Cautare

237 de rezultate pentru "cadere" (3.11 secunde)
"Dorim ca aceasta cadere, de va fi sa fie, sa fie cu demnitate. Puteam sa fac un gest ostentativ si sa-mi dau demisia de onoare, dar nu stiu daca ar fi fost o demisie de onoare sau o dezonoare.
Economia in cadere a Californiei a dus si la cresterea deficitului bugetar. Venitul pe persoana a scazut pentru prima data din 1983, iar rata somajului cu doua cifre afecteaza si mai mult veniturile la stat.
In urma cu trei luni era de peste 30 de puncte si este un lucru evident pentru toata lumea ca actualul presedinte si-a epuizat potentialul si este intr-o cadere extrem de dramatica in increderea populatiei.
Ce ar insemna in momentul de fata o criza politica sa fie concomitenta cu o criza economica pentru ca iata - o cadere economica de 8% este foarte de greu de remontat cu un guvern minoritar.
Sunt convins ca intentia prim-ministrului nu este de a escalada situatia politica actuala catre o ruptura a coalitiei si o cadere a Guvernului, ci mai degraba catre gasirea unor texte de proiecte de legi care sa fie utile societatii in acest moment", a sustinut liderul socia-democrat.
Actuala situatie din politica si economie nu ii face prea bine presedintelui, iar alegerile prezidentiale se pot dovedi a fi marea cadere a lui Traian Basescu.
Lazaroiu a mai declarat ca la o a doua nominalizare, un Guvern Croitoru va trece de Parlament pentru ca, practic, dupa o eventuala cadere a unui Guvern Croitoru, se intra in logica alegerilor anticipate.
Zbaterea cuplului Basescu - PD-L de a zapaci mintile oamenilor a atins ieri un nou apogeu.
Mai mult, spune jurnalistul, prin afirmatia ca "satul este marea noastra rezerva", Traian Basescu a provocat romanilor "o cadere de libidou".
"Apa vine prin cadere. Va fi mai usor. Trebuie perfectate anumite aspecte: va trebui realizat un stavilar pe raul Susita, un canal de colectare a apei, bazinul de acumulare exista.
In 2000-2004 a fost cota diferentiata si am avut o uriasa crestere economica si, iata, de cand este Boc, cu toata cota lui unica avem cea mai mare cadere economica de la Ciorbea (fostul premier Victor Ciorbea, 1996-1998, n.r.) incoace.
Adica ce o sa fie dupa aceasta cadere a Guvernului", a spus ministrul Transporturilor. El a apreciat ca, daca motiunea de cenzura ar fi adoptata si Guvernul ar fi demis, atunci in Romania ar putea creste inflatia.
Este o cadere fara precedent a unui partid in ultimii 20 de ani. Starea de nemultumire din interior este legata de lipsa coordonarii vietii de partid.
Conform unui sondaj realizat de INSOMAR, pentru cotidianul.ro, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PD-L ar obtine doar 13,7% din voturile alegatorilor.
Asa se justifica faptul ca nu numai Traian Basescu, dar si ceilalti lideri sunt in cadere libera la capitolul incredere", a aratat analistul Adrian Moraru.
Amintiti-va ca vreo 6 luni din timpul pretios care s-a scurs pe toboganul economiei in cadere, Boc si compania le-au irosit cu campania pentru modificarea Constitutiei in sensul dorit de referendumul lui Basescu si cu felurite alte prostii de genul lustratiei.
Ramane consecvent convingerilor politice, desi formatiunea din care face parte se afla in cadere libera urmare a masurilor de austeritate care nemultumesc populatia.
De asemenea, semnatarii mai precizeaza intre motive faptul ca la investire Guvernul Boc a anuntat o serie de masuri necesare sustinerii mediului de afaceri si niciuna nu s-a pus in practica, iar politica haotica si fiscalitatea excesiva impuse de guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase adancesc si mai mult criza, Romania fiind singura tara din Estul Europei cu cadere economica de 1,7 - 1,9% in 2010.
De asemenea, semnatarii mai precizeaza intre motive faptul ca la investire Guvernul Boc a anuntat o serie de masuri necesare sustinerii mediului de afaceri si niciuna nu s-a pus in practica, iar politica haotica si fiscalitatea excesiva impuse de guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase adancesc si mai mult criza, Romania fiind singura tara din Estul Europei cu cadere economica de 1,7 - 1,9% in 2010.
El a avut o cadere dramatica in mai. Inainte de mai avea in jur de 30 - 40%. In 6 mai Basescu iese la televiziune si anunta ca e criza si trebuie taiate salariile cu 25% si pensiile cu 15%.
google-analytics.com