Cautare

544 de rezultate pentru "aparat" (2.73 secunde)
Sau, mai exista acest aparat de la Panasonic. ... Si, in plus, vine cu un aparat cu o garantie de invidiat.
Preferatul meu este Endermolab LPG, un aparat care lucreaza localizat, pe care l-am facut la Silhouette, la recomandarea medicului din centru.
Comemorarea eroilor este o ocazie de a ne reafirma angajamentul in sprijinul libertatii pe care au aparat-o cu atata curaj.
Am si statuete de bronz, de alpaca, din lemn - set de 200 RON, un aparat foto vechi, primul aparat fotografic romanesc, o piesa de colectie deosebita, la 150 RON, o stampila filatelica, stampile de birou, cheite vechi, de Dacie, de tractor, de motor, diverse insemne militare.
Clinica privata Medlife din Capitala este dotata cu un aparat care poate aspira leziunile la sani prin ghidaj ecografic, fara bisturiu.
Inca in anul 1903, fizicianul danez Niels Ryberg Finsen a primit premiul Nobel pentru activitatea sa legata de terapia cu lumina, el utilizand descoperirile facute pentru a construi un aparat ce putea eminte lumina cu lungimi de unda similare luminii solare.
Inca in anul 1903, fizicianul danez Niels Ryberg Finsen a primit premiul Nobel pentru activitatea sa legata de terapia cu lumina, el utilizand descoperirile facute pentru a construi un aparat ce putea eminte lumina cu lungimi de unda similare luminii solare.
Exista insa cateva solutii care te vor ajuta sa iti racoresti casa chiar si fara a apela la confortul unui aparat de aer conditionat.
In cele din urma prin Noul Cod Silvic fondul forestier national trebuie aparat si ocrotit, acesta sa asigure protectia mediului inconjurator, cat mai multe locuri de munca, prosperitatea zonei montane si a intregii tari.
"Facem testare cu un aparat de biorezonanta: ... Dispozitivul Deta-Cosmo reprezinta un aparat revolutionar elaborat de compania DETA-ELIS, care ne face, deopotriva frumosi si sanatosi!
Ele sunt legate la un aparat care permite coborarea progresiva a temperaturii pana la minus 80 de grade Celsius, la nivelul zonei afectate, depistata cu precizie si vizualizata de specialist pe ecranul unui aparat.
Primul aparat se introduce sub piele, si cand un om este amenintat de stop cardiac, el este resuscitat pe loc printr-un soc electric intern. Al doilea aparat, dispozitivul de resincronizare cuplat cu defibrilare interna, ajuta pacientii cu insuficienta cardiaca.
Veti fi de acord ca obiectia aparatorilor este in flagranta contradictie cu cel putin unul dintre cele trei puncte citate anterior, aratand disfunctii majore ale statului de drept aparat cu atata patriotism de Udrea-Basescu.
a realizat un aparat care extrage sange din vasele capilare, inlocuind definitiv prelevarea de sange cu acul si seringa, scrie Topsante. ... Acest aparat a recurs la o tehnologie numita microfluida, care se bazeaza pe sisteme de manipulare a fluidelor cvasi-microscopice.
Omuletii au sarit sprinten de pe trapa, au examinat cu atentie solul, unul indreptand spre acesta un aparat ca o cutie de marimea unei lanterne. ... Celalalt tinea un fel de aparat dreptunghiular, de dimensiuni ceva mai mari, care semana cu un reportofon.
Bogdan Vladila, a vorbit despre tehnica acestui aparat, care a obtinut in 2014 medalia de aur in cadrul Concursului International de la Bruxelles dedicat inventicii - Eureka, precum si medalia de aur la sectiunea Cosmetica, in cadrul Salonului de Inventii de la Geneva.
Pacientul, diagnosticat cu litiaza renala in stadiu avansat, primeste sansa la o viata normala datorita celui mai performant aparat medical din lume. ... In interiorul rinichiului si cu finetea si delicatetea pe care ti-o da acest aparat, poti sa rezolvi endoscopic in conditii remarcabile orice tip de litiaza.
Conceptul a luat nastere ca urmare a dorintei inginerului de realiza un aparat de zbor sigur si ieftin, fara piese care sa se poata desprinde. ... Ideea de aeronava cu patru farfurii si un fuselaj Acest aparat nu a zburat, cel putin nu oficial.
Persoana afectata simte durere imediat in zona unde s-a produs entorsa, apare edemul, articulatia se umfla treptat, pielea se tumefiaza.Tratamentul consta in imobilizarea articulatei prin ciorap elastic sau aparat gipsat si repaus.
Asta seara am solicitat Ministrului de Interne sa retraga jandarmii din fata sediului PSD, fiindca eu consider ca PSD n-are motive sa fie aparat. PSD e aparat de ideile lui politice, de programul de guvernare si de suportul popular.
google-analytics.com