Cautare

1298 de rezultate pentru "blaga virgil" (2.90 secunde)
Candidatii PIN si PDL la Primaria Generala al Capitalei, Cozmin Gusa si Vasile Blaga, s-au contrat, joi seara, la ProTV, Gusa intrebandu-l pe Blaga de ce nu l-a exclus din partid pe Adriean Videanu, pentru incompetenta, iar Blaga replicandu-i ca are legaturi cu "oameni din anumite servicii".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, marti, ca secretarul general al PDL Vasile Blaga este "un fatarnic si un insolent" si a precizat ca, in timpul mineriadelor din 1990, atat Blaga, cat si "seful sau", Traian Basescu, faceau parte din FSN.
Indemn catre Blaga al unui primar: ... Primar PDL catre Blaga: Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu‘ Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a avut parte miercuri de o scena stanjenitoare in timpul turnelului sau electoral prin filialele partidului.
Emil Boc a fost reconfirmat in functia de presedinte PDL cu 62% in timp ce adversarul sau, Vasile Blaga, a luat 34% din voturile celor peste 1300 de delegati care au votat sambata la Conventia Nationala a partidului.
Monica Macovei, in schimb, a muscat adanc momeala si l-a atacat vehement pe Vasile Blaga, cot la cot cu Udrea. ... Atacurile publice viscerale la adresa lui Blaga au avut ca finalitate victimizarea contracandidatului lui Boc.
Cel mai jegos s-a comportat chiar Blaga, dupa ce Basescu l-a batjocorit din toate pozitiile. Si-a sters pantofii pe el si totusi Blaga l-a slugarit gretos.
Nu ma apucam de scris daca nu vedeam ca toti o tin langa cu "ruperea PDL de traian basescu", tampenie care face din blaga un veritabil anti-basist!
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Presedintele PD, Emil Boc, a negat ieri existenta unor lupte interne in PD intre Adriean Videanu si Vasile Blaga. In acelasi timp, chiar unul dintre cei vizati de barfele politice, Videanu, neaga ca intre el si Blaga ar exista vreun conflict.
Dincolo de festivismul programului "Litoral 2006" si strangerile politicoase de mana impartite in stanga si-n dreapta de ministrul Vasile Blaga, in spatele usilor inchise au rabufnit si tensiuni ascunse cu grija privirilor indiscrete.
"Partidul Democrat va demonstra, pentru prima data, la alegerile pentru Parlamentul European ca este cel mai mare partid din tara castigand 14 locuri de europarlamentari dintre cele 35 ale Romaniei", a declarat, sambata, la Oradea, secretarul general al PD Vasile Blaga, care este si seful de campanie electorala.
Vasile Blaga si-a dat demisia, ieri-dimineata, din fruntea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), functie pe care a ocupat-o incepand cu decembrie 2009.
Blaga ar creste partidul cu 7 procente.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat. ... • V-ati anuntat sustinerea pentru Vasile Blaga.
BLAGA, IN PATRU LABE LA PAPUCUL LUI BASESCU Ziceam undeva ca sper sincer ca Vasile Blaga sa nu fie santajabil. ... Blejnar e bine mersi, probabil ca primeste invitatie sa aclame candidatul unic Vasile Blaga, fost vames-sef la Bihor.
"Noii lideri ai PDL nu vor aduce o schimbare in bine" Vasile Blaga reprezinta un suflu oarecum nou pentru PDL, dar liderii reprobabili pe care partidul i-a uns in functii de conducere nu vor aduce nici o schimbare in bine pentru democrat-liberali, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Potrivit unor surse din minister, sefii din MAI vor lua o hotarare daca pleaca sau raman in minister dupa o sedinta cu Vasile Blaga, la 11.30, dupa declaratiile de presa ale acestuia.
Magureanu isi arata sustinerea dupa cum bate vantul Surse bine informate din anturajul fostului partid-stat spun ca printre cei care s-au aflat in spatele miscarii de debarcare a lui Iliescu se afla si personajul cunoscut sub denumirea de "sarpele cu ochelari”, nimeni altul decat fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, Virgil Magureanu, care a inselat increderea lui Iliescu la alegerile din 1996, cand a votat schimbarea.
, Virgil Cirstea (foto) evalueaza, in momentul de fata, situatia societatii la conducerea careia a fost numit cu data de 25 martie a.
Ministrul PD al Internelor, Vasile Blaga, a refuzat sa semneze Ordonanta. Surse din Guvern relatau, la acea data, ca Tariceanu i-ar fi raspuns lui Blaga ca, daca nu vrea sa semneze, ar trebui sa nu mai faca parte din Cabinet.
google-analytics.com