Cautare

189 de rezultate pentru "anexa 1" (4.72 secunde)
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri sa achizitioneze 22 de autoturisme Dacia Logan, 1,6 Prestige16V, al caror pret de catalog este de 9.900 de euro bucata.
Unul dintre ele este faptul ca din anexa la buget s-a scos capitolul unde trebuia alocate sumele. Acum urmeaza sa continuam procedura pentru recuperarea banilor", a spus Liviu Mihailescu.
Numarul delegatilor PLD a fost oarecum apropiat de cel al liberalilor (circa 1.200), desi liberal-democratii nu au inca filiale in toate judetele tarii, iar pentru functiile-cheie in structurile de conducere au fost...
Nici un fel de critici ale celor care spun ca nu suntem decat o anexa prezidentiala nu ne vor indeparta de la ceea ce este corect", a spus Stolojan.
Liderul liberal nu crede ca partidul sau poate fi acuzat de coalizare cu PSD, intrucat votul de ieri a apartinut intregii clase politice, "cu exceptia PD si a asa-zisului PLD, anexa PD-ului".
Diploma de cetatean de onoare, anexa a hotaririi Consiliului Local, a fost inmanata deputatului de primarul Pocsaly Zoltán, in cadrul unei festivitati restranse care a avut loc la primarie.
Un alt subiect care ar fi fost discutat in cadrul acestei reuniuni a vizat evolutia relatiei PD cu PLD, democratii urmand sa parafeze, eventual, inaintea alegerilor europene, o anexa de i"non-combati" reciproc la actualul protocol, in care sa se prevada ca cele doua formatiuni nu se vor ataca, ci vor colabora in campania electorala.
O alta surpriza a alegerilor europarlamentare o constituie micuta grupare politica condusa de Theodor Stolojan, partid considerat a fi doar o anexa la PD.
350/2006, "in sensul eliminarii prevederii potrivit careia patrimoniul Fundatiei Nationale pentru Tineret este constituit si de imobilul prevazut in anexa (imobilul din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 120, sector 1)".
Intr-un denunt penal "impotriva persoanelor care au semnat in fals tabelul anexa la motiunea de cenzura si a celor care s-au asociat la savarsirea infractiunilor de fals si uz de fals", Funar afirma ca au fost falsificate semnaturile mai multor parlamentari care apar pe tabelul respectiv.
Daca sunt oameni nemultumiti ca PD-L nu mai e anexa PSD la Constanta, pot pleca in PSD", a mai spus Elena Udrea, care a tinut sa precizeze ca nu va candida la toamna pentru Constanta, intrucat exista aici suficienti oameni de valoare.
Potrivit lui Ioan Rus, aceasta gandire a trezit o spaima a centrului, "care si-a vazut amenintate resursele de putere, influenta, bani, nefiind capabil sa inteleaga ca mai la nord de Voluntari si la sud de Glina exista o tara, nu o anexa gospodareasca, si un popor de oameni demni, nu de slugi".
Acordul este completat si de o anexa care cuprinde locurile oferite de UDMR pentru candidatii CNMT. Astfel UDMR a oferit doua locuri sigur eligibile, precum si multe alte locuri, din care - cu eforturi comune - ar fi existat sanse de obtinere a unor mandate in plus.
O alta Anexa a Doctrinei arata ca Romania trebuie sa propuna "a sasea libertate europeana". Astfel, Tratatele europene mentioneaza patru libertati de miscare (circulatie):
75209/2006, in a carui anexa a introdus, la pozitia 27, si SC TICSIM SRL, "mentionand in fals ca pe terenul solicitat de aceasta firma exista o constructie provizorie", dupa cum se mentioneaza in rechizitoriul procurorilor DNA.
"Acum aud ce se intampla si cu toate ca domnul Claudiu Tusac nu m-a invitat sa discutam despre proiect, vreau sa stie ca eu nu voi accepta ca localitatea pe care o administrez sa devina anexa in nici o zona metropolitana.
175/2002 s-a aprobat participarea la majorarea capitalului social al SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA prin cumpararea unui numar de 40.000 de actiuni in valoare totala de 4.000.000 ROL (0,93% - n.r.), cu conditia aprobarii modificarii actului constitutiv al societatii potrivit Anexei 1 la HCL.
Fata de anul trecut, gradul de ocupare este mai mic, cu toate eforturile ca sezonul sa fie deschis la 1 mai. ... daca va avea langa el oameni care doresc ca PNL sa devina o organizatie puternica si nu o anexa a altui partid.
Clasamentul a fost realizat pe baza unei metodologii de cuantificare a pozitiilor strategice (presedinti, vicepresedinti, chestori etc.) obtinute in Parlamentul European prin intermediul unui sistem de punctaj ce poate fi consultat in anexa.
‘Coada‘ lui Basescu nu mai trebuie sa fie lasata in partid, fiindca ne transforma, treptat, dintr-un partid adevarat intr-o anexa, mai colorata si mai agitata, a PD-L", a afirmat liderul CN al PSD.
google-analytics.com