Cautare

4578 de rezultate pentru "accidenta in constanta" (5.32 secunde)
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. ... - ORA 19.45 Noi echipaje de scafandri ai ISU au coborat in lacul Siutghiol pentru a continua cautarile.
In puscarie exista sefi de camere, sef de palier... ... Decizie definitiva si executorie data de judecatorii Tribunalului Constanta, Gigi Becali a fost eliberat din puscarie.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare:
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
La fel ca si alti colegi liberali, senatorul Puiu Hasotti s-a aratat rezervat in a face nominalizari cu privire la schimbarea anumitor persoane aflate la conducerea serviciilor deconcentrate din judetul Constanta.
Ieri, 17 martie a.c., in fata sediului Prefecturii Constanta a avut loc un miting de protest fata de intentia Executivului de modificarea Codului Muncii, modificari care, in opinia Sindicatelor Libere din Romania, transforma angajatul intr-un sclav al angajatorului.
In buza canalului Dunare-Marea Neagra, in partea opusa fata de localitatea Cernavoda a arterei navigabile construite in anii "socialismului victorios” au demarat in forta lucrarile la un nou tronson al vestitei Autostrazi a Soarelui, care va realiza legatura rutiera intre capitala si litoralul romanesc.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratie” demersului lui Mugur Ciuvica.
O alta "afacere de succes” marca Miron Mitrea da batai de cap Administratiei Porturilor Maritime Constanta, a declarat pentru "Replica” Mircea Banias, directorul general al CN APMC.
Contestatiile rasarite din senin la adresa corectitudinii alegerilor pentru functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PD Constanta, castigate de deputatul Laurentiu Mironescu au fost solutionate.
"N-au dezertat oameni si nu vor face acest lucru", a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Radu Mazare, ca raspuns la zvonurile potrivit carora si in PSD Constanta ar exista framantari, mai ales in contextul iminentei reconstituiri a Consiliului Judetean Constanta.
Dupa ce fusese aproape dat disparut, senatorul PSD de Constanta (!) Cristian Diaconescu s-a prezentat vineri, cu 20 de minute intarziere fata de ora anuntata, intr-o conferinta de presa.
Corpul de control al ministrului de Interne, Vasile Blaga, va descinde luni la Constanta, in cadrul unei operatiuni care poate insemna, pe langa o vizita privind lansarea unui program comun al politiilor din Constanta, si decapitarea intregii conduceri a Directiei Politiei de Frontiera Constanta.
Biroul de presa al Partidului Romania Mare - Constanta a anuntat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intreaga organizatie a Partidului Democrat din comuna Poarta Alba (110 membri, 2 consilieri locali si un viceprimar) a trecut la partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
O parte din primarii PSD ai judetului Constanta se pregateste sa-si faca bagajele si sa se mute in barca aflata pe valul Puterii a Partidului Democrat.
In urma cu o saptamana, Partidul Democrat avea, la Constanta, doar doua nume pentru Primaria Constanta: ... Din aceasta saptamana insa, lista de "posibile" arme in lupta, din 2008, cu Radu Mazare pentru fotoliul de primar s-a marit cu inca un nume:
Dupa ce democratii Laurentiu Mironescu si Mircea Banias au anuntat ca se arunca in cursa de potentiali contracandidati ai actualului primar Radu Mazare, lista de "posibili" ai PD-ului s-a inmultit cu inca un nume:
google-analytics.com