Cautare

189 de rezultate pentru "anexa 1" (2.98 secunde)
Relatia lui cu USL e asa cum e ( noroc cu intelegatorul domn Ponta!), partidul anexa a fost pierdut, celelalte constructii cu care se tot screme, de tipul caraghioslacurilor lui MRU, sunt doar penibile ragaieli in polonic.
Conform acestui raport, peste 1,2 milioane de dolari au ajuns ilegal in vistieria Irakului din partea afaceristilor din Romania. ... Patronul acesteia sutine ca a intermediat achizitionarea unei cantitati de 1,5 milioane de barili de petrol.
Astfel, printr-un act normativ se vor elimina anexa cuprinzand criteriile orientative de precalificare a potentialilor cumparatori, precum si prevederea in baza careia asociatiile de salariati constituite in cadrul societatii de cercetare-dezvoltare sunt considerate precalificate pentru a participa la licitatiile de privatizare.
Actionarii persoane fizice care doresc ca plata sa se efectueze prin virament bancar trebuie sa trimita pe adresa SIF Oltenia, pana cel tarziu pe 15 iunie, o solicitare scrisa si semnata in care precizeaza banca si numarul contului (cod IBAN) deschis pe numele actionarului (in anexa, este necesara copia actului de identitate in care sa fie vizibil codul numeric personal).
lipsa instructiunilor de montare, asamblare si utilizare, lipsa avertismentelor si a indicatiilor referitoare la potentialele pericole care pot aparea la folosire, lipsa precizarilor din Anexa 3 la HG 396/ 2003 privind asigurarea securitatii utilizatorilor de jucarii (marcarea grupei de varsta a copiilor carora le sunt destinate jucariile, necesitatea supravegherii copilului, purtarea echipamentului de protectie etc.);
In anexa mentionata se prevede ca "operatorul economic", adica Ford, trebuie sa obtina un aviz de principiu de la Comitetul Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari.
"1. ... - nu au fost respectate prevederile bugetare in ceea ce priveste numarul total si structura functiilor de conducere, institutia angajand personal pe functii de director general, director general adjunct si sef serviciu fara a avea posturi aprobate prin anexa 3 la legea bugetului de stat;
1, 2 si 3 din Legea nr.263/2010, reducerea varstei standard de pensionare cu 13 ani si raportarea pentru calculul pensiei la un stagiu de cotizare de 25 de ani”.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca bunurile respective au fost sustrase de catre cel in cauza, la aceeasi data, in jurul orei 22.00, dintr-o anexa a unei locuinte din str.
Alianta va depune astazi la PNA o cerere de cercetare a acestui caz, la care va anexa ca proba, inregistrarea prezenta pe siteul unei publicatii.
Primul amendament depus la anexa referitoare la bugetul Ministerului Finantelor Publice a fost cel depus de catre deputatul PNL Relu Fenechiu care a cerut alocarea de fonduri pentru extinderea aeroportului Iasi.
Protocolul este caduc PSD si PUR au semnat inainte de alegeri un protocol anexa la acordul de infiintare a Uniunii PSD+PUR, dar acesta a cazut in desuetudine, intrucat viza crearea majoritatii parlamentare pentru formarea Guvernului si nu a fost respectat de umanisti, a afirmat ieri purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean.
da reducerii numarului de parlamentari, nu reducerii Parlamentului la o anexa a Palatului Cotroceni, la o Mare Adunare Nationala reinviata sub regim, chipurile, democratic." Crin Antonescu:
Titlul I si anexa la titlul I din Legea nr. ... (1), art. ... (1) si a dispozitiilor referitoare la constituirea birourilor teritoriale judetene ale Autoritatii Electorale Permanente; ... (1) si art.
Nastase a subliniat ca i se pare penibil ca anexa disputata sa reprezinte “ultimul strigat al luptei anticoruptie“. “Discutia de astazi este o discutie doar amuzanta si poate pentru presa, din moment ce toate obligatiile decurgand din ordonanta s-au postulat deja prin depunerea declaratiilor.
1349/10.06.2013, al Secretarului General al Senatului, care exprima dorinta lui Ovidiu Marian de a modifica Fisele de post ale angajatilor, si care are in anexa o Fisa cadru "in care sunt amalgamate o serie de activitati, interdictii si recomandari preluate anapoda din legi si regulamente". ... 1.
In unele situatii, senatorii au specificat in anexa, detaliat, despre ce bijuterii, tablouri sau obiecte de arta este vorba.
1. ... 1. ... Toti sclavii Noii Securitati care vor sa puna mana pe PSD pentru a-l transforma intr-o anexa vor avea de a face cu mine si cu MILIOANELE de Oameni care ne-au votat!
Comisia SRI nu detine o “nota scrisa pe filiera SRI“ din care sa rezulte ca Miron Mitrea a ajuns secretar general al PSD pentru ca a convins conducerea partidului ca va reusi sa transforme PPRM intr-o anexa a PSD.
El sustine ca unii dintre aceia pe care i-a lasat, provizoriu, in locul sau au facut un acord tacit cu PSD, pentru ca PPRM sa devina o anexa a acestuia.
google-analytics.com