Blogul Roxanei Iordache: BASESCU IN PARLAMENT SI-A LUAT FATA DE VICTIMA REVOLTATA

Basescu a venit in Parlament cu fata de victima de serviciu, ca sa incerce sa impresioneze fraierii si sa mobilizeze PD-L, sa fie sigur ca-l tine in lesa pe Blaga. Care se dovedeste un catel fidel.
Basescu spune ca vrea sa fie maine in Parlament la dezbatere, ca sa-si controleze lacheii.
Va face, efectiv, totul. Daca ar fi barbat, ar demisiona si s-ar bate electoral cu Antonescu.

UPDATE 1. Basescu isi da-n petic, ii da cu unicameralul si plagiatul lui Ponta, plus prostia cu "dottore di Catania", pe care o anuntase inca de zilele trecute, cand se daduse mare ca marinar.
Alta tema previzibila, cu justitia, etc. Voiculescu, etc. Sper sa se ia si de Nastase.
E absolut superb sa-l vezi pe Basescu acuzand USL de tentativa de subordonare a statului si mai ales, erijandu-se in aparator al independentei justitiei.
Si ameninta ca va avea succes la referendum.
Pentru asta, incepe victimizarea in fata alegatorilor si demonizarea Parlamentului, mai ales a USL.

UPDATE 2. "La referendumul de suspendare mi-as dori mult sa fiu votat de pensionarii carora nu le-au scazut pensiile, ba chiar le-au crescut".
Se da spunator al adevarului pe timp de criza. Nu i-am mintit, nu i-am pacalit pe romani, le-am spus exact.
Previzibil tupeu maximal.

UPDATE 3. Dupa care s-a ridicat si a plecat in aplauzele PD-L.

UPDATE 4. PD-L vine cu aberatia constituirii unei comisii de ancheta care sa cerceteze actiunea de suspendare a presedintelui. Aberatia e glasuita de Ioan Oltean, dupa ce o anuntase Blaga, pe hol. Se umple de ridicol.
Eugen Nicolaescu propune alcatuirea avizului consultativ care sa fie trimis Parlamentului.
Cezar Preda continua cu tupeul nesimtit.
Sa continue asa, sa enerveze populatia. Li se rupe oamenilor de pretinsul plagiat, pe ei ii intereseaza cat ati furat! Si asta trebuie sa spuna USL. Cat a furat guvernarea PD-L, guvernarea Basescu.

UPDATE 5. Valeriu Zgonea supune la vot. PD-L nici nu-si voteaza propunerea privind comisia de ancheta. 216 voturi impotriva si 19 abtineri!
Boureanu zice ca USL vrea sa aiba in 4 zile un presedinte fara alegeri. Se vede e ca prost: Crin vrea confruntare directa cu Basescu, sa demisioneze si sa organizam prezidentiale anticipate, acum.

UPDATE 6. Au fost zero voturi pentru, observa presedintele Camerei. Si totusi, PD-L se cramponeaza in mod aberant de faptul ca votul ar trebui invalidat, pe motiv ca n-ar fi fost cvorum, cum a sugerat Blaga, in ciuda aritmeticii elementare.
Ioan Oltean o tine cu timpul care trebuie dat Curtii Constitutionale, pe motiv ca n-ar fi corect sa i se dea termen pana maine la 12 pentru emiterea avizului consultativ.
Eugen Nicolaescu cere sa se supuna la vot propunerea lui.
PD-L face galagie.
Valeriu Zgonea supune votului. 221 pentru. Nici un vot impotriva. 8 abtineri. Se adopta.
Se vede ca PD-L face circaraie. Mircea Toader e satrar-sef. Vrea ca orice vot sa fie prin apel nominal, acuza USL de dictatura si se da imaculat. Tactica nascuta moarta.
Valeriu Zgonea: Parlamentarii PD-L au fost in sala si nici macar n-au votat.
PD-L vrea sa propage aberatia lui Basescu, pe care a exprimat-o azi in Parlament, ca sa se revizuiasca repede Constitutia, sa se bage uninominal si 300 de parlamentari si sa se supuna simultan la referendum. Superb!