Cautare

283 de rezultate pentru "avocat" (2.52 secunde)
Din categoria venituri din activitatile independente fac parte veniturile comerciale (fapte de comert, prestari de servicii, activitatile desfasurate in baza unor conventii), cele provenite din profesiile liberale (medic, avocat, notar, expert contabil, contabil autorizat, auditor, broker, arhitect etc), veniturile rezultate din drepturile de proprietate intelectuala (brevete de inventie, desene si modele, mostre, marci de fabrica si comert, drepturi de autor conexe).
Mai trebuie sa depuna declaratiile persoanele care au obtinut venituri din activitati independente - venituri comerciale (fapte de comert, prestari de servicii, activitatile desfasurate in baza unor conventii), cele provenite din profesiile liberale (medic, avocat, notar, expert contabil, contabil autorizat, auditor, broker, arhitect etc.), veniturile rezultate din drepturile de proprietate intelectuala (brevete de inventie, desene si modele, mostre, marci de fabrica si comert, drepturi de autor conexe).
"Un avocat bun poate castiga 70-80 de milioane de lei pe luna, dar nu toti avocatii buni castiga bine. Ei sunt inregistrati la fisc si platesc impozit de 16% din venituri.
Un avocat bun poate castiga lunar 70-80 de milioane de lei. Practicienii platesc un impozit anual de 16% din venituri.
Un avocat bun poate castiga lunar 70-80 de milioane de lei. Practicienii platesc un impozit anual de 16% din venituri.
„Parlamentarii au voie sa îndeplineasca alte functii, cum ar fi de avocat, cadru universitar si medic. La un moment dat, s-a pus problema ca si acestea sa fie incluse în lista incompatibilitatilor, idee cu care eu am fost de acord, însa, pâna la urma, statutul nu a fost modificat.
Daca instanta de judecata va solutiona si aceasta problema, fiecare dintre cele 572 de persoane are dreptul sa ceara o data aminarea judecarii dosarului pentru a-si angaja un avocat.
Nu stiu prea multe la aceasta data despre dosar, dar ma voi interesa. Vom angaja la nevoie si un avocat care sa ne reprezinte", sustine Mihai Brandabur.
Persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si cele familiale pot desfasura orice obiect de activitate cuprins in codul CAEN, mai putin cele interzise prin legi speciale, cum ar fi medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect.
"Cine poate verifica daca un avocat sau un doctor si-a declarat toate veniturile pe care le-a încasat anul trecut? Sau cei care au închiriat case fara contracte credeti ca vin fuga la fisc sa dea declaratii?
"Cine poate verifica daca un avocat sau un doctor si-a declarat toate veniturile pe care le-a încasat anul trecut? Sau cei care au închiriat case fara contracte credeti ca vin fuga la fisc sa dea declaratii?
Este vorba de contractele care se pot incheia sub semnatura privata sau care pot fi atestate de avocat, fara a mai fi nevoie de notar.
In acelasi timp incurajeaza accesul larg la justitie pe probleme de mediu al organizatiilor neguvernamentale care promoveaza protectia mediului”, a declarat avocat dr.
Si posturile pentru care se cere pregatire superioara au fost reduse de criza: contabili (105), tehnician in fizica si chimie (40), avocat (33), cercetator (30) si economist (28).
Pentru Romania sugerez si infiintarea unui Avocat al Poporului, specializat pe probleme financiare. Nu costa mult, dar cladeste increderea consumatorilor.
- profesii libere - exercitarea profesiilor medicale, de avocat, notar, auditor financiar, consultant fiscal, expert contabil, contabil autorizat, consultant de plasament in valori mobiliare, arhitect sau a altor profesii reglementate, desfasurate in mod independent, in conditiile legii;
Referitor la chestiunea competentei, Marian Nazat - fost procuror si avocat al lui Vantu de foarte multi ani - le-a aratat judecatorilor ca infractiunile de favorizare a infractorului sunt de competenta judecatoriei in aceasta cauza, astfel ca dosarul ar trebui sa fie solutionat de Judecatoria Buftea, aceasta fiind in raza teritoriala a domiciliului lui Sorin Ovidiu Vantu.
din Valcea, condusa de Daniela Camelia Nemoianu, se ocupa in prezent de tot ceea ce reprezinta divizari si fuziuni legate de infiintarea companiei Electra, la nivelul sectoarelor minier, energetic si hidroenergetic. Daniela Nemoianu este avocat in Baroul Valcea si fiica unui apropiat al PDL.
Mai mult, dupa ce achita taxa de recuperare a masinii, unii soferi nu mai au bani pentru a se adresa unui avocat.
Lelioara Deaconu, fost subprefect al judetului Gorj, Ioana Calinescu, fosta sefa a Serviciului legalitatea actelor din cadrul Prefecturii Gorj, Nicolae Deaconu, actual avocat, ex-judecator, Stefan Burcheci, membru al Corpului de Control al prefectului de Gorj, Gheorghe Ilie, seful Serviciului Agricol din Primaria Targu Jiu, Marilena Bardan, referent agricol la Primaria Targu Jiu.
google-analytics.com