Cautare

182 de rezultate pentru "buda georgeta" (9.11 secunde)
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a precizat ca schimbarea celor doi din functii a fost facuta la propunerea secretarului general al Camerei, Georgeta Ionescu, si a fost aprobata de Biroul Permanent cu 5 voturi "pentru", 2 abtineri si un vot "impotriva".
Unii au avut norocul de a se intersecta cu ziaristii acreditati la Parlament, carora ghid le-a fost secretarul Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, si astfel au aflat unde au fost tesute si decorate draperiile, din ce fel de cristal sunt construite candelabrele si din ce cariere au fost aduse blocurile de marmura.
necunoscut Ca atare, s-a infiintat o comisie tehnica pentru analizarea situatiei, impreuna cu proiectantul cladirii, comisie care sa stabileasca ce lucrari au ramas nefinalizate, ce lucrari de intretinere ar trebui urgentate si ce masuri de remediere ar trebui luate, a precizat secretarul general al Camerei, Georgeta Ionescu.
Mostenitorii lui Nicolae Malaxa - Georgeta Palade si Filip Palade (nepoti) si Loreen Malaxa (sotia unui nepot decedat) - au primit titluri de despagubire in valoare de 622,5 milioane de lei pentru intreprinderea Faur Bucuresti (fosta uzina Nicolae Malaxa), de 384,7 milioane de lei pentru fabrica Republica Bucuresti (Uzina de Tuburi si Otelarii) si de 73,3 milioane de lei pentru actiunile detinute la Combinatul Siderurgic Resita (fostele Uzine si Domenii Resita).
Georgeta Popescu, o pensionara de 61 ani, l-a caracterizat pe presedintele suspendat ca fiind un adevarat "monstru", in stare sa sacrifice pe oricine, vorbind despre episodul in care Basescu, in calitate de comandant pe nava "Biruinta", a refuzat sa semneze debarcarea sotului sau, desi era foarte bolnav, amenintandu-l in plus ca il va turna la Securitate.
O alta lansare a avut loc la Cumpana, comuna in care liberalii au lansat-o in cursa pentru primarie pe Georgeta Vasile.
Mircea Banias (fostul director al Administratiei Porturilor Maritime), Catalin Filisan - prim-vicepresedinti, Ioan Toanchina, Tudorel Grigoreanu, Adrian Creanga, Malina Dinu, Vicentius Petrescu, Dan Gheorghiu, Maria Stavrositu (secretar general), Daniel Neacsu, Cristian Zavariu, Adrian Alexandrescu, Dinu Oprean, Eleonora Gina, Valentin Zeicu (fost membru PC si fost director la Canalele Navigabile), Mihai Balan, Florin Sandru, Georgeta Dorneanu, Alexandru Maxim, Nicolae Ploscariu, Nicolae Tudoran, Marian Copaceanu - multi dintre acestia necunoscuti ori de la fostul PLD, adica acelasi lucru.
Pe lista persoanelor chemate in judecata de Dragu Togan se numara Sorina Tatara - sefa Serviciului Gestionare a Resurselor Umane, Bojoc Sorina Iulia - director executiv in cadrul Directiei Juridice, Nedelcu Alina Georgeta - consilier juridic si Capatana Catalina - consilier juridic, in fruntea listei gasindu-se Eugen Durbaca, fost presedinte al Consiliului Judetului Galati.
Potrivit reprezentantilor IPJ Dolj, politistii din Segarcea au finalizat vineri cercetarile intr-un dosar penal privind pe Dorin Borcan, primar al comunei Dranic pana in 2008, Verona Biru, contabila la primarie, si Georgeta Borcan, referent agricol.
"Eu personal nu stiu nimic despre acest proiect", a mentionat mirata viceprimarita comunei Pecineaga, Georgeta Ionita. In schimb primarul Nicolae Stan a avut o reactie de-a dreptul stranie:
Georgeta Ionita si Cristina Malaele. Prin demisia lor, trebuiau sa fie prezenti delegatii la consiliu din partea partidelor respective. Cum nu au venit, eu nu recunosc aceasta sedinta.
Silvia Vranceanu si Georgeta Petrovici publica un articol in Evenimentul Zilei, intitulat "Ce datorii isi lasa guvernul Boc", pe care il puteti citi in continuare.
Printre cei care au reusit se numara Dorin Alexandrescu, Tamara Ciofu, Georgeta Cretu, Doina Federovici sau Florentin Pietraru. Conducerea organizatiei judetene a PSD spera sa poata face o echipa care sa castige alegerile din 2012.
La Muzeul de Arta Vizuala conducerea Consiliului de Administratie este asigurata de Dan Basarab Nanu, membri in CA fiind Georgeta Croitoru, Sava David (managerul unei societati comerciale de profil), Radu Macovei, Sergiu Tofan (profesor universitar si membru PNL), Cristian Calinov (membru PNL) si reprezentantul umanistilor, Aurel Manole.
La randul ei, Georgeta Mitroi, sef in cadrul Serviciului pentru combaterea contrafacerilor, a spus ca in acest an au fost confiscate la vama aproximativ un milion de obiecte susceptibile a fi contrafacute.
Este necesara atat pentru noi, mai ales noaptea si duminica, cat si pentru clienti", a spus Georgeta Cioroianu, gestionara unui magazin de bijuterii din Craiova.
Stefan Giuglea a mai precizat ca la conducerea Cooperativei se afla "doua tinere talente", care au fost ajutate financiar sa isi termine facultatea chiar cu girul fostului deputat - este vorba despre presedintele "Munca si Arta", Gabriela Bagiac si contabila sefa Georgeta Vladila.
Avem si datorii multe de platit", se plangea Georgeta Coanda, o batrana de 70 de ani. Altii au fost manati la REGISCO de nevoi mult mai stringente.
Noi am luat legatura cu directorul de la Resurse pentru ca are obligatia de a depune niste declaratii rectificative pentru fiecare siderurgist, mai exact din dosare nu trebuie sa lipseasca certificatul de stagiu de la evidenta stagiilor”, a spus directorul CJP Galati, Georgeta Modiga.
Noi am facut o brosura cu aceste raspunsuri, pe care le-am primit de la Ministerul Integrarii”, a spus Georgeta Praisler, de la Fundatia “Studium”, cea care s-a ocupat de cursanti.
google-analytics.com