Cautare

283 de rezultate pentru "avocat" (8.82 secunde)
Intr-un raspuns preliminar dat in ianuarie de un avocat al Curtii se mentiona ca "daca taxa ar fi fost stabilita la un nivel mai scazut, poate ca ar fi existat mai putine controverse si mai putine litigii.
Bibiana si fiica sa de profesie avocat, Diana Stanciulov, cea care ii este mana dreapta in afacere, au facut singure publicitate la magiunul lor.
el trebuie sa-si desfasoare activitatea strict si numai sub autoritatea justitiei, care, in acest caz, este reprezentata de Rovigo/Avocat Deleanu".
Acestea dobandesc atributia de a putea pronunta hotarari care vor completa, modifica, adapta sau desfiinta contracte in situatii care sub imperiul vechii legislatii erau rezervate domeniului exclusiv al vointei partilor contractante", a declarat Cornel Popa, avocat asociat al firmei de avocatura "Tuca, Zbarcea &
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
FORUMUL CRANS-MONTANA - REUNIUNEA ANUALA-(BAKU 27 iunie-1iulie 2012) Forumul Crans Montana (ca si Forumul de la Davos) este un ONG, initiat de presedintele sau, Jean Paul Carteron (avocat elvetian), in anul 1988.
Paula Iacob a negat ca Gigi Becali ar fi chemat-o pentru a-i propune sa fie noul lui avocat: "Nu mi-a zis niciun cuvant rau despre avocatii lui".
Americanul isi cauta un avocat si intentioneaza sa dea in judecata Motorola. Pe de alta parte, reprezentantii Motorola sustin ca nu a mai auzit de ceva asemanator.
12 ianuarie 1665, Castres, Franta) a fost un avocat, functionar public si matematician francez, cunoscut pentru contributiile sale vaste la diferite domenii matematice, precursor al calculului diferential, geometriei analitice si calculului probabilitatilor.
Din 1827 a inceput sa lucreze ca functionar intr-un birou de avocatura, avand sansa sa ajunga avocat. Nu i-a placut insa aceasta profesie si dupa o scurta perioada de timp, in care a lucrat ca stenograf la tribunal, a devenit ziarist.
Facebook protejeaza "agresiv" datele utilizatorilor sai, asigura un comunicat al lui Ted Ullyot, principalul avocat al firmei. "Adeseori, respingem imediat astfel de cereri sau ii cerem administratiei sa le reduca substantial numarului sau le dam, de la caz la caz, mai putin informatii decat ne cer.
Lucrand intre timp ca avocat, a fost arestat de mai multe ori pentru incitare la revolta. Alaturi de conducerea partidului, a fost judecat intre 1956 si 1961 pentru tradare, insa nu a fost condamnat.
- Oamenii se folosesc de probe aduse de pe Facebook, explica un avocat. Aceste probe sunt aduse in ideea de a stabili culpa celuilalt partener, fie in a obtine custodia unui minor sau o satisfactie personala, ca sa fie din culpa celuilalt.
Era despre un om pe nume Neil Selinger - 57 de ani, un avocat pensionat - care s-a alaturat grupului de scriitori de la Sarah Lawrence, unde si-a descoperit talentul de scriitor.
Cristi Brancu si Oana Turcu au petrecut la vila de protocol a fostului avocat al Casei Regale din anul 1884!
Codrin Mihai Cardu este licentiat in studii juridice la Facultatea de Drept "Nicolae Titulescu" - Universitatea din Craiova, iar din 2008 este avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti.
Un avocat, Adrian Ghica, pune cateva intrebari pertinente, formulate si de mine, la nivel de bun-simt, inca de ieri, pe Facebook:
Daca la Starea civila nu sunt taxe semnificative (fiind stabilite taxe de cateva zeci de lei, in genere, la nivel local), prin notariat taxele se ridica la cateva sute de lei. Sursa: www.avocat-divort.ro
relatiile profesionale si extraprofesionale pe care le-a avut cu fostul deputat PDL, Mihail Boldea, arestat pentru fapte de coruptie in perioada cand era prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, iar fostul parlamentar era avocat in Baroul Galati;
In emisiunea dansului, domnul Maruta nu s-a marginit sa prezinte faptele, ba chiar a si emis judecati de valoare, despre care noi credem ca au prejudiciat imaginea clientului meu!", ne-a declarat, in exclusivitate, reputatul avocat Alexandru Morarescu, care are o multime de procese de notorietate la activ, majoritatea castigate.
google-analytics.com