Cautare

4621 de rezultate pentru "accident rutier 27 04 2010 ccccu un logan van" (4.63 secunde)
Compania Dacia a anuntat astazi ca in semestrul al doilea al acestui an va lansa doua noi modele, respectiv Dokker, un vehicul polivalent si Dokker VAN, o furgoneta functionala, informeaza NewsIn.
Detinatoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, este hotarata sa faca inca un transfer de marca, in "vizorul" catalanilor fiind atacantul lui Arsenal Londra, Robin van Persie.
Frumoasa blonda Sylvie Van Der Vaart, sotia fotbalistului olandez Rafael Van Der Vaart, a fost surprinsa anul trecut pe o plaja din St.
Propunerea lui Van Rompuy, cu 8 miliarde mai putin pentru Romania. ... "Propunerea lui Van Rompuy presupune o alocare cu 5 miliarde de euro pe coeziune si 3 miliarde euro pe politica agricola, mai putin decat ceea ce a propus CE", a spus Ponta.
Inainte de Consiliul European din primavara, Romania condusa de domnul Traian Basescu a invocat dreptul de veto, singura din cele 27 de tari, cand a fost vorba de inceperea negocierilor cu Sebia", a sustinut Ponta, afirmand despre Basescu ca are "memoria scurta si fluctuabila".
Piata produselor avicole din Romania se confrunta cu o problema in ceea ce priveste pieptul de pui si pulpele, care se vand la acelasi pret, desi cererea este mai mare in cazul pulpelor si mai scazuta in cazul pieptului de pui, a declarat Ilie Van, presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari (UNCPR), in cadrul unei conferinte de presa.
Romania a reusit sa urce pe podiumul unui top intr-un domeniu al economiei, si anume in cel al eficientei cresterii pasarilor.
Min 120 - FINALUL MINUTELOR DE PRELUNGIRE, URMEAZA LOVITURILE DE DEPARTAJARE Min 116 - Robben bate slab o lovitura libera, Cech retine fara nicio problema Min 111 - Lahm a centrat pentru Gomez, acesta a trimis spre poarta goala cu pieptul, dupa care Luiz a degajat balonul catre Luna Min 108 - Olic recentreaza in fata portii goale pentru Van Buyten, dar belgianul nu a inteles intentia si a lasat mingea sa se scurga pe langa tinta Min 106 - A INCEPUT CEA DE-A DOUA REPRIZA DE PRELUNGIRI Min 105 - FINALUL PRIMEI REPRIZE DE PRELUNGIRI Min 103 - Torres centreaza in fata portii pentru Drogba, dar Lahm respinge in ultimul moment Min 97 - Van Buyten reia din vole, dar e blocat de Luiz Min 96 - SCHIMBARE BAYERN:
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Juriul format din artistul canadian Robert Valley, invitat special al editiei, cineasta Sara Koppel, cunoscuta pentru animatiile erotice pe care le deseneaza manual, si producatorul Richard Van Den Boom, co-fondator al studioului de animatie Papy 3D, a fost cucerit de capacitatea filmului de a-i insoti pe spectatori in mai multe calatorii simultane, intr-o maniera hiper-artistica si intr-un ritm remarcabil.
FARCAS) In noaptea de 24 august 2014, un avion cargo Boeing 747-8 zbura, cu o viteza de aproximativ 1100 km pe ora, la confortabila altitudine de croaziera de 10400 de metri, deasupra Oceanului Pacific, undeva la sud de peninsula Kamceatka.
Costin de 26 de ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan avand o concentratie alcoolica de 1.10 mg/ l alcool pur in aerul expirat, provocand un accident rutier soldat cu pagube materiale.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
Cum sa recunosti un hot sau un escroc? ... Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... (copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
Motivatia infiintarii Comisiei parlamentare de ancheta Propunerea privind infiintarea unei comisii de ancheta se impune datorita impactului pe care l-au avut masurile intempestive anuntate atat de Ministerul Administratiei si Internelor, cat si de Ministerul Finantelor Publice de natura a produce grave perturbari in activitatea acestora, ce pot conduce la un deficit de ordine si siguranta nationala care va afecta direct si nemijlocit siguranta cetateanului si la scaderea capacitatii de colectare a taxelor dand astfel libertate de actiune contribuabililor de rea credinta in eludarea bugetului de stat.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
google-analytics.com