Cautare

4621 de rezultate pentru "accident rutier 27 04 2010 ccccu un logan van" (4.53 secunde)
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Daca suspectezi ca cineva sufera un AVC, actioneaza rapid (F.A.S.T.) si fa-i urmatorul test:
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Un tanar din Craiova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dupa-amiaza, a spulberat cu masina pe care o conducea cateva persoane care se aflau pe refugiul statiei de tramvai de pe strada Calea Severinului din Craiova.
In curand, in cinematografele din Romania, puteti viziona filmul Logan, in regia lui James Mangold. ... 03.03.2017 In viitorul apropiat, oboseala il va opri pe Logan sa il ingrijeasca pe Profesorul X, grav bolnav si aflat intr-o ascunzatoare aflata la granita mexicana.
La cinema va rula in curand filmul Logan, in regia lui James Mangold. ... 03.03.2017 In viitorul apropiat, oboseala il va opri pe Logan sa il ingrijeasca pe Profesorul X, grav bolnav si aflat intr-o ascunzatoare aflata la granita mexicana.
Asta in conditiile in care la noi in tara se vorbeste doar despre saracie, salarii care nu pot asigura nici pe departe un trai decent si alte "bube” ale sistemului economic in care ne desfasuram activitatea.
Dacia Logan a obtinut cel mai slab punctaj in cadrul celor mai recente teste efectuate de organizatia independenta europeana Euro NCAP, arbitrul securitatii active si pasive in sectorul automobilistic.
Cei care nu s-au grabit sa treaca pe la un dealer Dacia isi pot lua adio de la un Logan nou, toate autoturismele de acest tip fiind deja contractate.
Cel mai probabil in cursul anului 2007, Uzina de Autoturisme Dacia Renault din Pitesti va lansa pe piata o varianta a recent lansatului model Logan Break care va fi un autovehicul utilitar destinat transportului de marfuri.
Franta, cea mai importanta piata europeana pentru Logan Uzina de Automobile Dacia Pitesti apartinand Grupului Renault a vandut in 2006 nu mai putin de 18.000 de exemplare din modelul Logan in Franta. Aceasta cifra reprezinta aproximativ un procent din vanzarile anuale de automobile pe piata franceza.
Logan a devenit deja masina cu una dintre cele mai spectaculoase cresteri din istorie, vanzarile modelelor fabricate la Pitesti depasind cu mult si cele mai optimiste asteptari.
Dacia a lansat azi modelul Logan berlina cu GPL, disponibil in versiunile Preference 1.4MPI si Laureate 1.4 MPI. ... Cele doua versiuni Logan GPL pot fi comandate, incepand din data de 22 mai, in toata reteaua de agenti autorizati Dacia, la preturi avantajoase:
Dacia a lansat al patrulea model din gama Logan, modelul Pick-Up, care costa intre 7.250 euro si 9.300 euro, in functie de versiunea de motorizare.
Dacia va extinde gama de motorizari cu un propulsor pe benzina de un litru, disponibil deja pe Sandero si Logan vandute in Brazilia, sub marca Renault, iar anumite modele vor fi echipate cu sistem de climatizare automat si cutie de viteze automata.
de 17 ani, ambii din judetul Ilfov, care in noaptea de 27/28.02.2011, in jurul orelor 22.30, prin fortarea butucului portierei stanga fata, au patruns intr-un autoturism marca Dacia Logan parcat pe str.
Dacia a lansat ieri la Salonul Auto de la Geneva noul model Sandero, un bicorp care devine al cincilea model din gama Dacia, dupa versiunile Logan berlina, MCV, Van si Pick-Up.
SUV-ul va avea un pret de pornire de 11.000 de euro, iar platforma tehnica va avea tractiune integrala. Dupa cum s-a anuntat deja, Dacia urmeaza sa lanseze, cel mai devreme în 2009, o versiune SUV a Loganului.
google-analytics.com