Cautare

61339 de rezultate pentru "accidentu din brasov" (7.57 secunde)
In perioada 13-15 noiembrie 2009, la "ITC Brasov" se desfasoara un eveniment imobiliar ce poate asigura confortul si stabilitatea pentru viitor, informeaza organizatorii. ... Abundenta de oferte, accesibilitate si experienta, sunt cuvintele care stau la baza evenimentului imobiliar ce concentreaza in Brasov elita dezvoltatorilor imobiliari la nivel national.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Pannonia"- Brasov (08.22), Budapesta (18.47).
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Drumul judetean Sacele - Campina 4 Realizarea autostrazii Comarnic - Brasov Cu putin timp inainte de a afla daca autostrada Comarnic-Brasov se va construi sau nu, sefii de la Transporturi vin cu noi idei pentru ca drumul spre munte sa nu mai reprezinte weekend de weekend un cosmar pentru soferi.
Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Brasov a vandut prin licitatie un teren pe care se afla o strada din Brasov.
Potrivit sursei citate, politistii brasoveni au luat masura restrictionarii traficului dinspre Brasov catre Poiana Brasov, pe DN 1E, deoarece parcarile din statiune sunt pline. Accesul catre Poiana Brasov este permis pe masura ce alte autovehicule parasesc statiunea, se mai arata in comunicatul de presa.
Reunirea staff-ului democrat va avea loc la Brasov in primele doua zile ale lunii si, potrivit declaratiilor deputatului PD de Brasov, Dumitru Puchianu, in cadrul discutiilor vor fi stabilite strategia politica a partidului, prioritatile legislative la inceput de sesiune parlamentara si strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare.
"Marele interes pe care il am in aceasta activitate este insa ca sunt cetatean si senator de Brasov.
Ministerul Transporturilor doreste sa renunte la negocierile derulate pentru constructia autostrazii Bucuresti-Brasov in parteneriat public privat, sustinand ca proiectul va fi initiat dupa 2007, cu fonduri europene, potrivit Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO).
Investitorul interesat sa preia uzina „Tractorul“ Brasov ar trebui sa prezinte un plan de afaceri de 200 de milioane de dolari, corespunzator valorii ajutoarelor de stat acordate companiei romanesti de-a lungul timpului, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu, intr-o emisiune televizata.
Se pare ca Executivul s-a hotarat sa faca platile pentru constructia autostrazii Brasov - Bors. ... Dupa cum se stie, noua forma a contractului renegociat cu firma Bechtel pentru constructia autostrazii Brasov - Bors a fost aprobata de Guvern la mijlocul lui februarie acest an.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a platit peste 76 milioane lei catre 15 firme de avocatura pentru contracte de consultanta si asistenta juridica la diferite proiecte, printre care autostrada Brasov-Bors, Bucuresti-Constanta si extinderea DN 1.
Comisia Europeana (CE) a solicitat Romaniei sa trimita in 30 de zile informatiile necesare evaluarii ajutorului de stat pentru Tractorul Brasov.
Senatul a adoptat Ordonanta de urgenta privind infiintarea, organizarea si functionarea Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, al carui rol este de a asigura promovarea in tara si in strainatate a produselor traditionale si care va avea sediul in Brasov.
Si cea de-a sasea licitatie organizata pentru vanzarea platformei industriale Rulmentul Brasov a esuat. ... Uzina Rulmentul Brasov a intrat in procedura de dizolvare si lichidare voluntara, anul trecut.
Guvernul a bugetat in 2009 o suma de circa 450 milioane euro pentru lucrarile la autostrada Brasov-Bors, compania Bechtel sustinand, in discutiile cu reprezentantii Executivului, ca poate derula anul viitor lucrari in valoare de 500-550 milioane euro.
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. Potrivit ISU Brasov, trei dintre victime au fost transportate la spital.
Liga a 2-a, etapa a 16-a FC Brasov - Dinamo 0-2 (0-1) Au marcat: ... FC Brasov: Micu - Marc, Fustar (cpt.), Mitrov (Tud.
Clubul Rapid a fost amendat cu 25.000 de lei pentru incidentele pirotehnice produse pe stadion la meciul cu FC Brasov.
google-analytics.com