Cautare

689 de rezultate pentru "calarasi" (3.37 secunde)
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
De fapt, el a fost, inainte de deveni primar, unul dintre liderii miscarii culturale din Calarasi, in anul 1926 infiintand, alaturi de alte personalitati locale, Universitatea Populara Ialomita.
Actualitatea de Calarasi informeaza: ... in aceasta asa zisa piata oricand gasesti un focar de infectie, administrat de Primaria Calarasi. ... - Cu ce se ocupa Primaria Calarasi nu intelegem,spun oamenii in varsta, care vin aici sa cumpere, pentru ca alta piata nu mai este in zona, ci doar la Farfuria.
Cine a construit tunelurile secrete din Calarasi? (Catalin Nitu) Calarasi, oras situat la malul Dunarii, in vecinatate cu Bulgaria.
ADEVARUL DE CALARASI: ... Retroparada toamnei - Asociatia Retromobil Club Romania (plecare zona BRICODEPOT- sosire Hotel Calarasi-ora 12.00, unde masinile de epoca vor putea fi admirate pana la ora 15.30);
5 martie 1944) a fost un deputat roman in legislatura 1990-1992, ales in judetul Calarasi. ... El conduce biroul de arhitectura General Concept din Calarasi. xxx L-am cunoscut pe arhitectul Dorin Mitisor la un simpozion de arhitectura din Calarasi, desfasurat in anii 80.
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. Un portret exact al unui om plecat din Calarasi in lumea larga a Bucurestiului.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
In Calarasi exista o pizzerie absolut minunata, decorata foarte frumos de doi oameni iubitori de arta, sotii Eugen si Paula Schiopu. ... Si pentru ca reclama este sufletul comertului, Eugen, care conduce aceasta afacere de ani buni, ne spune ca sunt cei mai cautati la cateringul pe pizza, din Calarasi.
O veste proasta pentru calaraseni aflam din publicatia online Atitudinea din Calarasi: ... Calarasi incepand cu 2014. ... Calarasi ne prezinta proiectul pentru acel parc.
Apicultorul PAVEL TUDOREL participa la Targul de Produse Agroalimentare Romanesti din Calarasi cu miere si produse apicole. Targul traditional este organizat in perioada 10 -13 octombrie 2019, in centrul municipiului, intr-un cadru sarbatoresc, in spatiul dintre Prefectura si Consiliul Judetean Calarasi.
Calarasi, D. ... Calarasi si M. ... Calarasi, toti cunoscuti cu antecedente penale. In aceasta dimineata, in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Sectorului 3, au fost efectuate mai multe perchezitii domiciliare in orasul Budesti si comuna Curcani din judetul Calarasi, la adresele unde locuiesc persoanele suspecte de comiterea acestei fapte.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... Judetul Calarasi va avea cinci deputati si doi senatori.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea. ... Calarasi, Giurgiu •Judete cu raport de mandate PSD/PNL echilibrat:
PSD doreste demiterea Oanei Mizil din fruntea filialei Calarasi Potrivit unor surse, in BPN al PSD s-a propuns, luni, demiterea Oanei Mizil de la PSD Calarasi.
Comisia pentru agricultura organizeaza sedinta de miercuri la Calarasi Comisia pentru agricultura a Camerei Deputatilor isi va tine sedinta de miercuri in Calarasi, unde se va dezbate proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.20/2013 privind reglementarea unor masuri necesare derularii proiectelor cu finantare nerambursabila din Programul National de Dezvoltare Rurala.
Primaria municipiului Calarasi a postat pe pagina de Facebook a institutiei urmatorul anunt: ... Duminica, 27 mai 2018, va invitam sa sarbatorim impreuna Hramul orasului Calarasi.
Eleonora Iftemie din Radovanu, judetul Calarasi participa im acest week-end la Zilele Municipiului Calarasi cu un razboi de tesut care a fost atractia targului mesterilor populari, in Piata Prefecturii.
Pe data de 22 februarie, la ora 16.30, la pizzeria Bya din Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de caricaturi Dragobeti si Dragobete.
In toamna anului trecut, la Muzeul Municipal Calarasi a fost gazduita o expozitie ce cuprindea mai multe proiecte arhitecturale privind viitorul urbanistic al municipiului Calarasi.
google-analytics.com