Cautare

437 de rezultate pentru "accident15072010 braila" (2.96 secunde)
Brates, Bumbacari, Dalga, Dropia, Ezerul, Fundata, Latesti, Mazareni, Movila Galdaului, Olaru, Pelican, Rachitoasa, Rubla, Salcami, Schei, Valea Viilor, Viisoara si Zagna (in raioanele Calarasi, Braila, Calmatui, Galati, Slobozia, Lehliu si Fetesti).
In privinta componentei fluviale a Flotei, aceasta are in compunere un divizion de nave purtatoare de artilerie incluzand monitoare si vedete blindate din generatia a III-a, precum si un divizion de vedete dragoare, avand o sectie la Tulcea si alta la Braila.
Urmatorul oras in care va poposi Caravana va fi Braila. Din punct de vedere al participarii, oltenii au urmat tendinta nationala si au manifestat un interes ridicat pentru subiectul dezbatut, la eveniment participand peste 100 de persoane din regiune.
“Cei de la Braila sint reticenti fata de noi, galatenii. Asta pentru ca noi am fost tot timpul in fata lor”, a declarat liberalul Dumitru Cristea, ex-sef al Spitalului Judetean.
Dan Nica (PSD Galati) si Bunea Stancu (PSD Braila) isi vor disputa functia de vicepresedinte regional pe zona sud-est. Ion Stan (PSD Dambovita) si Constantin Nicolescu (PSD Arges) candideaza pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de sud.
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
Cea a deputatului galatean Dan Nica si cea a presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu. Liderul organizatiei galatene a obtinut, pentru urmatorii 4 ani, un nou mandat de vicepresedinte, la o diferenta destul de mare de voturi de contracandidatul sau.
Toate amendamentele depuse de noi la legea bugetului au fost respinse, iar decizia de a nu construi un spital regional in zona Galati-Braila este una indreptata impotriva celei mai mari aglomerari urbane din tara”, a mai spus deputatul Dan Nica.
Totusi acelasi edil sef a declarat ca vinovate pentru numarul mare de ciini comunitari din orasul nostru sint autoritatile locale din Braila.
La aceeasi intalnire au mai participat presedintii consiliilor judetene din Tulcea, Galati, Braila, Buzau, cat si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
"Reprezentam unul dintre cele trei orase care nici la ora actuala nu epureaza deloc apa, ca noi mai fiind doar Braila si Bucurestiul, si care are probleme in privinta traficului in mediul urban.
Principalul segment de drum ce urmeaza a fi modernizat, cel mai probabil incepind de anul viitor, este cel care uneste orasele Braila si Galati pe portiunea de dig dintre cele doua orase.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
Sala Casei de Cultura a Sindicatelor a gazduit duminica, 4 noiembrie, intalnirea reprezentantilor conservatorilor din judetele Galati, Braila, Vrancea, Bacau, Tulcea si Calarasi, prilejuita de lansarea oficiala a candidatului conservator galatean Picu Apostol Roman pentru alegerile europarlamentare.
Partidul Romania Mare subliniaza de asemenea "dispretul"" acesteia fata de alegatorii sai din Braila - "care au trimis-o in Parlament, dar care n-au vazut-o la fata, de trei ani, in circumscriptie" - si mentioneaza ca "in ultimele zece zile aceasta individa nici nu a mai dat pe la sediul central al PRM, desi alegerile se apropiau".
Seful taranistilor mai vrea ca, in momentul in care va castiga Primaria, sa uneasca Braila cu Galatiul, sa scape pentru totdeauna de cainii maidanezi, pe care vrea sa-i faca frumosi, numai buni de comercializat in strainatate, sa termine cu caii care misuna prin tot Galatiul facand din acestia salam, dar spune ca va avea grija de multitudinea de oameni ai strazii care pur si simplu mor de foame prin subsoluri.
Vizita in Regiunea de S-E Pentru zona noastra mult mai importanta este initiativa privind organizarea unei vizite a Comisiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala din Parlamentul European in Regiunea de S-E, comisie din care face parte si Constantin Dumitriu, ce presupune deplasari in judetele Galati, Braila, Tulcea si Vrancea pe o perioada de trei zile.
Nu vreau sa patim ce s-a intamplat cu firma 'Atena' din Braila, care a luat banii si s-a dus sa se inchine la moaste.
Astfel, la intalnire au participat reprezentanti ai organizatiilor de tineret din patru judete: Constanta, Tulcea, Braila si Galati. Este de asteptat ca democrat-liberalii constanteni sa-i acorde sprijinul in alegeri.
Intalnirea dintre cei doi s-a produs in contextul stabilirii unor relatii bilaterale intre Sicilia si regiunea de dezvoltare Sud-Est a Romaniei, ce se compune din judetele Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Buzau si Vrancea, reprezentata de europarlamentarul galatean.
google-analytics.com