Cautare

61333 de rezultate pentru "accidentu din brasov" (4.45 secunde)
Muzeul Olteniei in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj si Muzeul Judetean de Istorie Brasov au organizat marti, 30 mai, la sediul Sectiei de Istorie si Arheologie a Muzeului Olteniei vernisajul expozitiei "Restaurare. ... La eveniment au fost prezente personalitati marcante ale vietii culturale atat din Craiova, cat si din Brasov:
Astfel autostrada despre care anul trecut ministrul Transporturilor spunea ca va duce din acest sezon romanii spre Litoral intra pe o lista mai lunga de proiecte reziliate ce mai include Bucuresti-Brasov, 173 km (concesiune reziliata in 2005), Comarnic-Brasov, 55 km (concesiune stopata in 2010), centura Sibiu 23 km (intrerupt in 2007).
Raspunsul la intrebarea de mai sus sta, in mare parte, in pixul magistratilor de la Judecatoria Brasov. ... Valoarea despagubirilor morale in cazul accidentului provocat recent de realizatorul TV Serban Huidu va depinde de sentinta pronuntata de Judecatoria Brasov.
PROFI incheie luna septembrie cu trei inaugurari de magazine City la Constanta, Brasov si Bacau, reteaua crescand la 344 de unitati. Unitatea din Constanta se afla pe str. ... 14 si functioneaza cu o suprafata totala de 520 mp, din care sala de vanzari acopera 335 mp.
Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov. ... Diagnosticul "loveste" una din 7 femei, fara deosebire de varsta, rasa sau nivel social.
Fostul astronaut Dumitru Prunariu va candida, pentru PSD, pentru un mandat de senator, intr-unul din colegiile uninominale din municipiul Brasov, a anuntat miercuri presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.
Prezent la intilnirea PSD-istilor de la Brasov, presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, a precizat ca una dintre problemele abordate in discutiile interne a fost si cazul vicepresedintelui Consiliului Judetului Galati, Eugen Chebac.
Piata imobiliara romaneasca pare a fi cea mai profitabila din economie. ... Conform analizei preluate de un post de televiziune, in vizorul investitorilor imobiliari sunt in principal marile orase, precum Cluj, Arad, Timisoara, Brasov si Constanta, care promit si o rata de profit destul de buna.
Mineral Expo Brasov! ... International Trade Center devine intre 5 si 8 decembrie 2013, locul unde dorintele devin realitate, Mineral Expo aflandu-se in aceasta perioada din nou in Brasov.
Pe 22 si 23 mai 2015, Centrul de Resurse Juridice aduce campania Lagarele de langa tine, ce promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati mintale inchise in institutiile statului, la Mall Coresi, din Brasov.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va scoate la privatizare in perioada urmatoare cinci societati, printre care Antibiotice Iasi si Rulmentul din Brasov, informeaza un comunicat al AVAS. Infiintat in 1955, Antibiotice Iasi este unul dintre principalii producatori de medicamente din Romania.
Lichidatorul Tractorul Brasov, Casa de Insolventa Transilvania Cluj-Napoca, a initiat procedurile de vanzare a activelor producatorului de utilaje agricole, pentru care asteapta scrisori de intentie din partea potentialilor cumparatori. ... Firma din Cluj-Napoca nu impune, in notificare, un termen-limita de prezentare a interesului pentru activele Tractorul.
HOYO - SHK Modern Agricultural Equipment, reprezentantul pentru Europa al Shantuo Agricultural Machinery Equipment din China, urmeaza sa investeasca 20 de milioane de dolari într-o fabrica de asamblat tractoare de mica putere în judetul Brasov.
• In ceea ce priveste apartamentele noi, in primele doua saptamani ale anului, cele din Brasov si Constanta s-au scumpit, in medie, cu 4% fata de luna decembrie.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a anuntat ca la intalnirea de la Poiana Brasov au venit reprezentantii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, si ca toate acestea il vor sustine pe Mircea Geoana la functia de presedinte al PSD.
Guvernul va aproba, pina la sfirsitul lui ianuarie, noul contract negociat cu firma Bechtel pentru construirea autostrazii Brasov-Bors, anuntat premierul Calin Popescu-Tariceanu. Primul-ministru a spus ca "exista prevederi bugetare care sa permita desfasurarea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors intr-un ritm cu mult mai sustinut decit anul trecut ".
Indienii sunt interesati de echipamentele de productie de la Tractorul Brasov. Compania indiana Mahindra & Mahindra ar putea cumpara unele active ale fabricii de la Brasov, a declarat presedintele diviziei de echipamente agricole a firmei, Anjanikumar Choudhari, citat de publicatia locala "Economic Times".
Autostrada Comarnic - Brasov. ... Adrian NASTASE) In 2004, cand eram premier, se semnase contractul cu firma Vinci, din Franta, pentru realizarea autostrazii Comarnic-Brasov.
google-analytics.com