Cautare

393 de rezultate pentru "boxeri medaliati sc alro slatina" (2.95 secunde)
Atacantul craiovean Laurentiu Boroiban a confirmat ideea ca este interesat sa evolueze din retur pentru ALRO Slatina si a punctat ca la inceputul saptamanii viitoare, cand oficialii de la malul Oltului isi vor relua activitatea, se vor finaliza si actele.
Divizionara secunda ALRO Slatina a inceput cu o victorie seria partidelor amicale, castigand sambata, scor 1-0, in fata valcenilor de la Damila Maciuca (locul sapte in Liga a III-a, seria 4). ... ALRO Slatina (prima repriza): ... ALRO Slatina (repriza a doua):
Divizionara secunda ALRO Slatina a efectuat primul transfer al verii, oficialii aluministi obtinand acordul lui Marius Jianu. ... "Este pentru prima data cand voi juca la o echipa din Slatina. ... Ne-am inteles foarte repede, nu este greu sa negociezi cu presedintele ALRO, Jean Nitulescu.
Artrom Slatina s-a apreciat cu 24,59%, în timp ce Altur Slatina a pierdut 22,45%.
Cele cinci sindicate din SC Alro SA si doua sindicate din fosta Alprom, care a fuzionat cu Alro anul trecut, au semnat luni, cu o intarziere de aproape o jumatate de luna peste termenul legal, contractul colectiv de munca pentru 2007.
Conducerea PSD Slatina a decis joi seara, conform presedintelui organizatiei Marius Oprescu, excluderea din partid a senatorului Ion Toma, hotararea fiind adusa la cunostinta BPJ al PSD Olt in sedinta de vineri si transmisa BPN pentru confirmare.
Privatizarea dicteaza cotatiile De un an mai putin bun a avut parte alta mare societate craioveana, SC ELECTROPUTERE SA.
El a adaugat ca Electrica a castigat noi clienti, cel mai mare fiind producatorul de aluminiu Alro Slatina. "Alro a devenit clientul Electrica in semestrul al doilea si ii acoperim 18% din necesar", a spus Stan.
Potrivit datelor statistice, în judet au fost construite recent foarte multe depozite si hale de productie.  Oltul vine puternic din urma Cea mai importanta dezvoltare din Oltenia, pe toate laturile, au avut-o Oltul si, în mod particular, Slatina.
Potrivit datelor statistice, în judet au fost construite recent foarte multe depozite si hale de productie.  Oltul vine puternic din urma Cea mai importanta dezvoltare din Oltenia, pe toate laturile, au avut-o Oltul si, în mod particular, Slatina.
Gaz Metan Severin a castigat la limita, scor 1-0, derbiul Olteniei din cadrul etapei a 19-a din liga secunda, cu ALRO Slatina, iar cele trei puncte contabilizate ii fac pe gazari sa devina principalii favoriti la ocuparea locului trei, unul care anul acesta ar putea duce in Liga I.
Gradina Zoo din Slatina este inchisa, iar lucrarile de reabilitare au incetat de cateva luni.
Sala de festivitati a Palatului Copiilor din Slatina va gazdui vineri, 27 februarie, ora 10.30, parada costumelor din materiale reciclabile. ... În acest proiect sunt implicate trei unitati de invatamant din Slatina si doua din judetul Dolj.
SJU Slatina are de miercuri un nou manager, Diana Iacobescu. ... Dupa ce, in ianuarie, ministrul sanatatii, Ion Bazac, a decis decapitarea conducerii de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, la unitatea spitaliceasca au fost numiti interimari.
Cele mai mari cresteri le-au avut Santierul Naval Orsova si ALRO Slatina.
Cele mai mari cresteri le-au avut Santierul Naval Orsova si ALRO Slatina.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, i-a trimis ieri o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care ii cere sa desecretizeze si sa prezinte cele trei convorbiri telefonice avute pe tema Alro.
Un centru comercial de tip mall va functiona în Slatina, de anul viitor. Slatina Plazza va include un supermarket, un magazin de electronice si electrocasnice, magazine de îmbracaminte si încaltaminte, o zona cu restaurante si cafenele, un loc de joaca pentru copii si un fantasy park.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat, joi seara, ca nu exclude ca, dupa consultarea avocatilor, conservatorii sa faca o plangere penala in legatura cu documentul referitor la ALRO, trimis de presedintele Traian Basescu fostului ministru al Economiei Codrut Seres.
Traian Basescu a explicat ca reprezentantii Alro, una dintre firmele in favoarea carora intervenise, au adresat un memoriu presedintiei, spunand ca in fiecare an trebuia sa mearga cu "valiza de bani" la Ministerul Industriilor pentru a primi restul de 25% din necesarul de energie de care avea nevoie pentru a functiona.
google-analytics.com