozitie de arta in incinta noului sediu al Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, cladirea noua este situata langa Consiliul Judetean Calarasi. ... De asemenea, sunt expuse lucrari semnate de elevii Liceului Banulescu din Calarasi.
Recent, la Pizzeria BYA din Calarasi, a avut loc un eveniment artistic intitulat Dragobeti si Dragobete.
Grupul artistic Omicron din Calarasi a organizat in ziua de 5 martie cu sprijinul Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, o interesanta expozitie generic Eternul feminin.
In zilele de 11 si 12 octombrie, incepand cu ora 15:00, pe platoul din fata Consiliului Judetean Calarasi, s-a desfasurat prima editie a Festivalului Dunarii Calarasene.
google-analytics.com