Cautare

506 de rezultate pentru "banc florian" (2.67 secunde)
Duminica, 14 aprilie, la ora 13.00, la Muzeul Dunarii de Jos, va avea loc vernisajul expozitiei Doi calatori semnata de Gheorghe Mosorescu si Florian Mihailescu. Gheorghe Mosorescu si Florian Mihailescu sunt doi romantici, doi calatori, vietuind sub semnul divin al contemplarii.
Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant, despre valoarea prieteniei pe Facebook, prea adesea considerata ca fiind falsa. Puteti citi in continuare textul postat de publicistul Florian Popa Micsan si intitulat:
Era o onoare si o datorie sa facem asta, in memoria lui Florian Pittis. ... Florian Pittis este un fenomen. Ca fenomen, nu se putea cantona doar in muzica si poezie, trebuia sa aiba si o dimensiune sociala.
Pe pagina de facebook a publicistului Florian Popa Micsan a aparut un text, despre orasul ideal, pe care il puteti citi in continuare. ... Iata textul scris de Florian Popa Micsan, pe care il incadram la o rubrica noua, lansata azi de site-rile nationale estiri.ro si einformatii.ro:
Publicistul Florian Popa Micsan a postat pe pagina sa de Facebook un text intitulat: ... xxx Continuarea mea (Florian Popa Micsan)?
Interviu cu sociologul Florian Popa Micsan: ... Florian Popa Micsan: - Pornesc de la fapte concrete.
Pe vremuri era un banc in care unul era indignat: ... - Florian Popa: Partea dementiala e alta: Ciolos a fost umilit de Dragnea, care a sters podeua - pardon mocheta - Parlamentului cu el.
Tabelele intocmite vor fi transmise la Ministerul Muncii, iar pana pe 10 mai trebuie finalizata si evaluarea si in ceea ce priveste casele, insa nu va pot spune cand se vor primi banii", a declarat Florian Vlaescu, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Dolj.
Ce s-ar intampla daca medicii ar face ca minerii sau ca lucratorii de la ICAB si ar sta 3 zile fara sa acorde asistenta de urgenta oamenilor? Sa nu se joace Puterea cu rabdarea medicilor! FLORIAN POPA MICSAN
Mai exact, dupa cum a precizat primarul localitatii, Florian Mitroi, a fost infiintat Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta.
In sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, patru consilieri locali, Ovidiu Ghita, Marian Boroiu, Ion Petcu si Florian Marin, au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
(R.T.)   ' Vicepresedintele Consiliului Economic si Social a facut politie politica CNSAS a stabilit ca vicepresedintele Consiliului Economic si Social, Florian Costache, a facut politie politica. ... Florian Costache a fost cercetat din oficiu pentru ca are o functie de conducere intr-o institutie publica de stat.
Marian Boroiu, Ovidiu Ghita, Ion Petcu si Florian Marin au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia in sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
SRI precizeaza ca va lua masurile ce se impun la finalul anchetei interne declansate ca urmare a "ultimelor evenimente", in replica la solicitarea Comisiei SRI de a-l suspenda pe prim-adjunctul Florian Coldea pe timpul derularii anchetei Comisiei privind presupusele presiuni exercitate asupra CC.
George Maior, directorul SRI, a declarat ieri, inaintea intalnirii cu membrii Comisiei SRI, ca, daca se va pune problema biletelului elaborat de prim-adjunctul Florian Coldea, va arata ca exista un raport final al anchetei interne a SRI.
Disputa episcopului reformat Tõkés László cu preotul ortodox Florian Puscas a continuat, ieri, cu o pretinsa demonstratie prin rugaciune.
Dumitru Bocai (primar Ovidiu), Florin Mitroi (primar Valu lui Traian), Mugur Mitrana (primar 23 August), Vasile Delicoti (primar Poarta Alba), Gheorghe Cojocaru (primar Murfatlar), Tudorel Calapod (fost primar Navodari), Gigi Chiru, Zanfir Iorgus (fost primar Mangalia), Ionel Manafu (fost sef DADL), Gheorghe Sutu, Florian Constantin, Gheorghita Corbu (fost sef SAPARD), Ion Toanchina, Iancu Stavrositu, Marian Mitrea, Paul Branza (fost sef ANR), Dorel Constantin Onaca;
pe Florian Constantin. ... Ion Popescu provine din fostul PD, insa Florian Constantin... nici pomeneala! Este fost PLD-ist, la fel ca multi dintre oamenii de incredere cu care Ion Popescu s-a inconjurat, sub pretextul ca acum exista un singur partid - PDL.
Tensiunile existente sunt puse de Popescu si Florian Constantin, lider al organizatiei municipale Constanta, pe seama "cartitelor" PSD-ului, nominalizandu-i aici pe Danut Moisoiu si "omul sau de casa Macovei", care pun la cale "un puci" prin anuntatul Consiliu de Coordonare Local de sambata, 19 iulie.
CCL-ul sintetizat de tabara adversa, reunita in paralel la restaurantul "Zorile", drept "Cei Care Latra", a adoptat cu unanimitate de voturi demiterea Biroului Permanent Local interimar condus de Constantin Florian, invalidarea deciziei de dizolvare a vechiului Birou Permanent Local, condus de deputatul Laurentiu Mironescu (care a fost criticat pentru neimplicarea sa in campanie), invalidarea deciziilor de excludere din partid a celor 10 contestari, in frunte cu Danut Moisoiu si convocarea in regim de urgenta a unui Consiliu de Coordonare Judetean.
google-analytics.com