Cautare

506 de rezultate pentru "banc florian" (2.55 secunde)
Plata prin internet, conditionata de un card special Craiovenii care doresc sa plateasca prin internet trebuie sa fie posesorii unui cont bancar curent si a unui contract de Internet Banking cu Banc Post sau Banca Comerciala Romana.
A incheiat o colaborare cu BCR si BANC POST in acest sens si a postat pe portalul primariei un link de acces pentru contribuabilii care doreau o asemenea modalitate de plata.
Presedintele Banc Post, Mihai Bogza, declara recent ca reducerea dobanzii de referinta a BNR ar trebui sa afecteze in primul rand depozitele.
Interesant este faptul ca SMS-urile sunt baza conversatiei intre cei doi, iordanianul declarand ca a primit, pe telefonul mobil, chiar si un banc de doua pagini de la partener.
Liviu Negoita (PDL), Robert Sorin Negoita (USL), Catalin Zamfira (PP-DD), Iulian Popescu (UNPR), Gheorghe Ovidiu Emil Stoenescu (PP-PS), Florian Cristache (Partidul "Totul pentru tara"), Ilie Pepenel (Forta Civica), Cristiana Matei (Partidul National Democrat Crestin), Tudor Florian Ivan (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Cornelia Lalu (Partidul Verde), Cristian Ciocea (Partidul Poporului), Ion Uta (Uniunea Populara Social Crestina), Ruxandra-Georgeta Lungu (Partidul Romania Mare), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Gheorghe Mazilu (Partidul Socialist Roman), Mihael Zorzini (Partidul Alianta Socialista), Gasca Dragos Eugen (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Parpala Gabi (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat) si Dumitrescu Danut Octavian (Partidul Ecologist Roman).
Blogul senatorului Florian Bodog: Activitate in cadrul Senatului In urma cu o saptamana, am participat la o dezbatere pe care am organizat-o alaturi de colegii mei din cadrul grupului parlamentar al PSD, domnii senatori Ion Rotaru si Florian Popa.
Pe Facebook am gasit informatii relevante, in unele dialoguri purtate de ing Titus Cristescu, in special cu publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi si interesat de punerea in valoare a acestui oras de la Dunarea de Jos.
Inlocuirea termenului de asociatii intercomunale cu asociatii intercomunitare in Legea administratiei publice locale ar putea bloca accesarea fondurilor structurale, a declarat ieri presedintele Patronatului Serviciilor Publice (PSP), Florian Dudu, citat de NewsIn. Potrivit lui Florian Dudu, textele Legii nr.
Ciuca a adaugat ca nu trebuie sa se astepte cineva ca actuala conducere a partidului sa-i vorbeasca de rau pe unii dintre colegi, nici pe Florian Anghel, nici pe Sabin Cutas.
Colegiul 5 - Bihor Sud (Ceica - Tarcaia - Holod - Olcea) Reprezentantii partidelor parlamentare in acest colegiu sunt Pásztor Gabriella (UDMR), Mihai Bar (PSD-PC), Stefan Seremi (PDL), Claudia Sorina Vlas (PNL) si Florian Popus (PRM).
Fonduri suplimentare din resurse locale Florian Barbu, trezorierul-sef al Activitatii de trezorerie din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, institutie care schiteaza in aceste zile bugetul unitatilor administrativ-teritoriale, sustine ca in acest an va scadea ponderea sumelor defalcate acordate de la bugetul de stat pentru echilibrarea bugetelor locale.
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
Jurnalistii scriu ca in interiorul Serviciului Roman de Informatiii s-a instituti o celula de criza, administrata de generalul maior Florian Coldea si cu generalul de patru stele de la SIE, Silviu Predoiu, la care contribuie si procurorul general Laura Codruta Kovesi.
Cornel Nistorescu) Aparitia documentelor coordonate de generalul maior Florian Coldea, prim adjunct al directorului SRI, are meritul de a risipi si ultimele indoieli legate de regimul Basescu.
Asa a caracterizat directorul Institutului Elie Wiesel, Alexandru Florian, acuzatiile aduse de Ilan Laufer presedintelui Klaus Iohannis.
Billig prezinta noul sezon al emisiunii Sala de repetitii care revine in grila Radio 3Net Florian Pittis (www.radio3net.ro) incepand cu 5 octombrie. ... Au urmat Laurentiu State si Alina Decu - moderatori ai echipei Radio3net Florian Pittis.
apare caracterizat prin melodicitate de intensa vibratie, pulsatie swing autentica, trame armonice bogate in sensuri, echilibrul formei arhitectonice, prezenta sine qua non a colaborarii intuitive a instrumentistilor implicati in discurs numita interplay...", spune Florian Lungu. ... Textul integral scris de Florian Lungu pentru acest album este disponibil pe Soft Records.
Programul festivalului FOLK U FLORIAN PITTIS 2015 - joi, 30 iulie, vineri, 31 iulie, sambata, 1 august - Hai in Vama!
Florian Pittis. ... Florian Pittis, editia a XIII-a, si nimeni n-ar fi dorit ca acest (prezumtiv) impediment sa strice bucuria spectacolului, chiar daca, vorba lui Motu, ploaia care va veni le va potopi pe toate.
Florian Pittis 2017 are loc in zilele de vineri, 29 septembrie, sambata, 30 septembrie si duminica 1 octombrie in Piata George Enescu din Bucuresti. ... Florian Pittis 2017.
google-analytics.com