Cautare

103 de rezultate pentru "acident alexandria" (3.23 secunde)
Suntem din Alexandria, Teleorman. ... Suntem din Alexandria, Teleorman. Avem cas, telemea de capra si oaie - la 30 Ron si cascaval afumat - la 35 Ron, dar si cu oua proaspete - la 1 Ron bucata.
Suntem din Alexandria, Teleorman. ... Suntem din Alexandria, Teleorman. Avem cas, telemea de capra si oaie - la 30 Ron si cascaval afumat - la 35 Ron, dar si cu oua proaspete - la 1 Ron bucata.
Un nou spital modular va fi construit in curtea spitalului judetean de Urgenta Alexandria. Proiectul a fost initiat de Consiliul Judetean Teleorman in colaborare cu conducerea spitalului.
Caz desprins parca din filme, la Alexandria. Un agent de politie care canta in corul unei biserici a furat o masina.
Farul Constanta a obtinut doar o remiza pe terenul celor de la CSM Alexandria, scor 2-2, in grupele Cupei Romaniei.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. ... Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
Ieri, la Alexandria, in prezenta ministrului delegat pentru Coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Mihai Voicu, a avut loc ceremonia de instalare a noului prefect al judetului Teleorman, Ionel Izina.
Cu acest prilej fostul comandant de nava comerciala Traian Basescu a rememorat marsul efectuat in anul 1974 la bordul navei scoala "Mirceaā€¯ pe relatia Constanta-Alexandria-Beirut, in perioada cand era student in anul II al Institutului de Marina, cele mai spectaculoase amintiri fiind escaladarea catargelor in fiecare noapte, la ordinele unui fost superior.
In martie 1998, compania japoneza Koyo Seiko a cumparat 51% din actiunile societatii comerciale Rulmenti Alexandria, angajandu-se sa plateasca 57 de milioane de dolari.
Glodoasa, Troianca, Mamaica, Adabasi, Alexandria, Perepelitino, Santuia, Malai (pe langa Kirovograd); Buric, Fundescleevca, Varsati, Curecni (intre Cigirin si Novomirgorod); Babanca, Burta, Tecucica (langa Novoarhanghelsk);
Printul Otto Friedrich Ludwig de Bavaria, pe care grecii aveau sa il cunoasca sub numele de regele Othon, descindea astfel in tara de pastori si pescari, cu cativa latifundiari, destui turci si multi analfabeti, si care era mult mai mica decat Grecia de azi, ce sa mai vorbim de teritoriul intins din Imperiul Otoman in care locuiau greci (Atena avea cateva mii de locuitori, in vreme ce comunitatile grecesti din Smirna - Izmirul de azi - sau Alexandria aveau sute de mii).
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a apreciat vineri, la targul Agralimex, organizat la Alexandria, ca Romania trebuie sa produca tractoare cu GPS, pentru a fi competitive si a face fata realizarilor anului 2012 si nu celor din trecut.
Fostul premier Adrian Nastase a declarat vineri, la Alexandria, comentand candidatura lui Mircea Geoana la functia de premier, ca liderul PSD are, in primul rand, minte de premier si este sustinut de PSD.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
La HarCov taiem "pianistii" care canta romaneste, la Tulcea n-avem pianisti, la Buzau bagam tambal, la Alexandria facem naiul cu mai putine tevi, s.a.m.d.
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
In aceeasi zi, seful statului a facut deplasari in judetul Arges, unde a vizitat societatea Dacia-Renault, in judetul Teleorman, la Rosiori de Vede, unde a avut o intalnire cu reprezentanti ai autoritatilor locale si la Alexandria, unde a participat la un miting electoral.
In cadrul Biroului Politic, am validat propunerea conducerii centrale ca domnul Ion Vasile sa ocupe functia de presedinte intermar al organizatei judetene Buzau", a explicat Constantin, dupa sedinta conducerii PC, care s-a desfasurat la Alexandria.
Asta, pentru ca Mubarak l-a cunoscut cu ani in urma la Alexandria, in port, cand Basescu l-a intampinat zambitor cu:
google-analytics.com