Cautare

103 de rezultate pentru "acident alexandria" (4.30 secunde)
Ovidiu Cretu - Bistrita Cornel Briscaru - Targu Mures Iulian Badescu - Ploiesti Marius Oprescu - Slatina Florin Carciumaru - Targu Jiu Gheorghe Nichita - Iasi Paval Vasile - Vaslui Radu Mazare - Constanta Gabriel Ionascu - Slobozia Aurel Simionescu - Braila Constantin Boscodeala - Buzau Tudor Pendiuc - Pitesti Catalin Leonte - Brasov Oprisan Gabriel - Botosani Victor Dragusin - Alexandria Pesedistii vor mai avea candidati pentru primariile din Drobeta Turnu Severin, Resita, Miercurea Ciuc, Neamt si Targoviste.
"Am lucrat cativa ani in domeniul asistentei sociale, in admi¬nistratia publica, si nu oriunde, ci in Sectorul 5, adica in Ferentari, Rahova, Salaj, Magurele, Alexandria, Ghencea, Giurgiului", s-a prezentat consilierul cand Lazaroiu l-a chemat pe baricadele Muncii.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Am pierdut alegerile de doua ori, din cauza gafelor sale Aflat vineri, la Alexandria, cu ocazia lansarii volumului "Fragmente de viata si istorie traita", Ion Iliescu il ataca din nou pe Mircea Geoana pe care il face responsabil de pierderea a doua runde de alegeri, in 2004 si in 2009, punandu-l in categoria "indivizilor fara discernamant".
A elaborat, impreuna cu specialistii PSD, materiale informative pentru agricultorii romani privind adaptarea agriculturii romanesti la cerintele europene - "Indrumar de politici si finantare agricola -pentru o agricultura moderna europeana" februarie 2007, "Sat romanesc, sat european" 2007, "Satul romanesc in Europa - intrebari la care raspundem" 2007, "Solutii social-democrate pentru problemele agriculturii 2008-2012" prezentate in cadrul Dialogurilor Nationale - Forumul National al Agricultorilor, Alexandria, august 2008.
Daca centrul vietii politice romanesti se muta la Alexandria (nu la biblioteca) este semn ca lucrurile se schimba si ca evolutiile politice viitoare vor produce mari clivaje regionale", a conchis Vasile Dancu.
Duminica au fost organizate alegeri partiale in mai multe localitati din Romania, printre care fiefurile cele mai importante au fost Alexandria, acolo unde miza a fost preluarea locului lasat liber de Liviu Dragnea la Consiliul Judetean Teleorman, si Slatina, unde scopul candidatilor a fost obtinerea conducerii primariei locale.
Evenimentul a avut ca scop apropierea judetului condus de Dragnea si tarile invitate - In vederea pre-aderarii la UE, invita in Teleorman inalti oficiali ai Comisiei Europene in anul 1998 - In perioada 1998-2000 Liviu Dragnea demareaza lucrari de modernizare a drumurilor intre Bucuresti si Alexandria - A fost ministru de interne 22 de zile - In 20 ianuarie a fost numit Ministru al Internelor, insa nemultumirea lui Liviu Dragnea cu privire la bugetul alocat de guvern l-a facut pe actualul lider PSD sa demisioneze din functie dupa 22 de zile.
Cele 20 de societati sunt Albesti Constanta, Autotransport Iasi, Barumc Anina, Becona Botosani, Bujortrans Targu Bujor, CCPR Brasov, Cisam Sannicolau Mare, Comlef Salonta, Fondantina Barlad, Goterm Campeni, ICMAV Bucuresti, IFCONS Ulmi, Maliuc Tulcea, Munca Ovidiu Constanta, Petrovest Bors, Remat Campulung Moldovenesc, Servicii Comunale Codlea, Sites Co Bucuresti, Trans-Alexandria Bucuresti si Transcar Braila.
Pentru actionarii detinatori a minimum 100 de actiuni din Bucuresti, Craiova, Pitesti, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina si Targoviste, plata se va realiza prin intermediul unei societati bancare cu care urmeaza sa se incheie un contract de distribuire.
Astfel, pentru actionarii persoane fizice (detinatori a minimum 100 de actiuni), domiciliati in Bucuresti, Craiova, Pitesti, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina, si Targoviste, plata se va face prin banca (numele bancii va fi precizat ulterior), la sucursalele din localitatea de domiciliu.
In sud ar fi vorba de infrastructura pe Dunare intre Portile de Fier si Calarasi, de reabilitarea drumului Craiova-Alexandria, reabilitarea garilor din Valcea, Targu Jiu si Slatina si de lucrari pentru siguranta transportului pe Dunare.
Potrivit informatiilor primite de la FAPR, acest tip de chitante mai e folosit si in alte 20 de localitati din tara printre care si Cluj-Napoca, Brasov, Alexandria, Constanta, Zarnesti, Ploiesti, Deva, Medgidia, Sinaia, Otopeni, Oradea.
La intalnire au participat atat producatori de obiecte funerare, cat si antreprenori de pompe funebre din toata tara (Craiova, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bucuresti, Sibiu, Alexandria, Pitesti, Gherla, Bolintin Deal).
Este vorba despre traseele Craiova - Calafat, Craiova - Zimnicea, Craiova - Alexandria -Turnu Magurele, Craiova -Targu Jiu, Craiova - Piatra Olt si Craiova - Caracal - Rosiori.
Reteta unei afaceri de succesLista clientilor mari din urmatorii ani a crescut însa si include Facultatea de Medicina, Coca-Cola, Bere Craiova, AGROSEM (Alexandria, Caracal, Gaesti, Buzau, Urziceni, Focsani), Elpreco, Astaldi, Popeci.
În topul datoriilor conduce statia Drobeta Turnu Severin, cu 231,48 miliarde de lei vechi, urmata de statiile Craiova (225,8 miliarde), Târgu Jiu (217,8 miliarde), Alexandria (123,9 miliarde), Slatina (76,46 miliarde), Vâlcea (3,33 miliarde) si Pitesti (2,13 miliarde).
Actionarii Societatii de Investitii Financiare Oltenia (SIF5) îsi mai pot ridica valoarea dividendelor aferente anului 2006 de la sucursalele BCR din localitatea de domiciliu, pâna pe 31 octombrie, a anuntat ieri un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.Ulterior acestei date, actionarii care au domiciliul în Bucuresti, Craiova, Pitesti, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina si Târgoviste îsi pot ridica dividendele doar de la sediul SIF Oltenia din Craiova, a mentionat Florin Buzatu, membru în Consiliul de Administratie al SIF Oltenia.Valoarea dividendului brut este de 0,07 lei pe actiune, iar valoarea totala a dividendelor este de 40,6 milioane de lei si reprezinta 51,5% din profitul net al anului trecut.SIF Oltenia a afisat în primul semestru din acest an un profit net de 79 de milioane de lei (25,2 milioane de euro), în scadere cu 13,7% fata de acelasi interval din 2006, când rezultatul net a fost de 91,53 milioane de lei.
Spre comparatie, însamântarea unui hectar de porumb românesc costa 400 de lei, în timp ce unul importat costa la jumatate“, a mai spus Lavinia Prasacu. În statia de conditionare seminte din Alexandria, Semrom prelucreaza seminte pentru Monsanto, unul dintre marile grupuri multinationale în domeniu.
Spre comparatie, însamântarea unui hectar de porumb românesc costa 400 de lei, în timp ce unul importat costa la jumatate“, a mai spus Lavinia Prasacu. În statia de conditionare seminte din Alexandria, Semrom prelucreaza seminte pentru Monsanto, unul dintre marile grupuri multinationale în domeniu.
google-analytics.com