Cautare

544 de rezultate pentru "aparat" (3.49 secunde)
Da, o gluma de sase luni, in care eu plateam facturile, tu te foloseai de aparat. ... Cred ca trebuie sa fii putin nebuna sa furi un aparat ce emite semnal wi-fi.
Nu a fost gasit niciun avion sau alt aparat de zbor prabusit sau avariat in zona. ... In final insa n-au gasit nici urma de aparat de zbor.
Klaus Iohannis a declarat in discursul sustinut in fata alesilor ca Mihai I a fost un monarh constitutional care a aparat domnia legii, drepturile si libertatile individuale, a militat pentru institutii solide si pentru ca regulile sa fie durabile, asumate si respectate, iar integritatea sa este un exemplu nepretuit.
Pentru ca doar cu detailing se spala mocheta cu solutii speciale, dupa care este aspirata cu aparat de lichide, astfel incat toata mizeria sa iasa. ... Sau, daca tot tragi o fuga la un service, sa o testeze cineva cu un aparat specializat.
Managerul spune ca incendiul a fost lichidat rapid, in 12 minute, iar acesta ar fi fost provocat de o defectiune a unui aparat medical. ,,Posibil sa fi aparut o defectiune la un pulsoximetru sau alt aparat medical.
Capitalismul a fost aparat, cu masura, recunoscandu-se limitele si neajunsurile lui, in special de romanii din diaspora. ... Sistemul comunisto-socialist a fost aparat de un singur comentator.
Un petrolist este aparat chiar de primul-ministru in fata ministrului justitiei. Un gunoier, devenit si proprietar de televiziune, este aparat de presedinte in fata Parchetului.
Craiova si-a aparat insa corect sansele. ... Oltenii s-au aparat bine, au "construit" destul de bine contraatacurile si chiar au pus probleme defensivei argesene.
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Iulian a recunoscut ca in noaptea de 10-11 februarie 2011, a sustras dintr-un autoturism Dacia Logan, ce se afla parcat pe strada Topolnita din sectorul 5, un aparat foto, un radio-cd si un aparat antiradar, fortand sistemul de asigurare al portierei dreapta fata, prejudiciul nefiind recuperat pana in prezent.
Automatul "Petrica", un aparat inteligent de colectare a deseurilor, zace de sase luni in depozitul Primariei Focsani, desi a costat nu mai putin de 250.000 de euro.
Dorel Coica a subliniat faptul ca reforma nu este posibila daca se merge in continuare cu aceeasi oameni, si l-a intrebat totodata pe Gheorghe Ciocan de ce nu si-a aparat oamenii dupa alegerile din toamna.
Presedintele Traian Basescu are in jurul sau un mare aparat de securitate, asa cum preciza medicul sau, dar ii este alaturi si sotia, Maria Basescu.
Mi se pare absurd ca, spre exemplu, o gogoserie, unde este impropriu sa ai un televizor sau poate chiar un aparat de radio, sa plateasca aceasta taxa abuziva, pot eu sa spun, din anumite puncte de vedere.
Potrivit siteului de stiri www.iol.com, Ioana Basescu a aparat consumul moderat de tutun, afirmand, in plus, ca are un magazin in Bucuresti care comercializeaza atat tigari obisnuite, cat si tigari de foi, tutun de pipa, precum si alte produse folosite de fumatori.
Privind acuzatiile ca a pus “stranieri“ in pozitii-cheie din partid, Nastase s-a aparat spunand ca si Iliescu a facut la fel atunci cand i-a promovat pe Teodor Melescanu si pe Eugen Mihaiescu, “care nu au confirmat“.In premiera, Nastase a anuntat ca, daca Iliescu nu va candida pentru postul de presedinte, atunci va candida el.
“In statele civilizate, cei care fac parte dintr-un aparat administrativ pot iesi la pensie din astfel de posturi“, a spus Honciu.
Nastase sare pentru Geoana Presedintele PSD, Adrian Nastase, l-a aparat pe Mircea Geoana, raspunzand criticilor formulate la adresa acestuia si precizand ca nu doreste sa fie considerat “complice“ la ceea ce poate sa insemne o acuzatie nedreapta fata de un om saul altul.
Optiuni pentru medici si dascali - obiectivul este ca in 2-3 ani sa avem un aparat bugetar in jurul a 900 de mii de salariati platiti din bugetul de stat;
Premierul Tariceanu a precizat ca, prin aceste modificari, aparatul birocratic va fi verificat mai atent, pentru ca este “stufos si greoi“, si va deveni un aparat mai flexibil si mai eficient decat cel de astazi.
google-analytics.com