Cautare

506 de rezultate pentru "banc florian" (5.57 secunde)
functia de inspector-sef al ITM-ului ii va reveni lui Florian Constantin (foto), iar directorii-coordonatori adjuncti sunt Marius Ciobanu si Daniela Neagu.
Florian Pittis a X-a editie are trofeu! ... Florian Pittis! ... Florian Pittis, sunt: RO15BRDE445SV51727044450 - cont curent RON; RO74BRDE445SV51727804450 - cont EURO;
Florian Pittis, care a avut loc in cadrul Zilelor Bucurestiului. ... Florian Pittis a deschis Gala, apoi a urmat Alexandru Andries. ... Florian Pittis merge mai departe.
Florian Pittis Programul festivalului: ... Florian Pittis, editia 2016. ... Florian Pittis va asteapta liberi, fara constrangeri, plini de iubire, cu dragoste de muzica, poezie si mare!
Florian Pittis are loc pe 29-30 septembrie - 1 octombrie, de la ora 17:00, in Piata George Enescu din Capitala. ... Florian Pittis 2017 are loc in zilele de vineri, 29 septembrie, sambata, 30 septembrie si duminica 1 octombrie in Piata George Enescu din Bucuresti.
Florian Chise din Bihor participa constant la targurile traditionale. ... Pe sticlele de palinca Tramuta sunt in fotografii fiica acestuia, Andreea, si tatal lui, Florian.
Florian Bita de la Institutul Japonez de Cercetare in Sanatate NIKKEN, participa in acest week-end la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... Tot ce avem aici este produs de Institutul Japonez de Cercetare in Sanatate", ne-a spus Florian Bita. ... Cabinetul lui Florian Bita:
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. ... Florian Popa Micsan a ramas fascinat de orasul sau natal de la Dunarea de Jos - Calarasi, pe care il considera fabulos - si de oamenii sai.
In fine, tot Popescu a decis ca il numeste sef la municipiu pe Florian Constantin. ... Ca doar noi, romanii, ne pricepem la sport, politica si femei si, a nu se uita, Florian Constantin este fost rugbist, deci n-are cum sa nu se priceapa si la politica.
A cantat alaturi de alti prestigiosi artisti (Mircea Florian, Marcela Saftiuc, Doru Stanculescu) la primul festival studentesc de folk din anul 1971, la clubul "303" al Politehnicii bucurestene, apoi la clubul "Universitas", la "Casa de Cultura a Studentilor" si in Cenaclul Flacara.
Mi-aduc aminte de celebrul banc si intalnirile repetate dintre urs si iepuras. ... In situatia asta, a reaparut un banc genial, din vremea lui Hitler si din vremea lui Stalin.
Chestia care a declansat deja un banc, in mediile politice, care suna cam asa: Intrebare: de de vrea Basescu sa plece pe mare daca pierde alegerile?
In ceea ce priveste privatizarea Banc Post, primul pas in acest sens a fost facut in 1999, cand General Electric Capital Corporation si Banco Portugues de Investimento au achizitionat 45% din actiunile bancii pentru 92,8 milioane de dolari.
La jumatatea anului trecut, Olteanu avea un cont curent in valoare de 50 de milioane de lei la Banc Post si 77 de milioane de lei plasate pe un card de credit deschis la Raiffeissen.
Intre un banc vechi si unul porcos, secretarul general al PSD a criticat puterea portocalie, atacurile sale evidentiindu-se la un moment dat si printr-o uimitoare cromatica...
Marean spune bancuri cu Geoana si Vantu Liderul PSD Bucuresti le-a spus marti membrilor Consiliului organizatiei un banc despre vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vantu: "Stiti care este cel mai bun banc cu Geoana si Vantu?
Mai bine va spun un banc, nu de alta, dar, in momentul de fata, este o mare concurenta intre bancurile cu Bula si cele cu Basescu.
Acest lucru va fi posibil din cauza faptului ca denominarea va fi pe o perioada relativ scurta, un an si jumatate, iar in tot acest timp, nimeni nu va controla micii agenti economici, care vor scumpi imediat preturile”, ne-a declarat Mariana Luca, manager Banc Post.
l Legea 289/2004 ar trebui sa puna capat unor asemenea practici l Am fost curiosi sa vedem si noi cum stau lucrurile din acest punct de vedere in bancile si in magazinele cu vinzari in rate din Satu Mare l Ne-am inceput raidul la sediul Banc Post din Piata Libertatii, unde am constatat ca toate dobinzile anuale efective sint afisate asa cum se cuvine, pe niste suporturi de plastic asezate pe masa la care clientii isi completeaza, de obicei, formularele l Aceeasi situatie am gasit-o si la Banca Romaneasca, unde DAE erau afisate pe un suport elegant, chiar la intrarea in institutie l si cei de la Banca Transilvania au gasit o solutie, cel putin de moment, afisind DAE pe avizierul de la intrarea in banca l La fel au procedat si cei de la Raiffeisen Bank si de la BCR, chiar daca simpla afisare la avizier pare, bineinteles, o solutie de moment l Directorii celor doua banci au confirmat faptul ca inca se mai lucreaza la calcule, deoarece DAE trebuie aplicate la un numar enorm de credite oferite de aceste banci si marea majoritate a acestor credite se acorda tinind cont de o sumedenie de conditii care influenteaza marimea dobinzilor l Am remarcat ca brosurile promotionale au ramas peste tot aceleasi, schimbarea, respectiv actualizarea lor fiind urmatorul pas pe care trebuie sa faca cei din conducerile bancilor l De aceleasi dificultati in stabilirea valorilor reale ale dobinzilor s-a plins si directorul comercial al BRD Satu Mare, Cristina Iordache, dorind sa motiveze lipsa totala a informatiilor afisate privind DAE l Domnia sa a insistat, totusi, asupra faptului ca fiecare client primeste cite un desfasurator tiparit, pe care sint cuprinse valorile reale ale dobinzilor, in momentul in care i se calculeaza ratele l O alta banca unde nu am gasit nicaieri afisate DAE este Eurom Bank, conducerea acesteia declarind ca nu acorda deloc credite pentru persoane fizice l in ceea ce priveste magazinele care isi vind produsele in rate, la Domo am gasit totul in ordine:
„Dobanda de 0% este insa valabila numai pentru plata produselor si serviciilor in magazin, nu si pentru ridicare de numerar“, a declarat Nicolae Ristea, director general Banc Post, sucursala Dolj.
google-analytics.com