Cautare

1420 de rezultate pentru "amati" (2.48 secunde)
Democrat-liberalii constanteni sunt de parere ca "anularea taxei de prima inmatriculare ar trebui sa reprezinte un simplu gest de bun simt si respect fata de romanii deja impovarati de o cascada de taxe".
Deputatul PDL Viorel Oancea, fost membru PNL, a anuntat, marti, in plenul Camerei, ca Societatea Timitoara l-a mandatat sa-i inmaneze pretedintelui acestui for, liberalul Bogdan Olteanu, premiul "Secera ti ciocanul", cu ocazia implinirii a 18 ani de la Proclamatia de la Timitoara.
PDL Constanta saluta, prin intermediul purtatorului de cuvant Mihai Petre, alegerea facuta de PSD, care l-a desemnat drept candidat pentru Primaria Generala a Bucurestiului pe Marian Vanghelie.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul.
Delegatul PNL intr-o sectie de votare din judetul Prahova este acuzat ca, impreuna cu presedintele comisiei din sectia de votare, ii indeamna pe alegatori sa voteze in favoarea candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Dupa ce Ion Iliescu, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa ca PSD ar trebui sa-si pregateasca candidatii pentru functia de presedinte, fostul lider social-democrat Adrian Nastase a postat pe blogul personal cateva consideratii referitoare la retragerea imunitatii prezidentiale.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat marti ca demisiile anuntate de Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas reprezinta o reactie normala, pertinenta, care decurge din asumarea raspunderii pentru o performanta slaba a organizatiei pe care au coordonat-o.
Demisiile lui Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas din functiile detinute in PSD se incadreaza in temeiul deciziilor luate pe 27 iunie, la Comitetul Executiv National al PSD, apreciaza presedintele de onoare al formatiunii social democrate, Ion Iliescu.
Presedintele Traian Basescu a facut luni un apel la solidaritate fata de cei afectati de inundatii catre autoritatile statului, politicieni, simpli cetateni sau firme, recomandand in acelasi timp ca aceste evenimente dramatice sa nu fie politizate.
Social-democratii au depus duminica o reclamatie la DNA impotriva ministrului Cristian Adomnitei, in legatura cu felul in care acesta a distribuit microbuzele scolare in judetul Iasi.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca, printr-o Hotarare de Guvern luata pe 15 septembrie, Guvernul a transformat Fondul Proprietatea, in valoare de 5 miliarde de Euro, in "pusculita de partid" a PNL.
Miercuri seara, sala Tetrului Muzical a fost cuprinsa de un rosu aprins care a dainuit mai bine de doua ore.
Presedintia a sesizat CNA cu privire la "Sinteza zilei" de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea, pentru ca in emisiune Traian Basescu a fost "atacat, jignit si acuzat pe nedrept de trustul Intact", membrii Consiliului analizand joi reclamatia Administratiei Prezidentiale.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Valeriu Turcan, afirma ca este foarte bine ca Guvernul a dat publicitatii scrisorile premierului catre presedinte pe tema cresterii salariilor pentru ca acum cetatenii se pot convinge de "evaluarile apocaliptice ale unui guvern aflat in campanie electorala".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Finantelor Varujan Vosganian au fost reclamati la Parchetul instantei supreme de Federatia sindicala "Spiru Haret", care ii acuza pe demnitari ca ar fi prezentat date false in Camera Deputatilor cand s-a discutat legea salarizarii din invatamant.
Gramatica i-a jucat feste serioase profesorului universitar doctor Nicolae Mischie pe unul din afisele cu care spera sa revina in Parlament.
Dupa ce conservatorii au vorbit luni intregi despre initiativa prin care isi doresc sa ii scuteasca pe restantierii la intretinere, cu venituri mici, de plata penalitatilor, si nu prea au reusit, se pare ca mai exista totusi o urma de speranta.
Dupa ce conservatorii au vorbit luni intregi despre initiativa prin care isi doresc sa ii scuteasca pe restantierii la intretinere, cu venituri mici, de plata penalitatilor, si nu prea au reusit, se pare ca mai exista totusi o urma de speranta.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
google-analytics.com