Dupa ce a incercat fel de fel de colaborari cu diversi oameni politici locali si spunea ca va anunta candidatul pentru locale abia dupa ce toate formatiunile politice isi vor arunca in cursa proprii candidati, Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, Constantin Telegan si-a anuntat propria candidatura la functia de edil al Galatiului.

Decizie brusca

Presedintele galatean al PNTCD spune ca s-a gandit pur si simplu sa candideze pentru Primarie pentru ca vrea sa faca din Galati sa semene cu Timisoara. "Va aduc la cunostinta ca, intr-adevar, astazi, (n. r. ieri) m-am hotarat sa candidez pentru Primaria municipiului Galati. Proiectul meu pentru Galati este unul cat se poate de real, si dau un exemplu: Timisoara. Acesta este orasul care a asimilat 50% din fondurile europene care au intrat in Romania si asta pentru ca acolo este un primar taranist, iar Partidul National Taranist este afiliat Partidului Popular European, iar daca nu sunt semnale de la noi banii nu intra in Romania", a spus Telegan.

Seful taranistilor mai vrea ca, in momentul in care va castiga Primaria, sa uneasca Braila cu Galatiul, sa scape pentru totdeauna de cainii maidanezi, pe care vrea sa-i faca frumosi, numai buni de comercializat in strainatate, sa termine cu caii care misuna prin tot Galatiul facand din acestia salam, dar spune ca va avea grija de multitudinea de oameni ai strazii care pur si simplu mor de foame prin subsoluri.

Dorinte de fost coleg

Cum a auzit ca fostul sau coleg de partid, Constantin Telegan se pregateste de lupta pentru fotoliul de primar, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan a tinut sa-i ureze succes, desi nu crede ca va obtine un scor prea mare la locale. "Eu ii recomand, pentru ca tot vorbeste de caini, ca pe cei care sunt turbati sa-i faca membri PNTCD, iar celorlalti sa le dea un carnet intr-o anumita zona. Oricum ii doresc succes, sunt curios de cifrele pe care le va obtine dupa zero, la locale", a spus Ion Stefan.