Cautare

393 de rezultate pentru "boxeri medaliati sc alro slatina" (3.60 secunde)
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a hotarat finalizarea ultimei etape a procesului de monitorizare a contractului de vanzare - cumparare de actiuni pentru SC ALRO SA Slatina. ... New York, SC CONEF SA si Marco Industries BV Olanda prin incheierea unui act aditional la contract.
Portarul craiovean de la ALRO Slatina, Marian Mecea (foto), se bucura de pasul facut in vara, cand a ales sa evolueze pentru trupa lui Daniel Mogosanu, si spera sa-si treaca in cont cat mai multe realizari cu formatia de pe malul Oltului.
ALRO, FC Olt si CSM Valcea au deplasari dificile Celelalte trei formatii oltene isi disputa meciurile rundei pe teren strain. ALRO Slatina isi joaca practic obiectivul in aceasta zi, urmand sa o intalneasca pe una dintre echipele cu sanse mari la ocuparea locului trei, Chindia Targoviste.
"Conform datelor existente la nivelul MAE, rezulta ca firma Alro Slatina nu are, in prezent, personal delegat sau detasat in statul Sierra Leone. Compania Alro si-a rechemat angajatii romani din statul Sierra Leone.
Primaria Slatina este gata sa trimita cele 15 proiecte pentru modernizarea orasului, cuprinse in strategia de dezvoltare durabila a muncipiului resedinta de judet. ... Primaria Slatina va depune in cadrul Programului Operational Regional (POR), pana la sfarsitul lunii martie, 15 proiecte care vizeaza modernizarea orasului.
Compania italiana Pirelli va semna saptamana aceasta contractul prin care va primi de la BEI finantare in valoare de 50 de milioane de euro pentru extinderea fabricii producatoare de anvelope de la Slatina, a spus Giuseppe Cangelosi, noul director al Pirelli Tyres Romania, la evenimentul de lansare a calendarului Pirelli.
Theodor Stolojan a dovedit ieri ca este un mare amator de inot, petrecandu-si dimineata in piscina complexului Vox Maris, dupa discursul sau de la Scoala de vara retragandu-se grabit in camera, de unde a iesit la bustul gol, intr-o pereche de boxeri si s-a dus sa faca o baie in mare.
De asemenea Alro Slatina este una dintre cele 13 companii aflate in competitie pentru construirea unitatilor 3 si 4 ale Centralei de la Cernavoda, un proiect de circa 2 miliarde de euro.
Alro Slatina revine si ea, de astazi, pe BVB.
Mijlocasul craiovean Gabriel Velcovici (27 de ani) ar putea imbraca din retur tricoul formatiei ALRO Slatina, asta in cazul in care nu isi va rezolva situația cu actualul sau club, Gloria Bistrita, care se confrunta cu mari probleme financiare.
Medaliati cu bronz au fost Razvan Gigea (categoria copii 3) la kata individual masculin si Mario Radulea (categoria copii 4) la kata individual masculin.
Interventia telefonica a presedintelui a venit ca replica la afirmatiile anterioare facute de premier in cadrul emisiunii, referitoare la depasirea atributiunilor prezidentiale in cazul recomandarii scrise privitoare la ALRO.
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) acorda un imprumut sindicalizat de refinantare de 180 de milioane de dolari producatorului de aluminiu Alro, pentru imbunatatirea calitatii produselor si a eficientei energetice, potrivit unui comunicat.
Primul motiv ar fi redeschiderea dosarului ALRO, care a fost inchis in ianuarie 2010 de DIICOT, DNA-ul fiind singura intitutie care poate il poate redeschide. Dosarul ALRO a fost deschis in 2007.
• Redeschiderea dosarului ALRO ar putea fi un nou motiv de ingrijorare pentru seful statului. Dosarul ALRO a fost deschis in 2007.
Unii si-au deschis mici divizii in incinta Ford Craiova, altii testeaza piata terenurilor din Slatina si Bals, pentru a se pozitiona avantajos atat fata de Ford Craiova, cat si fata de Dacia Pitesti.
Infiintarea unei forme de invatamant tehnic superior in Municipiul Slatina. In ultimii 10 ani, platforma industriala din municipiul Slatina a devenit una dintre cele mai mari si moderne din Romania.
Antrenorul formatiei ALRO Slatina, Daniel Mogosanu, a strigat ieri "catalogul", la prima sedinta de pregatire din 2012, desfasurata pe stadionul "Metalurgistul", prezentandu-se 23 de fotbalisti.
Reveniti in Romania la sfarsitul saptamanii trecute, jucatorii si oficialii clubului ALRO Slatina s-au obisnuit greu cu gandul ca trebuie sa-si continue pregatirile infruntand frigul si zapada, chiar daca terenul de la "Metalurgistul"
Formatia olteana ALRO Slatina va juca astazi, de la ora 17.30 (Digi Sport 1), la Oradea, impotriva echipei FC Bihor, confruntarea contand pentru etapa a 29-a din Liga a II-a, seria a 2-a.
google-analytics.com