Cautare

5052 de rezultate pentru "accident pe autostrada transilvania 29 06 2010" (3.50 secunde)
Edilul afirma ca municipalitatea nu are nici o vina ca Ministerul Transporturilor nu face bucata din autostrada A3 dintre Centura Capitalei si Bucuresti.
Autostrada prin munti - o noua incercare a autoritatilor (Autor: Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Mai mult, socotelile Executivului arata ca se poate ajunge la performanta de a construi circa 240 de kilometri de autostrada pe an.
Compania americana Bechtel a notificat, vineri, Sindicatul "Transilvania" asupra intentiei de concediere colectiva a peste 800 de angajati care lucreaza la Autostrada Transilvania, din cauza lipsei frontului de lucru si a neplatii datoriilor de catre statul roman pentru lucrarile facute in 2010.
Romania se afla pe locul opt in Uniunea Europeana in ceea ce priveste constructia de autostrazi, dupa cum arata o statistica realizata de Eurostat, oficiul european de statistica. ... Va prezentam cați kilometri de autostrada are fiecare stat din Uniunea Europeana.
De-a lungul caii ferate Medgidia-Fetesti, in dreptul Garii CFR Cernavoda, zeci de camioane, excavatoare, diferite utilaje grele, alaturi de o armata impresionanta de muncitori au sapat deja o portiune de cel putin 500 metri liniari pe orizontala din amplasamentul capului de tronson Cernavoda-Constanta al Autostrazii Soarelui.
In prezent se afla in constructie efectiva 120 de km de autostrada, in timp ce au fost reziliati 130 km in ultimii ani". Ministerul Transporturilor a decis sa rezilieze contractul pentru autostrada Cernavoda-Medgidia.
Jurnalul National face inventarul (ne)realizarilor din infrastructura rutiera a Romaniei, intr-un articol intitulat "Autostrada Soarelui:
Niciunul nu isi recunoaste sensibilitatea si promoveaza proiectul unei anumite autostrazi in numele cererii de trafic care ar exista pe ruta respectiva.
Compania Bechtel a inceput lucrarile la realizarea tronsonului din Autostrada Transilvania ce se afla pe teritoriul judetului Salaj.
Constructia autostrazii Transilvania, intre Brasov si Bors, a devenit problema de disputa chiar in interiorul Aliantei. UDMR, alaturi de care se afla si fostii aliati PSD, cere Guvernului Tariceanu sa finanteze la timp autostrada pentru ca ea sa se construiasca in termenele stabilite.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Daca in 1990 aveam 113 kilometri de autostrada (din care 96 de kilometri pe A1 intre Bucuresti si Pitesti si 17 km pe A2, de la Fetesti la Cernavoda), in prezent in Romania sunt in functiune 331 de kilometri de autostrada.
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... Declaratia politica pe care o adresez astazi se intituleaza: Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... As amini doua abordari importante referitoare la autostrada est-vest: pe cea a premierului si pe cea a presedintelui.
"Autostrada Transilvania are, de sambata 52 de kilometri". ... scurtarea cu zeci de minute a drumului prin evitarea traficului de cosmar de pe DN1 intre cele doua municipii.
Presedintele PD Emil Boc a dezvaluit, la Cluj, ca ministrul Transporturilor Gheorghe Dobre a facut o plingere penala impotriva acelora care si-au pus semnatura pe contractul incheiat cu compania americana Bechtel pentru construirea autostrazii Transilvania.
Daca UDMR s-a pronuntat ferm pentru construirea autostrazii Brasov-Bors, pe care europenii refuza s-o finanteze, parlamentari ai PNL si ai PD opteaza pentru Autostrada Bucuresti-Nadlac (Arad) de pe Coridorul 4 Paneuropean.
Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga pe Litoral. Inca 37 de kilometri de autostrada au fost dati vineri in folosinta. Astfel, turistii vor putea sa circule pe Autostrada Soarelui de la Bucuresti pana la Fetesti.
Autostrada are o lungime de 44,5 km, din care 12,25 km reprezinta lungimea variantei de ocolire Arad si 32,25 km reprezinta lungimea autostrazii care leaga orasele Arad si Timisoara.
google-analytics.com