Cautare

237 de rezultate pentru "cadere" (5.45 secunde)
Potrivit ultimului sondaj realizat de CCSB, Traian Basescu si Emil Boc sunt in cadere libera, pe cand Crin Antonescu si Victor Ponta se bucura de multa incredere din partea populatiei.
Dincolo de toate, "puseul doctrinar" al bietului Emil Boc ramane un moment la fel de comic ca si antologica sa cadere in gol, intr-un studiou de televiziune.'
a facut apel la propria-i decizie pe care, culmea, a invalidat-o printr-o alta decizie, de data aceasta, corecta politic. Doar ca salveze Guvernul Boc de la cadere. Ca si cum acesta ar fi rolul Curtii Constitutionale. Concret.
Conventia Nationala din 15 mai va consfinti finalul unei epoci, falimentul unor institutii politice construite piramidal si la fel stramb dupa 90, dar in cadere abrupta de audienta in ultimii ani.
Inpolitics informeaza: Ce surpriza pregateste aripa Blaga pentru 12 iunie? (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob). Radu Berceanu arunca o bomba in plin congres al PDL, reluata apoi in direct la Realitatea TV, anuntand un eveniment cel putin ciudat pentru data de 12 iunie, adica la cca.
Iar eventuala cadere a guvernului Boc s-ar face cu acest pretext, care i-ar permite lui Basescu sa atace UDMR, precum si sa atace USL daca intentioneaza sa propuna o majoritate guvernamentala alaturi de UDMR (pana la alegeri).
Asta spre deosebire de altii care se bat cu caramida in piept, dar care sunt in cadere libera. Marturie ne stau si rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare si din turul intai de la alegerile prezidentiale.
- USL e in cadere, PDL in crestere, iar sondajele care dau altceva sunt mincinoase - USL e o eroare politica, cele trei partide nu se vor intelege niciodata si nu vor castiga - Liderii USL sunt imaturi - PNL ar trebui sa se rupa de PSD si sa se apropie de PDL - USL ar trebui sa se dispenseze de PC si de trustul de presa al lui Dan Voiculescu, pentru ca s-a dovedit inutil Probabil ca in fiecare dintre aceste afirmatii exista cate un sambure de adevar, ceea ce le face si mai seducatoare.
Dupa trei saptamani am vazut cea mai mare cadere pe care am inregistrat-o noi vreodata unei personalitati politice. Niciodata n-am vazut asa ceva - de la 40% incredere si 35% intentie de vot pentru PD-L.
Democrat-liberalii sunt cadere fata de sfarsitul anului trecut, cand aveau 21,50%. In ianuarie anul acesta, pe fondul protestelor stradale, mai au doar 15,80%.
La vremea respectiva, au existat si propuneri lucide, precum participarea PNTCD la alegerile parlamentare ca partid de sine statator, ori distantarea de Emil Constantinescu, aflat si el in cadere libera de popularitate.
DeCeNews informeaza : Basescu, legat de criza economica inca din 1990. Diversiunea PDL=USL, demontata de cifrele statistice Propaganda actualei Puteri a strecurat lozinca PDL=USL in Piata Universitatii, pentru a distribui tuturor fortelor politice responsabilitatea actualei crize, gestionate de regimul lui Traian Basescu.
Incununarea grotescului comportamentului sau va ramane, probabil, "darea de seama" asupra guvernarii, facuta dupa cadere, cand incerca sa convinga asistenta ca "guvernul sau a facut mai mult decat cele precedente", uitand ca si el facea parte din ele si ca in acest fel isi jignea protectorul.
Popularii sunt in cadere si nu vor sa scape din mana institutiile pe care le conduc. Politica de austeritate e contestata de tot mai multi cetateni europeni.
Economia e la pamant, autoritatea statului e in disolutie, impozitele si taxele cresc, investitorii pleaca, criminalitatea e in crestere, imaginea romanilor in lume e in cadere libera.
Este, la fel, vizibila frana pe care Guvernul a pus-o dezvaluirilor privind praduirea incredibila a banului public sub guvernarea pedelista, auditurile din ministere, angajament ferm al lui Ponta, disparand suspect intr-o ceata care pute a cadere la pace.
"Exista cativa oameni de la PNL care nu au niciun fel de cadere sau mandat din partea PNL, dar care se trezesc vorbind.
Ce sanse are partidul Sociologii spun ca Dan Diaconescu si partidul sau sunt in cadere libera, cu putine sanse de revenire pe termen lung.
Economiile din Europa Centrala si de Est sunt fundamental legate de piata UE, aflata in cadere, in timp ce Germania, Franta, Marea Britanie, dovedind o profunda durere in cur fata de "principiile si valorile" Uniunii, au in pietele Chinei, Indiei, Rusiei, Braziliei, un spatiu urias de expansiune, de unde si uriasele lor surplusuri comerciale, care le permit sa se dezvolte si sa investeasca.
Cum va face asta, prin forta strazii sau prin dubla cadere a unei noi propuneri de guvern, aceasta va fi la latitudinea momentului respectiv;
google-analytics.com