Cautare

1191 de rezultate pentru "asociatia" (8.01 secunde)
Prezent weekendul trecut in metropola americana, liderul social-democrat a stat de vorba si cu presa romaneasca, respectiv Asociatia Jurnalistilor Romani din SUA si Canada (NARPA), fiind printre altele prezent in studioul RTN (Romanian Television Network).
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) critica foarte dur Banca Nationala a Romaniei pentru ca nu tine seama de pierderile masive suferite de exportatori in ultima vreme.
Vladimir Tepoi, presedintele Tribunalului Botosani a precizat ca, prin aceasta actiune de protest, organziata de Asociatia Magistratilor din Romania (AMR), se incearca o sensiblizare a autoritatilor.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) critica Banca Centrala pentru mentinerea interdictiei achizitionarii de valuta fara precizarea expresa a destinatiei acesteia de catre persoanele juridice romane.
Asociatia Romana a Bancilor (ARB) considera ca nu exista suficiente motive pentru ca procesul de denominare a monedei nationale sa fie amanat, a declarat ieri presedintele asociatiei, Radu Gratian Ghetea, cu ocazia conferintei “Piata Cardurilor“.
Din datele preliminare furnizate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, in 2004 au venit in Romania, prin agentiile de turism, 3,6 milioane vizitatori straini, cu 18 % mai multi fata de 2003 (2,8 milioane vizitatori) si au plecat in strainatate trei milioane turisti romani, cu 10 % mai multi fata de anul precedent (2,7 milioane turisti).
Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor a initiat un proiect privind certificarea magazinelor care comercializeaza numai produse originale, fabricate in Romania sau in strainatate. ... Certificarea marcii produselor comercializate va fi efectuata de Asociatia de Acreditare din Romania, care va functiona in cadrul ARCC.
“De peste patru ani, stocurile de grau din rezerva de stat sunt folosite de autoritatile publice pentru interventii neloiale pe piata, contrar reglementarilor in vigoare in ceea ce priveste concurenta si functionarea pietelor produselor agricole si agroalimentare“, se arata intr-o sesizare transmisa Consiliului Concurentei de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Asociatia Patronala a Angrosistilor de Cereale (ANCER) si Asociatia Romana a Comerciantilor de Produse Agricole (ARCPA).
"De peste patru ani, stocurile de griu din rezerva de stat sint folosite de autoritatile publice pentru interventii neloiale pe piata contrar reglementarilor in vigoare in ceea ce priveste concurenta si functionarea pietelor produselor agricole si agroalimentare ", se arata intr-o sesizare transmisa Consiliului Concurentei de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, Asociatia Patronala a Angrosistilor de Cereale si Asociatia Romana a Comerciantilor de Produse Agricole.
In acest moment nu exista un cadru normativ reglementat care sa stabileasca obiectul si modul de desfasurare a negocierilor cu Asociatia Salariatilor din SNP Petrom.
Asociatia Pensionarilor din Romania se declara impotriva intentiei Executivului de a obliga pensionarii sa cotizeze la sistemul asigurarilor de sanatate.
Camera de Comert Imobiliar reuneste Uniunea Nationala a Agentilor Imobiliari, Asociatia Investitorilor Imobiliari din Romania si Asociatia pentru Tranzitie Urbana.
Aproximativ 85% dintre locurile de vacanta disponibile prin ANTREC (Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural) pentru petrecerea de Revelion sunt deja ocupate, ne-a declarat ieri Marilena Stoian, presedintele ANTREC. ... Astfel, Asociatia se bazeaza mai mult pe turistii autohtoni decat pe cei care vin din afara.
Este vorba despre societatile ABC Asigurari, Nationala, Euroasig, Petroas si Medas, societati care au infiintat recent Asociatia Asiguratorilor Mici si Mijlocii din Romania (ARMMA).
Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui (APRIL) isi manifesta nemultumirea fata de modalitatea de acordare a sprijinului financiar pentru sectorul zootehnic din Romania, respectiv pentru fermierii producatori de lapte ca materie prima.
Asociatia Proprietarilor de Terenuri, fara reprezentant in Comisia de Fond Funciar Mai mult, primarul Florin Mitroi a subliniat ca prin scoaterea la vanzare a plantatiilor "sunt vitregiti cei din Valu lui Traian".
In prezent, Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor (ARCC) si Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania (ANPCPPSR) lucreaza la Programul "Punctul Verde - Pro Q", care permite eliberarea Certificatului de Utilizare a Marcii Programului, in conformitate cu normele si standardele comunitare.
Turistii merg de la agentie la agentie si vor sa aleaga cele mai bune oferte interne sau externe", ne-a spus ieri Mircea Draghici, secretar general in Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).
Asociatia de Comunicatii prin Cablu (ACC) si Asociatia Romana de Comunicatii Audiovizuale (ARCA) protesteaza fata de presiunea exercitata asupra Parlamentului de Ministerul Culturii si Cultelor, care promoveaza aceste ordonante sub pretextul alinierii la standardele europene.
Asociatia Patronala Mamaia, reprezentata prin circa 80% dintre hotelierii din statiune, este nemultumita de modul in care Ministerul Mediului si DADL au atribuit portiuni de plaja unor agenti care nu au nici o treaba cu turismul.
google-analytics.com