Cautare

4621 de rezultate pentru "accident rutier 27 04 2010 ccccu un logan van" (4.51 secunde)
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
Echipa lui Tariceanu trebuia sa incheie anul intr-un context cat mai negativ. Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
nu mai putin de 27.102 exemplare din modelul Dacia Logan in state membre ale Uniunii Europene, se arata intr-o statistica elaborata de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile.
Grupul Renaut a anuntat recent ca intentioneaza sa construiasca un automobil mai ieftin ca Loganul, care sa fie produs la costuri cuprinse intre 2.000 si 4.000 euro pe exemplar Pentru acest proiect cunoscutul producator francez de automobile va folosi tot platforma Logan.
Logan PickUp va iesi la vanzare in primele 3 luni ale anului, cel mai probabil in martie. ... Modelele Logan vor fi comercializate atat prin reprezentantele Renault cat si printr-o retea proprie de dealeri Dacia.
Productia va începe în luna mai, iar comercializarea va demara din iunie în România si alte state europene, precum Bulgaria si Turcia, iar ulterior, progresiv pâna la sfârsitul anului, pe 40 de piete, a declarat directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont, aflat la salonul auto elvetian.  Aceleasi motorizari ca la Logan Dacia Sandero va fi disponibila în patru variante de motorizare, respectiv doua pe benzina si doua diesel.
Productia va începe în luna mai, iar comercializarea va demara din iunie în România si alte state europene, precum Bulgaria si Turcia, iar ulterior, progresiv pâna la sfârsitul anului, pe 40 de piete, a declarat directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont, aflat la salonul auto elvetian.  Aceleasi motorizari ca la Logan Dacia Sandero va fi disponibila în patru variante de motorizare, respectiv doua pe benzina si doua diesel.
Cu vanzari de peste 12.000 de unitati, modelul Dacia Logan a fost cel mai vandut model de import pe piata franceza in primele trei luni ale anului. ... Pana la Logan, clasamentul a fost completat de Renault Megane, Peugeot 308, Citroen C3 si Renault Twingo.
Dacia vizeaza in 2009 comercializarea a circa 100.000 - 110.000 de unitati pe plan local, iar din productia de 350.000 - 400.000 unitati, doua treimi vor merge la export, a declarat, marti, la lansarea oficiala a noului model Logan, directorul general Dacia, Francois Fourmont.
Modelul Logan MCV va avea, incepand de joi, 25 iunie, o noua versiune de echipare, Prestige, disponibila in variantele de motorizare pe benzina 1,6litri 16V si 105 cai putere si motorina, 1,5dci, 85 cai putere, se arata intr-un comunicat al Dacia.
Presedintele a ales un model de serie pentru care a avut o singura cerinta:
Tinerii corporatisti, iesiti in strada intr-un numar impresionant dupa atentatul de la clubul Colectiv, strigau de zor: ... infiintam noi un partid si facem legea in politica damboviteana. ... Intr-un interviu televizat, Nicusor Dan spunea ce va face daca va intra in Parlament.
Renault va lansa marca Dacia pe piata britanica la inceputul anului 2009, printr-un automobil derivat din Renault Sandero si produs la Pitesti, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie, potrivit revistei online autocar.co.uk.
Tyler Labine, Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis Gen film:
google-analytics.com