Cautare

61339 de rezultate pentru "accidentu din brasov" (7.65 secunde)
Presedintele Organizatiei Judetene a PNL Brasov, Artistotel Cancescu, considera ca declaratia presedintelui Traian Basescu privind demisia Guvernului si organizarea alegerilor anticipate este "o greseala" care a "polarizat si mai mult viata politica actuala".
Firma Mahindra&Mahindra (M&M) si grupul Tata, ambele din India, sunt interesate sa preia societatea Tractorul Brasov, potrivit editiei electronice a cotidianului “Economic Times“, publicat la New Delhi.
O divizie a marelui concern german Daimler, producatorul autoturismelor Mercedes, pe numele sau Preiss - Daimler Group Gmbh, vrea sa cumpere Tractorul Brasov.
Autoritatile din Brasov si reprezentantii uzinei au cerut, in repetate rinduri, in ultimele saptamini, ajutorul ministrului de Finante. ... Din 1990, uzina tractorul brasov a fost scoasa la privatizare de sase ori si a primit subventii - directe sau indirecte - in fiecare an.
Constructorii Autostrazii Bucuresti-Brasov trebuie sa incaseze de la statul roman 1,8 miliarde de euro, cu 200 de milioane de euro mai mult decat s-a negociat in 2002, din cauza ca intre timp s-au scumpit materialele de constructii si cele pentru amenajarea terenurilor, sustine Search Corporation, citata de NewsIn.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat, joi, ca sumele care vor fi alocate in acest an pentru Autostrada Brasov-Bors "vor depasi 400-450 de milioane de euro".Potrivit primului-ministru, pana acum au fost platiti 238 de milioane de euro, dar mai exista sume suplimentare alocate Ministerului Transporturilor, care vor fi platite pe masura realizarii si acceptarii lucrarilor."Fata de alocarile bugetare initiale pentru Autostrada Transilvania, am majorat substantial, la rectificarea bugetara din luna iunie, alocarile pentru acest obiectiv de infrastructura.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Implinirea a 10 ani de existenta Eurocopter in Romania a fost celebrata la Brasov de ambasadorii Frantei si Marii Britanii, alaturi de premierul Romaniei.
- Am niste vesti foarte bune, pentru ca si eu sunt foarte suparat ca s-a intarziat foarte mult, deci cred ca luni sau cel mai tarziu marti, 21 mai 2019, Comisia de prognoza a finalizat toata procedura, toata documentatia si incepe procedura de selectie, sunt din fericire multe firme interesate.
Dinamo Bucuresti a strans cele mai multe puncte in 19 etape (43) si vine sambata, la Targu Jiu, din postura de lider al Ligii 1. Veteranii "cainilor", Marius Niculae, Catalin Munteanu si Ionel Danciulescu, au fost din nou decisivi in meciul cu Gaz Metan, scor 2-0.
Derby-ul etapei a patra a Ligii Nationale, dintre unicele echipe bucurestene rămase in prima liga, a fost castigat de Steaua, pe stadionul din Soseaua Stefan Cel Mare, gratie autogolului lui Fai, care, in minutul 39, si-a ingropat echipa.
Scene de groaza, sambata seara, pe scena Eurovision de la Brasov! ... Doi angajatti din TVR au salvat-o de la moarte, sub privirile ingrozite ale concurentilor, scrie click.ro.
Singura companie interesata sa cumpere IAR Brasov, care si-a depus in termenul stabilit oferta finala, imbunatatita si irevocabila, in vederea privatizarii acestei intreprinderi este Eurocopter din Franta.
Compania americana Colgate-Palmolive va inchide pana la sfarsitul anului fabrica de la Brasov, unde lucreaza 190 de angajati. ... Fabrica de la Brasov se va inchide ca urmare a unui program mai amplu de restructurare. Dupa incetarea activitatii, terenul si cladirea fabricii din centrul Brasovului vor fi scoase la vanzare.
Astfel, manifestarea expozitionala a reunit 27 de firme producatoare si distribuitoare de masini, utilaje si echipamente agricole, produse agricole, material semincer si produse chimice pentru agricultura din Arad, Arges, Brasov, Bucuresti, Cluj, Satu Mare si Dolj.
Patronatul agentiilor de turism din Romania a cerut ieri rezolvarea disputelor dintre autoritati cu privire la situatia Castelului Bran, pentru ca monumentul sa revina in proprietatea statului si sa fie mentinut in circuitul turistic.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anulat licitatia pentru desemnarea lichidatorului societatii Rulmentul Brasov, intrucat dizolvarea si lichidarea voluntara a societatii a fost suspendata de catre Tribunalul Brasov, la cererea actionarilor minoritari. ... AVAS detine aproximativ 51% din capitalul social al uzinei.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anulat licitatia pentru desemnarea lichidatorului societatii Rulmentul Brasov, intrucat dizolvarea si lichidarea voluntara a societatii a fost suspendata de catre Tribunalul Brasov, la cererea actionarilor minoritari. ... AVAS detine aproximativ 51% din capitalul social al uzinei.
Agricultorii ar putea cumpara din nou tractoare produse de Tractorul Brasov. Si asta pentru ca firma Flavus Investitii, care a cumparat activele uzinei de la Brasov, promite sa reorganizeze productia.
Guvernul va plati despagubiri suplimentare in suma totala estimata la 9,71 milioane de lei pentru exproprierea a 345 de imobile proprietate privata, aflate pe amplasamentul lucrarilor de constructie a autostrazii Bucuresti-Brasov.
google-analytics.com